2777
2789
عنوان

شوهرم گف برو خونه مامانت دستمال کاغذی زیر کمد بود شک کردم

| مشاهده متن کامل بحث + 5460 بازدید | 100 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

کاش میشد عکس شوهرت رو بفرستی تا بگم چطور ادمیه اسی جون البته اگه دوس داری

وا علم وغیب داری

حالم خوبه !     اما خنثی ام ، نه خوشحالم ‌.. نه ناراحت ...... اما دلم گرفته ، نمیدونم به چی یا چه کسی فکر کنم که حداقل یکمی آروم بشم ..
😕🙄🙄فک کنم زنم کنارش ببینی بازم قانعت می کنه و بهش اعتماد می کنی سرتو از برف در بیار

اخه یه بچه دارم نمیدونم چیکار کنم بخدا 

همیشه همه گفتن بیشتر از سنش میفهمه اما هیچوقت هیشکی نگفت بیشتر از سنش سختی کشیده...    
خداتورابه راه راست هدایت کندفرزندم🙏

😂😂😂😂مرسی

خدایاشکرت ۹۹/۸/۱۴نی نی مو صحیح و سالم بغل کردم انشاالله قسمت همه ی منتظرا بشه این حس ناب ❤❤❤خدایا دو تا عشقای زندگیمو برام حفظ کن 🥰🥰🙏
خب ادم مرض داره تاپیک سرکاری بزاری وقت خودتم بگیری شاید یه مشکلی داره ادم که کمک میخاد و مشاوره از ب ...

کلملا درسته ،هیچ‌خانومی الکی شک نمیکنه،بخدا مردها هم خیلی زرنگ شدن قشنگ خیانت میکنن و بعد که میفهمم طرف بو برده یجوری صحنه سازی میکنن که انگار نه انگار چیزی شده تازه منتظر میمونم طرف بیاد عذر خواهی کنه 😔توأم جانم اگه مشکوکی ته قضیه رو پیدا کن زمونه خیلی بده و ج*نده هم خیلی زیاده.براشون هم مهم نیست که زندگی کس دیگه ای نابود میشه یا پای یه بچه معصوم در میونه،امتحامش کن الکی بگو میرم خونه مادرم و دنبالش باش.تلگرام یا چیزی که داره رو از گوشی خودت باشماره اون ثبت کن.همینکه کدش رفت تو گوشیش بزن و پاک کن.انشالله که چیزی نیست بد به دلت راه نده.اما اگه خدایی نکرده چیزی بود نذار هر بی سرو پایی بیادو زندگیتو تباه کنه

مَن حَتی اَگه قَلبَمم مِنَت تَپیدَن سَرَم بِزاره دَرِش میارَم