2777
2789

خانوما من همیشه پریودام منظم بدون درد و خون ریزی کم سه روز اونم کم نوار پر میشه ولی این ماه باید هفتمپری میشدم الان شدم جلو انداختم و دیروز خوب بود ولی امروز یهو تو بازار خون ریزی شدید شد دیگه واسایل خریدن ول کردم سوار اتوبوس شدم برگستم یه لخته خون متوسط و کلان زیاد بود کلان فکر کنم یه بار اینطوری اونم نه به این شدت شده باشم دلیلش چیه دردم نداشتم کلان لباس کثیف شده بود ممکنه چون من درحال اقدامم بچه تشگیل شده باشه چون ضعیف بود اسپرم دفع شده بارداری پوچ میگن چی میگن

شاید خنده دار باشه ولی یه  وصیت دارم و عین حقیقءاینکه هنگام دفن بر جگرم یا قلبم یک برگه ی جواب آزمایش بارداری مثبت بگذارید چون خیلی وقتها دلم سوخته شاید دلم آرام گیرد

منظورم از الان دیروز بود 

شاید خنده دار باشه ولی یه  وصیت دارم و عین حقیقءاینکه هنگام دفن بر جگرم یا قلبم یک برگه ی جواب آزمایش بارداری مثبت بگذارید چون خیلی وقتها دلم سوخته شاید دلم آرام گیرد

آخه بدون سابقه بود 

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

منم یبار مسافرت آب به آب شده بودم همینطورشد اما مطمعنم بجه مچه نبود!

نمی دونم که موتور سوار میشم میگم شاید بچه بود موتور کرده افتاده

چرا جواب نمیدین

سقط درد داره میدونم، اخرین پریودت کی بوده؟

هفتم ماه پیش

هفتم ماه پیش

خب فکر نمیکنم حامله بوده باشی، چون اگه همون روز حامله شده بودی تا دیروز میشد ۳ هفته تفریبا، توی ۳ هفته هیجی معلوم نیست ، تازه ۵،۶ هفته ساکش تشکیل میشه، هفته ۶،۷ تازه اندازه یه نخود جنین تشکیل میشه، اگه سقط بود باید الان از موعد پریودت میگذشت بعدش اگه خونریزی داشتی میشد گفت سقطه ، الان چیزی تشکیل نشده که بخواد سقط بشه 

گر نگه دار من آنست که من میدانم شیشه را در بغل سنگ نگه میدارد❤