2777
2789
عنوان

شوهرم گف برو خونه مامانت دستمال کاغذی زیر کمد بود شک کردم

| مشاهده متن کامل بحث + 5460 بازدید | 100 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

وقتی یه زن میگه یه جای کار میلنگه پس حتما میلنگه.زن ها هیچوقت اشتباه نمیکنن.اگرم بکنن یک بار دو بار ...

این یه جمله کلیشه ایه که همیشه تو اینجور تاپیکا میبینم 

ولی آخر تاپیک معلوم میشه خیر خانم خیلیم حسش غلط بوده

و اکثر اون حسایی هم که درست بوده 

چند وقت بعد معلوم میشه تاپیک دروغ و سرکاری بوده

این تجربه ی من از سال ۹۲ تا الان هست تو نی نی سایت  

من لاک میزنم.مژه میکارم ...بی حجاب بیرون میرم ولی دلم پاکه ...اولین بار این طرز فکر رو بنی امیه رواج داد که بگه یزید گرچه زن بازه گرچه مشروبخواره گرچه نماز نمیخونه ولی ایمان داره .ایمان یه مسئله قلبیه.یزیدم قلبا با ایمانه و میتونه جانشین پیامبر بشه.اما قران همه جا میگه ایمان بااااااید با عمل صالح باشه .خدا ازما عبادت نمیخواد فرمانبرداری میخواد.همون کاری که ابلیس نکرداگه زنی با عطر،آرایش یا تیپش دل مردی رو ببره از طرف دیگه از دل همسرش بیرون میره.دیدی مردایی که با زنی پیرتر و زشتر خیانت میکنن؟مرد رو مبرا نمیکنیم ولی از طرف زن این تقصیر هست.بعضیا میگن آزادی پوشش باشه من هر طور خواستم بگردم. مرد باید حفظ حریم کنه اما خدا میگه مردها چشم رو کنترل کنن و زن ها حجاب داشته باشن.نمیشه زن به وظیفه ش عمل نکنه و از مرد انتظار تقوا داشته باشه .اگه به همین راحتی بود یوسف یوسف نمیشد.

این یه جمله کلیشه ایه که همیشه تو اینجور تاپیکا میبینم  ولی آخر تاپیک معلوم میشه خیر خانم خیلی ...

خب ادم مرض داره تاپیک سرکاری بزاری وقت خودتم بگیری شاید یه مشکلی داره ادم که کمک میخاد و مشاوره از بقیه

همیشه همه گفتن بیشتر از سنش میفهمه اما هیچوقت هیشکی نگفت بیشتر از سنش سختی کشیده...    
اخه کی با دستمال کاغذی گوشاشو تمیز مکنه وقتی گوش پاک کن هس    

من 

من اول با دستمال خشک میکنم 

بعد گوش پاک کن😁😁😁

حالم خوبه !     اما خنثی ام ، نه خوشحالم ‌.. نه ناراحت ...... اما دلم گرفته ، نمیدونم به چی یا چه کسی فکر کنم که حداقل یکمی آروم بشم ..
😂😂😂😂چ دروغ تابلویی چیزی نگفتی بهش

چرا بحث ودعوا 

اما چه فایده 

سالی که زوره ۱۳ ماهه

حالم خوبه !     اما خنثی ام ، نه خوشحالم ‌.. نه ناراحت ...... اما دلم گرفته ، نمیدونم به چی یا چه کسی فکر کنم که حداقل یکمی آروم بشم ..
خب ادم مرض داره تاپیک سرکاری بزاری وقت خودتم بگیری شاید یه مشکلی داره ادم که کمک میخاد و مشاوره از ب ...

واااا،شمارو نگفتم

تجربه من اینه که اکثر تاپیکای خیانت سرکاری و برای جذب مخاطب هست

البته دعا میکنم شمام دروغ گفته باشی تا همچین راست تلخی😞

بله خیلیا اینجا دروغ گفتن و دستشون رو شده

من لاک میزنم.مژه میکارم ...بی حجاب بیرون میرم ولی دلم پاکه ...اولین بار این طرز فکر رو بنی امیه رواج داد که بگه یزید گرچه زن بازه گرچه مشروبخواره گرچه نماز نمیخونه ولی ایمان داره .ایمان یه مسئله قلبیه.یزیدم قلبا با ایمانه و میتونه جانشین پیامبر بشه.اما قران همه جا میگه ایمان بااااااید با عمل صالح باشه .خدا ازما عبادت نمیخواد فرمانبرداری میخواد.همون کاری که ابلیس نکرداگه زنی با عطر،آرایش یا تیپش دل مردی رو ببره از طرف دیگه از دل همسرش بیرون میره.دیدی مردایی که با زنی پیرتر و زشتر خیانت میکنن؟مرد رو مبرا نمیکنیم ولی از طرف زن این تقصیر هست.بعضیا میگن آزادی پوشش باشه من هر طور خواستم بگردم. مرد باید حفظ حریم کنه اما خدا میگه مردها چشم رو کنترل کنن و زن ها حجاب داشته باشن.نمیشه زن به وظیفه ش عمل نکنه و از مرد انتظار تقوا داشته باشه .اگه به همین راحتی بود یوسف یوسف نمیشد.

😂😂😂😂چ دروغ تابلویی چیزی نگفتی بهش

باز رفیقش که بشه شوهر دوستم 

گفته بود واسه برادرشوهر منه 

درصورتی که برادرشوهرم مجرده 

زنگ زده بود به برادرشوهرم 

اینم طبیعی کرده بود رفته بود درخونه ازش گرفته بود 

از دوستمم معذرت خواهی کرده بود که بینشون بحث شده .

بعدم آورد همه رو باد کرد بجای بادکنک زد به دیوار

واسه تولد دوستش 😂😂😂

باز رفیقش که بشه شوهر دوستم  گفته بود واسه برادرشوهر منه  درصورتی که برادرشوهرم مجرده&nb ...

😂😂😂😂😂😂😂😂دمش گرم واقعا .ولی چ فکری کرده بودن بین خودشون تابلوء خالی بندی بوده

خدایاشکرت ۹۹/۸/۱۴نی نی مو صحیح و سالم بغل کردم انشاالله قسمت همه ی منتظرا بشه این حس ناب ❤❤❤خدایا دو تا عشقای زندگیمو برام حفظ کن 🥰🥰🙏
😂😂😂😂😂😂😂😂دمش گرم واقعا .ولی چ فکری کرده بودن بین خودشون تابلوء خالی بندی بوده

هنوز دوستم اومده بود میگفت 

برادرشوهرت اوضاعش خراب شده 

همچین چیزی خونه ما بوده مال اون بوده 

معلومه با زن درارتباطه 😂😂😂

اینا همش تحت تاثیر تاپیکای خیانت نی نی سایته

اره دقیقا 

خدایا آخه این انصافه ؟؟؟؟؟؟یکی سیب خورد اومدیم این دنیا حالا یکی خفاش خورده باید برگردیم اون دنیا😜 یه زمان میگفتن اگه دستتون رو کردید تو دماغتون برید دستتونو بشوریدالان میگن دستتونو بشورید بعد بکنید تو دماغتون 😂تو این مدت اینقدر دستامو شستم که جوونه زدن 🤦‍♀️توالت بودم.. بابام در زد منم سرفه کردم که بفهمه کسی تو توالته؛ درو از اونور قفل کرد الانم از زیر در داره گاز آمونیاک میده تو!!😱🤣😂😰😬🔷اونایی که ماسک فیلتردار زدن یه جورایی به آدم نگاه میکنن که انگار پشت مازاراتی نشستن😜😉🔷مادرم انقد با وایتکس خونه رو ضدعفونی کرده که هر نفسی که میکشم میکروبای بدنم سه بار میگن: یا قاضی الحاجات😜😜😜🤣🤣

خب شما نمیتونی تشخیص بدی که اون دستمال برای گوشه بوده یا جای دیگ واقعا 😑😑😑😕😕😕😕

یه خانوم متعهد و وفادار به همسرم هستم ❤️             👈 با افتخار باید بگم که مهربون تر و خوشگل ترو با وفا دار تر و خوش تیپ تر و جیگر تر  از اون ندیدم و به همین دلیل اون رو مردترین مردها میدونم 👉                              پنج ساله پیشم هست و چهار ساله خانوم خونش هستم ☺️😍❤️                                                        👩‍❤️‍👩 تو مرا جان و جهانی حضرت یاااار 👩‍❤️‍👩

فک کنم شکت الکیه.منم یه بار چند روز رفتم.مسافرت اومدم دیدم کاندومهاش که همیشه تو حمومه نیست.به روش زدم گفت همه رو مرتب کردم تو کیسه گذاشتم تو کشو لباسام قبل رفتنم شمرده بودم بعدشم شمردم دیدم راست میگه

عشقم همه کسم دخترم😍😍