عشقونفرت مدیر استارتر عضویت: 1399/04/28 تعداد پست: 5165 عنوان شوهرم گف برو خونه مامانت دستمال کاغذی زیر کمد بود شک کردم 5460 بازدید | 100 پست بچه ها کمک دیروز شوهرم گف میخام یرم سند ماشین بزنم سرکار نرفت گف کار دارم تو هم میخای برو خونه مامانت منم حاضر شدم گف میخای بری اونجا چکار مثل اینکه بخاد تابلو نکنه پیله من نشه اینطوری دبگه منو برد اونجا ظهر اومد اونجا دیدم همچین تیپ زده و سرحال و سرخوش بود گفتم مگه نرفتی گف نه نیومد طرف. منم شک کردم شب کع رفتم خونه دیدم دستمال کاغذی ها نیست خودم صبحش دیدم توی هال بودن رفتم تو اتاق دیدم توی اتاق زیر کمده خیلی شک کردم بهش گفتم گف اها رفته بودم حموم میخاستم گوشامو تمیز کنم منم گفتم مگه گوش پاک کن نبود دیگه پیله نکردم اعصابم داغونه از دیشب ذهنم درگیره شوهرم اونجور ادمی نیس میدونم ولی شک کردم بهش همیشه یه شکی ته دلم نسبت بهش هس بهشم پیله کنم که چی بوده قضیش میگه تو دیوونه ای شکاکی بعدم سواستفاده میکنه بگید چیگار کنم داغونم بخدا همیشه همه گفتن بیشتر از سنش میفهمه اما هیچوقت هیشکی نگفت بیشتر از سنش سختی کشیده... 1399/06/12 | 11:43 4 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
نسیم۰۰۶۸ عضویت: 1398/05/02 تعداد پست: 3518 شاید راست میگهشایدم شک شما درسته اما حس های زنونه بیشتر درست تره امیدوارم اونیکه فکر میکنی نباشی شادی چیزی نیست؛جز داشتن سلامت تن و یک حافظه ضعیف..
دخترزمستان7 عضویت: 1396/12/14 تعداد پست: 926 یروز خونه رو خالی بزار خودت یجا قایم شو ببین چی ب چیهیا اینکه وقتی تنها بود یهو کلید بنداز برو تو خونه ببین چیکار میکنه
جنسیس عضویت: 1398/03/11 تعداد پست: 2589 اگه چیزی باشه بازم ب ی بهونه میفرستت خونه مادرت اگه گف برو نگو نمیرم برو ی جا قایم شو ببین چخبره .البته بد ب دلت راه نده انشاالله ک چیزی نیس خدایاشکرت ۹۹/۸/۱۴نی نی مو صحیح و سالم بغل کردم انشاالله قسمت همه ی منتظرا بشه این حس ناب ❤❤❤خدایا دو تا عشقای زندگیمو برام حفظ کن 🥰🥰🙏
آشواریا عضویت: 1396/11/18 تعداد پست: 5082 بی خیال بابا ...از بس تاپیکهای چرت و پرت تو سایت میخونید . من موضوع تاپیک اگه اذیتم کنه بازش نمیکنم برای زیبا زندگی نکردن کوتاهی عمر را بهانه نکن، عمر کوتاه نیست ، ما کوتاهی میکنیم ❤
yadavarii عضویت: 1398/07/13 تعداد پست: 3390 اینا همش تحت تاثیر تاپیکای خیانت نی نی سایته دقیقااااااااا حس میکنم قبلا این شک ها کمتر بودهاینقدر ک اینجا تاپیک خیانت زده میشه ب کوچیکترین حرف طرفمون شک میاریم خدایا شکرت برا اینکه ب بزرگترین خواستم ک ادامه تحصیلم بود رسیدم مهرماه1400 دانشجوام😍😍😍😍😍😍😍😍وزن شروع64200🙁🙁🙁🙁قد160 وزن هدف56😍😍😍😍😍
جنسیس عضویت: 1398/03/11 تعداد پست: 2589 ببخشید اسی ک این سوال و میپرسم اهل خود ارضایی نیس همسرت خدایاشکرت ۹۹/۸/۱۴نی نی مو صحیح و سالم بغل کردم انشاالله قسمت همه ی منتظرا بشه این حس ناب ❤❤❤خدایا دو تا عشقای زندگیمو برام حفظ کن 🥰🥰🙏
سپهروسام عضویت: 1398/05/17 تعداد پست: 16827 چقدر بد زیر نظر بگیرش امروز برو پیشش ببین رابطه میخاد یا برقرار میکنه میفهمی از زمان رابطه اگه امروز رتبطه واشته باشه یه کم طولانیتر میشه فکر کنم
آناتا عضویت: 1393/03/13 تعداد پست: 50547 دستمال کاغذی رو ببر آزمایشگاه یا بذار زیر میکروسکوپ ببین توش اسپرم هس؟ کاشکی دنیا یادش بره ما رو، نبینیم طلوع آفتاب رو
aisank عضویت: 1399/05/21 تعداد پست: 370 ببین عزیزم اگر هم خدای ناکرده شوهرتون خیانت کنه تقصیر شماس چون دارید انرژی منفی میدید و جذبش میکنید آنکه بی باده کند جان مرا مست کجاست...