2777
2789

سایز ۲۴

دردی که انسان را به سکوت وا می‌دارد بسیار سنگین تر از دردی است که انسان را به فرياد وامی دارد…و انسان ها فقط ب فریاد هم می رسند…نه به سکوت هم…!
نو؟ قیمتش که مناسبه مارکش چیه

کرکماز 

دردی که انسان را به سکوت وا می‌دارد بسیار سنگین تر از دردی است که انسان را به فرياد وامی دارد…و انسان ها فقط ب فریاد هم می رسند…نه به سکوت هم…!

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اگه استفاده داری بخر . مامان من داره فقط توش شیر میجوشونه یا آش درست میکنه. زیاد برای آشپزی دم دستش ...

منم واسه مامانم میخوام بخرم

چرا استیل که با دوامه ما هرچی ماهیتابه می‌گرفتیم خراب میشد یدونه استیل گرفتیم چند ساله استفاده میکنیم

منم واسه مامانم میخوام بخرمچرا استیل که با دوامه ما هرچی ماهیتابه می‌گرفتیم خراب میشد یدونه استیل گر ...

خب غذا بهش می‌چسبه و میسوزه . یکم قلق داره . دیگه برای موارد دیگه مامانم از قابلمه های دیگش استفاده میکنه. 

کلا قابلمه های استیل هرچی تو اطرافیان دیدم خریده بودن راضی نیستن

چرا؟؟

خب غذا بهش می‌چسبه و میسوزه . یکم قلق داره . دیگه برای موارد دیگه مامانم از قابلمه های دیگش استفاده ...

آها مرسی عزیزم 

من کلا با هیچ قابلمه ای جز روحی حال نمیکنم کار کنم

ترا از دور می بوسم به چشمی تر خداحافظ مرا باور نکردی می روم دیگر خداحافظ مرا لایق ندیدی تا بپرسی حال و روزم را برو با دیگران ای بی وفا دلبر خداحافظ

من کلا با هیچ قابلمه ای جز روحی حال نمیکنم کار کنم

اونم ضرر داره دیگه آلمینیومش درمیاد