پرنسس_جادوگر_ مدیر استارتر عضویت: 1402/12/12 تعداد پست: 5845 عنوان قابلمه استیل بخرم یک و دویست❓️❓️❓️ 472 بازدید | 43 پست سایز ۲۴ دردی که انسان را به سکوت وا میدارد بسیار سنگین تر از دردی است که انسان را به فرياد وامی دارد…و انسان ها فقط ب فریاد هم می رسند…نه به سکوت هم…! 1404/06/16 | 08:02 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
13narges64 عضویت: 1400/09/18 تعداد پست: 31354 نو؟ قیمتش که مناسبه مارکش چیه غرض رنجیدن ما بود از دنیا... حاصل شد.......خدایااز سقف اتاقم یاد تو میچکد باران بند بیاید از این خانه می روم🌻
پرنسس_جادوگر_ مدیر استارتر عضویت: 1402/12/12 تعداد پست: 5845 نو؟ قیمتش که مناسبه مارکش چیه کرکماز دردی که انسان را به سکوت وا میدارد بسیار سنگین تر از دردی است که انسان را به فرياد وامی دارد…و انسان ها فقط ب فریاد هم می رسند…نه به سکوت هم…!
چارخونه عضویت: 1402/10/07 تعداد پست: 4130 اگه استفاده داری بخر . مامان من داره فقط توش شیر میجوشونه یا آش درست میکنه. زیاد برای آشپزی دم دستش نیست
13narges64 عضویت: 1400/09/18 تعداد پست: 31354 کرکماز اگه نو باشه خوبه تو دیوار هم میتونی قیمتا رو ببینی غرض رنجیدن ما بود از دنیا... حاصل شد.......خدایااز سقف اتاقم یاد تو میچکد باران بند بیاید از این خانه می روم🌻
پرنسس_جادوگر_ مدیر استارتر عضویت: 1402/12/12 تعداد پست: 5845 اگه استفاده داری بخر . مامان من داره فقط توش شیر میجوشونه یا آش درست میکنه. زیاد برای آشپزی دم دستش ... منم واسه مامانم میخوام بخرمچرا استیل که با دوامه ما هرچی ماهیتابه میگرفتیم خراب میشد یدونه استیل گرفتیم چند ساله استفاده میکنیم دردی که انسان را به سکوت وا میدارد بسیار سنگین تر از دردی است که انسان را به فرياد وامی دارد…و انسان ها فقط ب فریاد هم می رسند…نه به سکوت هم…!
sivaaaaa عضویت: 1402/10/26 تعداد پست: 1641 کلا قابلمه های استیل هرچی تو اطرافیان دیدم خریده بودن راضی نیستن
چارخونه عضویت: 1402/10/07 تعداد پست: 4130 منم واسه مامانم میخوام بخرمچرا استیل که با دوامه ما هرچی ماهیتابه میگرفتیم خراب میشد یدونه استیل گر ... خب غذا بهش میچسبه و میسوزه . یکم قلق داره . دیگه برای موارد دیگه مامانم از قابلمه های دیگش استفاده میکنه.
پرنسس_جادوگر_ مدیر استارتر عضویت: 1402/12/12 تعداد پست: 5845 کلا قابلمه های استیل هرچی تو اطرافیان دیدم خریده بودن راضی نیستن چرا؟؟ دردی که انسان را به سکوت وا میدارد بسیار سنگین تر از دردی است که انسان را به فرياد وامی دارد…و انسان ها فقط ب فریاد هم می رسند…نه به سکوت هم…!
پرنسس_جادوگر_ مدیر استارتر عضویت: 1402/12/12 تعداد پست: 5845 خب غذا بهش میچسبه و میسوزه . یکم قلق داره . دیگه برای موارد دیگه مامانم از قابلمه های دیگش استفاده ... آها مرسی عزیزم دردی که انسان را به سکوت وا میدارد بسیار سنگین تر از دردی است که انسان را به فرياد وامی دارد…و انسان ها فقط ب فریاد هم می رسند…نه به سکوت هم…!
دخترایرونی57 عضویت: 1397/09/20 تعداد پست: 64327 من کلا با هیچ قابلمه ای جز روحی حال نمیکنم کار کنم ترا از دور می بوسم به چشمی تر خداحافظ مرا باور نکردی می روم دیگر خداحافظ مرا لایق ندیدی تا بپرسی حال و روزم را برو با دیگران ای بی وفا دلبر خداحافظ
پرنسس_جادوگر_ مدیر استارتر عضویت: 1402/12/12 تعداد پست: 5845 نخر دلیل؟ دردی که انسان را به سکوت وا میدارد بسیار سنگین تر از دردی است که انسان را به فرياد وامی دارد…و انسان ها فقط ب فریاد هم می رسند…نه به سکوت هم…!
پرنسس_جادوگر_ مدیر استارتر عضویت: 1402/12/12 تعداد پست: 5845 من کلا با هیچ قابلمه ای جز روحی حال نمیکنم کار کنم اونم ضرر داره دیگه آلمینیومش درمیاد دردی که انسان را به سکوت وا میدارد بسیار سنگین تر از دردی است که انسان را به فرياد وامی دارد…و انسان ها فقط ب فریاد هم می رسند…نه به سکوت هم…!