2777
2789

نمی‌دونم چرا ملت با رتبه یک شدن دخترا مشکل دارن...

امسال که میگفتن پدرومادرش پولدار بودن سفر پاریس رفته با پول رتبه یک شده ...

پارسال هم صبا معصوم نیا رتبه یک شده بود تو اینستا میگفتن کسایی که زشتن محکومن به موفقیت!!!!

چرا وقتی پسرا رتبه یک میشن آنقدر جنجال درست نمیشه؟!!!  زن ستیزی تا کجا!!!!

خدایی وقتی پسری رتبه یک میشن بقیه پسرا میان حمایتش میکنن میگن پسرا ذاتا باهوشن ، پسرا پرچمشون بالاست ، پسرا پخت و پز میکنن،پسرا خیلی خفنن ، پسرا جنس برتر....

ولی وقتی دختری رتبه یک میشه همه بهش هیت میدن حتی هم جنس های خودش! بخاطر پول باباش بوده ،سهمیه داشته ، پارتی داشته ، سوالارو خریده صددرصد ،قیافه نداشته مجبور بوده درس بخونه ...

از مردان توقع اینکه زن ستیز نباشن ندارم ولی ما زنها چرا به خودمون می‌زنیم ؟

چو تخت پاره بر موج رها رها رها من 🌊🕊

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

تا یک دختر موفق میشه انگ خراب بودن بهش میزنند متاسفانهکاش یکم به خودتون حداقل ارزش میدادید

زن ها اصلا پشت هم نیستن 

اگه بین رتبه های برتر یک نفر از قشر عادی جامعه بود امید توب دل ما خاموش نمیشد

کاربری دست هزارنفرهه👀پروفایلم یه گربه س که روی تخت خوابیده🐱🐈_از الان میخوام برای آینده م بجنگم، برای یه خیال راحت، برای آرامش۱۹خرداد۱۴٠۴✨

ربطی نداره.  

پدر و مادرش دکتر و پولدار بودن این رتبه یک نشه من با اون همه مشکلات برم رتبه یک بشم 

هر که یمنی ها را دوست بدارد مرا دوست داشته و هر که با آنها کینه ورزی کند با من کینه ورزی کرده است. پیامبر اکرم (ص)

ربطی نداره. پدر و مادرش دکتر و پولدار بودن این رتبه یک نشه من با اون همه مشکلات برم رتبه یک بشم

چرا سال ۴۰۲که پرهام مصطفوی رتبه یک شد کسی صداش درنیومد؟

😂

چه ربطی دارههههههههه 

رتبه یکم دختر پسر داره؟؟؟؟

اگه جنسیتی باشه که تک رقمیا بیشتر پسر بودن اصن ربطش چیه

این خانوم خودش رفته خودشو فروخته به موسسات هیت هم میگیره 

دیدگاه دختران ۱۲ تا ۱۶ ساله وطنم

چرا سال ۴۰۲که پرهام مصطفوی رتبه یک شد کسی صداش درنیومد؟

من همون سال اول دانشگاه این حقیقت فهمیدم تقریبا تموم دوستام که مهندس بودن کلاس کنکور رفته بودن و خانواده هاشون دکتر و مهندس و وضع خوب بودن 

هر که یمنی ها را دوست بدارد مرا دوست داشته و هر که با آنها کینه ورزی کند با من کینه ورزی کرده است. پیامبر اکرم (ص)

😂چه ربطی دارههههههههه رتبه یکم دختر پسر داره؟؟؟؟اگه جنسیتی باشه که تک رقمیا بیشتر پسر بودن اصن ربطش ...

اتفاقا بیشتر به شما میخوره تو این رنج سنی باشین 

من خودم کنکوری ام میدونم چقدر سخته مسیر فرسایشی کنکور ...صبا معصوم نیا رو چی میگی؟ چرا اینقدر براش جنجال درست کردن ؟  چرا برای پرهام مصطفوی این حاشیه ها نبود؟!

ملت چشم دیدن رتبه یک شدن دخترا رو ندارن و می‌خوان براش توجیح پیدا کنن و ربطش بدن به پول و قیافه ...

بی نهایت موافقم کلا مردم دوست ندارن باور کنن خانم ها با تلاش و پشتکار خودشونه که موفق میشن کلا دوست ...

همیشه عقل و هوش خانمهارو در نظر نمیگیرن و ازش چشم میپوشن

اتفاقا بیشتر به شما میخوره تو این رنج سنی باشین من خودم کنکوری ام میدونم چقدر سخته مسیر فرسایشی کنکو ...

من که ۸۷ کنکورمو دادم تموم شد از سختیای مسیرم با خبرم

صبا معصوم نیا هم کسی بهش هیت نداد 

چند نفر بودن اومدن موفقیتشو زیر سوال ببرن که اتتتفاقا دختر هم بودن بحث زشتی زیبایی کشیدن وسط کلی هم هیت گرفتن