2777
2789
عنوان

شوهرم گف برو خونه مامانت دستمال کاغذی زیر کمد بود شک کردم

| مشاهده متن کامل بحث + 5460 بازدید | 100 پست
منم یبار کاندوم دیدم توی کیف پولش گف برای رفیقم میخاستم بدم منم بیخیال شدم اما ته دلت همش شک داری

😕🙄🙄فک کنم زنم کنارش ببینی بازم قانعت می کنه و بهش اعتماد می کنی سرتو از برف در بیار

ببخشید یعنی چون شوهرت دستمال کاغذی رو از تو سالن برده تو اتاق گذاشته زیرکمد بهش شک کردی؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

خدایا آخه این انصافه ؟؟؟؟؟؟یکی سیب خورد اومدیم این دنیا حالا یکی خفاش خورده باید برگردیم اون دنیا😜 یه زمان میگفتن اگه دستتون رو کردید تو دماغتون برید دستتونو بشوریدالان میگن دستتونو بشورید بعد بکنید تو دماغتون 😂تو این مدت اینقدر دستامو شستم که جوونه زدن 🤦‍♀️توالت بودم.. بابام در زد منم سرفه کردم که بفهمه کسی تو توالته؛ درو از اونور قفل کرد الانم از زیر در داره گاز آمونیاک میده تو!!😱🤣😂😰😬🔷اونایی که ماسک فیلتردار زدن یه جورایی به آدم نگاه میکنن که انگار پشت مازاراتی نشستن😜😉🔷مادرم انقد با وایتکس خونه رو ضدعفونی کرده که هر نفسی که میکشم میکروبای بدنم سه بار میگن: یا قاضی الحاجات😜😜😜🤣🤣

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

با خوبه گفته واسه رفیقم  شوهر من گفت پیدا کردم 🤦‍♀️🤦‍♀️🤦‍♀️🤦‍♀️

فکر کن مثلا از رو زمین برداشته بوس کرده گذاشته تو کیفش گفته خدا بده برکت😂😂😂😂😉

🇮🇷جانم فَدای ایران✌️🥇🏆🇮🇷

فکر کن مثلا از رو زمین برداشته بوس کرده گذاشته تو کیفش گفته خدا بده برکت😂😂😂😂😉

اره دقیقا

یک بسته سه تایی بود

یکیش نبود استفاده شده بود🤦‍♀️🤦‍♀️

حالم خوبه !     اما خنثی ام ، نه خوشحالم ‌.. نه ناراحت ...... اما دلم گرفته ، نمیدونم به چی یا چه کسی فکر کنم که حداقل یکمی آروم بشم ..

ببین بنظرم رک بهش بگو ...بگو شوهر عزیزم اصلا مهم نی این کارو کردی فقط اخه تو این کرونا مریض اینا نشیم خدایی نکرده

مَشــــتی....اگه خواستـــی یڪی رو قضاوت کنی...آروم تو دلِـــــت بگو...مـــَــگه خــودم کیَـم؟!!
دمت گرم چرا ب فکر خودم نرسید الکی بهش تهمت زدیم خدا ببخشه مارو 😂😂😂😂😂😂😂😂

خداتورابه راه راست هدایت کندفرزندم🙏

محمدشاهانم نفس مامان خیلی تنهام😭اندازه ی زمین واسمون هادلم برات تنگه پسرقشنگم چقدزودتنهام گذاشتی بعد۴سال اومدی فک کردم خوشبختیمون کامل شدباامدنت اماسهم من ازتوفقط۲ماه و۲۱روزبودمن اونقدرام که نشون میدم قوی نیستم برگردهمه کسم💔
😐😐

دقیقااون روز از صبحش نبود 

مدیونی فکر بد کنی 

پیدا کرده طفلی 🤦‍♀️

حالم خوبه !     اما خنثی ام ، نه خوشحالم ‌.. نه ناراحت ...... اما دلم گرفته ، نمیدونم به چی یا چه کسی فکر کنم که حداقل یکمی آروم بشم ..

عزیز دلم شوهر شما بخواد خیانت کنه طرف رو نمیاره خونه که اینهما باغ و خونه و ویلا اجاره ای..... شاید دوطتاش رو اورده خونه به وسایل اشپزخونه دست خورده یا نه؟بالشت و پتو چی؟ برو بو کن روی بالشت اگه عطری باشه هنوز بوش هست

روز ۹۹/۹/۹بهترین اتفاق زندگی من افتاد.
اسی نمدونم چرامنم مشکوک شدم ب شوهرت

اقامنم شک کردم شب بیاد خون به پامیکنم😠😠😠😡😡😡😡

محمدشاهانم نفس مامان خیلی تنهام😭اندازه ی زمین واسمون هادلم برات تنگه پسرقشنگم چقدزودتنهام گذاشتی بعد۴سال اومدی فک کردم خوشبختیمون کامل شدباامدنت اماسهم من ازتوفقط۲ماه و۲۱روزبودمن اونقدرام که نشون میدم قوی نیستم برگردهمه کسم💔