its_raha_18 مدیر عضویت: 1402/02/12 تعداد پست: 2848 عنوان حس ششم لباسم چ رنگیه😂 | مشاهده متن کامل بحث + 736 بازدید | 169 پست همینجوری حدسی بگو مهم نیس حس شیشم باشی یا نه قاتلی در پی کشتن من است گاهی او را در آینه میبینم.. امروز | 18:46 1 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
tak_giiirl عضویت: 1403/09/30 تعداد پست: 5340 مطمئنی؟ این یکی حس شیشمیه میگه نه🤦🏻♀️حست چقدر درست در میاد برام مهمه اون دوستمون خیلی مطمئن تره که هربارپریدیم بی ترس ازبلندی؛به جای شاخه ریشه هارواصلاح میکردیم🕊
دلشکستههههههههههمم عضویت: 1401/10/24 تعداد پست: 2993 آبی؟یا فیروزه ای؟؟ میشه برامنم بگی؟ کی باردار میشم؟ دراینده به اون چیزی که میخوام میرسم؟ یهجوریازچشامافتادیکه؛ باورمنمیشهیهروزیدیوونتبودم. 😢💔
mehtajon عضویت: 1403/01/25 تعداد پست: 23141 اوووووه از اینهاست که بلده تخریب کنه با شوخیبه اصطلاح با پنبه سر میبره 😂😂مدیریت پرشین هم بلده زبون ... نه اصلا درخواست ندین دیگه قبول نمیکنم❌الله💜زائری بارانی ام، آقـا بـه دادم مـی رسی؟!بی پناهم، خسته ام، تنها؛ به دادم می رسی؟!❤️🩹یاحسین یاشریفه خاتون یارباب یاام البنین یجایِمتندیدمكِخیلیقشنگبودنوشتهبود:بعضیهامعتقدنوقتیدوگوشانسان روکنارهم قرار‹ بدیمشکلقلبایجادمیشه ›وکلمهقلببهانگلیسیمیشه: ‹ Heart ›كِدر وسطشکلمهگوش‹ Ear › وجودداره :) . .و میگن :♡برایتصاحبقلبکسیابتدابایدیادبگیریدبهشگوشبدید . .💙′🔓′! ›♥️برچهره ی دلربای مهدی صلوات♥️یدونه صلوات مهمونم میکنی مهربونم💗«فَإِذَا قَضَىٰ أَمْرًا فَإِنَّمَا يَقُولُ لَهُ كُنْ فَيَكُونُ»خُدا بخواهد غیرممکن هم ممکن میشود.سنم درسته
tak_giiirl عضویت: 1403/09/30 تعداد پست: 5340 میشه برامنم بگی؟ کی باردار میشم؟ دراینده به اون چیزی که میخوام میرسم؟ نمیدونم آره میرسی که هربارپریدیم بی ترس ازبلندی؛به جای شاخه ریشه هارواصلاح میکردیم🕊
صدیقهم عضویت: 1404/03/29 تعداد پست: 932 بازگشت کی این اتفاق میفته؟ پنجره ای که بهت آسیب میزنه رو ببند،اصلا مهم نیست که چقدر منظره ش قشنگه!
tak_giiirl عضویت: 1403/09/30 تعداد پست: 5340 نه هیچی؟حتی با منم؟ که هربارپریدیم بی ترس ازبلندی؛به جای شاخه ریشه هارواصلاح میکردیم🕊
mehtajon عضویت: 1403/01/25 تعداد پست: 23141 اها پس این ماه میشم بالاخره با این حساب خیلی ۵۰ ۵۰ جاهم واست نمیدونم چرا خودت منتظر بچه ای؟فعککک نکنم اصلا درخواست ندین دیگه قبول نمیکنم❌الله💜زائری بارانی ام، آقـا بـه دادم مـی رسی؟!بی پناهم، خسته ام، تنها؛ به دادم می رسی؟!❤️🩹یاحسین یاشریفه خاتون یارباب یاام البنین یجایِمتندیدمكِخیلیقشنگبودنوشتهبود:بعضیهامعتقدنوقتیدوگوشانسان روکنارهم قرار‹ بدیمشکلقلبایجادمیشه ›وکلمهقلببهانگلیسیمیشه: ‹ Heart ›كِدر وسطشکلمهگوش‹ Ear › وجودداره :) . .و میگن :♡برایتصاحبقلبکسیابتدابایدیادبگیریدبهشگوشبدید . .💙′🔓′! ›♥️برچهره ی دلربای مهدی صلوات♥️یدونه صلوات مهمونم میکنی مهربونم💗«فَإِذَا قَضَىٰ أَمْرًا فَإِنَّمَا يَقُولُ لَهُ كُنْ فَيَكُونُ»خُدا بخواهد غیرممکن هم ممکن میشود.سنم درسته
tak_giiirl عضویت: 1403/09/30 تعداد پست: 5340 نه آشپزی بلده بچم؟ که هربارپریدیم بی ترس ازبلندی؛به جای شاخه ریشه هارواصلاح میکردیم🕊
mehtajon عضویت: 1403/01/25 تعداد پست: 23141 هیچی؟حتی با منم؟ اوم نمیدونماااااا اصلا درخواست ندین دیگه قبول نمیکنم❌الله💜زائری بارانی ام، آقـا بـه دادم مـی رسی؟!بی پناهم، خسته ام، تنها؛ به دادم می رسی؟!❤️🩹یاحسین یاشریفه خاتون یارباب یاام البنین یجایِمتندیدمكِخیلیقشنگبودنوشتهبود:بعضیهامعتقدنوقتیدوگوشانسان روکنارهم قرار‹ بدیمشکلقلبایجادمیشه ›وکلمهقلببهانگلیسیمیشه: ‹ Heart ›كِدر وسطشکلمهگوش‹ Ear › وجودداره :) . .و میگن :♡برایتصاحبقلبکسیابتدابایدیادبگیریدبهشگوشبدید . .💙′🔓′! ›♥️برچهره ی دلربای مهدی صلوات♥️یدونه صلوات مهمونم میکنی مهربونم💗«فَإِذَا قَضَىٰ أَمْرًا فَإِنَّمَا يَقُولُ لَهُ كُنْ فَيَكُونُ»خُدا بخواهد غیرممکن هم ممکن میشود.سنم درسته
mohiii80 عضویت: 1403/06/29 تعداد پست: 2335 خیلی ۵۰ ۵۰ جاهم واست نمیدونم چرا خودت منتظر بچه ای؟فعککک نکنم خاک توسرم بچه چیه ،من مجردم ولی مشکلات پریودی دارم .باید میشدم چون قرص میخوردم برای تنظیمش الان نمیدونم چرا نشدم
tak_giiirl عضویت: 1403/09/30 تعداد پست: 5340 اوم نمیدونماااااا در حال حاضر به چیا فکر میکنه راجع به من؟چند روز دیگه میگه دوستم داره؟ که هربارپریدیم بی ترس ازبلندی؛به جای شاخه ریشه هارواصلاح میکردیم🕊
tak_giiirl عضویت: 1403/09/30 تعداد پست: 5340 😭😭😭😭😭فشار خانوادم در مورد خواستگارم زیاده،،من میبینمش ذوق ندارم اخه،،ای کاش جامعه ما همآنقدر گی ... الهی بگردم اگرم زود ازدواج نکردی فدا سرت کلی وقت هست که هربارپریدیم بی ترس ازبلندی؛به جای شاخه ریشه هارواصلاح میکردیم🕊
tak_giiirl عضویت: 1403/09/30 تعداد پست: 5340 من یه باز ازدواج کردم جدا شدم،۳۵ سالمهخانواده میگن ،،خواستگار خوبه تا حالا ازدواج نکردهولی دلم نیست� ... به حرف دلت گوش کن 💪 که هربارپریدیم بی ترس ازبلندی؛به جای شاخه ریشه هارواصلاح میکردیم🕊
tak_giiirl عضویت: 1403/09/30 تعداد پست: 5340 خیلی میترسم،یهو با حرفاشون ته دلم خالی میشهمیگم نکنه راست بگن نه همشون چرت میگن با احترام که هربارپریدیم بی ترس ازبلندی؛به جای شاخه ریشه هارواصلاح میکردیم🕊
دلشکستههههههههههمم عضویت: 1401/10/24 تعداد پست: 2993 نمیدونم آره میرسی مرسی گلم یهجوریازچشامافتادیکه؛ باورمنمیشهیهروزیدیوونتبودم. 😢💔