2777
2789
عنوان

شوهرم گف برو خونه مامانت دستمال کاغذی زیر کمد بود شک کردم

| مشاهده متن کامل بحث + 5460 بازدید | 100 پست
چقدر بد  زیر نظر بگیرش امروز برو پیشش ببین رابطه میخاد یا برقرار میکنه میفهمی از زمان رابطه&nb ...

رابطمونم دیر به دیر شده خودش زیاد نمیاد  

همیشه همه گفتن بیشتر از سنش میفهمه اما هیچوقت هیشکی نگفت بیشتر از سنش سختی کشیده...    

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

والا خو شاید خودارضایی کرده چمیدونم مردا جدیدا خعلی جلب شدن 🤔🤔

شایدم روضه گوش میداده گریه کرده باشه 😂😂😂

حالم خوبه !     اما خنثی ام ، نه خوشحالم ‌.. نه ناراحت ...... اما دلم گرفته ، نمیدونم به چی یا چه کسی فکر کنم که حداقل یکمی آروم بشم ..
نه

فعلا ن بزا چن روز بگذره ب ی بهونه برو خونه مادرت بهش بگو میری تا شب اونجایی بیا خونتو زیر نظر بگیر ببین چ خبره

خدایاشکرت ۹۹/۸/۱۴نی نی مو صحیح و سالم بغل کردم انشاالله قسمت همه ی منتظرا بشه این حس ناب ❤❤❤خدایا دو تا عشقای زندگیمو برام حفظ کن 🥰🥰🙏
بخدا نفهمیدم مگه اینکه با یه دختر باکره باشن ؟؟؟ البته دور از جون شوهر استارتر

وا چه ربطی داره 

مگه میخان بچه دار بشن که دستمال لازم نباشه 

ما خودمون دستمال هست کنارمون همیشه 

حالم خوبه !     اما خنثی ام ، نه خوشحالم ‌.. نه ناراحت ...... اما دلم گرفته ، نمیدونم به چی یا چه کسی فکر کنم که حداقل یکمی آروم بشم ..
اسی نمبخوام بدبینت کنم منم بی نهایت به شوهرم اعتماد داشتم ولی حسم بهش یه جورایی بد بود پارسال همین م ...

منم خیلی بهش اعتماد دارم اصلا. فکر نکنم اونجور ادمی باشه

همیشه همه گفتن بیشتر از سنش میفهمه اما هیچوقت هیشکی نگفت بیشتر از سنش سختی کشیده...    
شایدم روضه گوش میداده گریه کرده باشه 😂😂😂

دمت گرم چرا ب فکر خودم نرسید الکی بهش تهمت زدیم خدا ببخشه مارو 😂😂😂😂😂😂😂😂

خدایاشکرت ۹۹/۸/۱۴نی نی مو صحیح و سالم بغل کردم انشاالله قسمت همه ی منتظرا بشه این حس ناب ❤❤❤خدایا دو تا عشقای زندگیمو برام حفظ کن 🥰🥰🙏
دمت گرم چرا ب فکر خودم نرسید الکی بهش تهمت زدیم خدا ببخشه مارو 😂😂😂😂😂😂😂😂

والا 

شوهرمن که طفلی من نیستم فقط دعای توسل میخونه وگریه میکنه😉🤣🤣🤣

وا چه ربطی داره  مگه میخان بچه دار بشن که دستمال لازم نباشه  ما خودمون دستمال هست کنارمو ...

اسی امضات خعلی باحاله اتفاقا منم بچه پایین شهرم نتم زود زود میپره😂😂😂😂

مَن حَتی اَگه قَلبَم مِنَت تَپیدَن سَرَم بِزاره دَرِش میارَعم😕
منم خیلی بهش اعتماد دارم اصلا. فکر نکنم اونجور ادمی باشه

انشالله که چیزی نیس اونم نا این حدی که شما میگین.عزیزم اگه بهش اعتماد کامل داری بیهوده خودتو اذیت نکن فکرای خوب کن .اگه خدای نکرده کاری کرده باشه مطمن باش دستمالو از اونجا برمیداشت مردا خیلی زرنگن

من یه شب مردم صب پاشدم صبونمو خوردمورفتم پی زندگیم...