2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

هرچقدر سعی کنی شوهرتو از مادرش دورتر کنی از خودت زده تر و به اون نزدیکترش میکنی 

تو هیچوقت نمیتونی جای مادرشو بگیری نبایدم بگیری اون مادره تو زنشی 

این جایگاه بتونی درک کنی تمام راه رفتی 

زنانگی براش کن 

بد خانوادشو نگو چون فقط باهات سرد میشه 

به خانوادش احترام بزار در برابر بدی هاشو بی محلی کن و فقط رفتارتو تغییر بده 

زبان چرب و نرمت یادت نره

چکار کنم که قطع دائمی بشه؟

نگاه کن اون دیگه دس خود شوهرته. من شوهرم دید مامانش بده الان چهارماه هس کلا باخونوادش که هیچ کلا با طایفه ش قطع ارتباط کرده. تا ای حد ک شماره کل خونوادش تو لیست بلاکن

هرچقدر سعی کنی شوهرتو از مادرش دورتر کنی از خودت زده تر و به اون نزدیکترش میکنی تو هیچوقت نمیتونی جا ...

عزیزم خیلی از ادما هستن که ی درصدم نباید خوبی کنی. تو احترام میزاری خوبی میکنی طرف فک میکنه وظیفتع ک باید خوبی کنی. 

هرچقدر سعی کنی شوهرتو از مادرش دورتر کنی از خودت زده تر و به اون نزدیکترش میکنی تو هیچوقت نمیتونی جا ...

وقتی مادرش زنگ میزنه حرف نا مربوط میزنه به کی بگم  مثلا شوهرم هر شب میره بهش سر میزنه اون وقت مادرش به من زنگ میزنه پسرم هفته به هفته نمیاد بهم سر بزنه حرفش باعث شک من بشه اون وقت هم نگم ؟ این کوچیکترین حرف مادر شوهرمه؟

عزیزم خیلی از ادما هستن که ی درصدم نباید خوبی کنی. تو احترام میزاری خوبی میکنی طرف فک میکنه وظیفتع ک ...

نه چرا خوبی کنی گفتم رفتار تو تغییر بده ولی زبنت چرب باشه

مثلا براش اش بردی تشکر نکرد بی احترامی کرد اش دیگه نبر ولی اخلاق خوبت و احترام تو کلامتو نگه دار 

کارهای خوبتو ازشون بگیر 

سیاست داشته باش

عزیزم خیلی از ادما هستن که ی درصدم نباید خوبی کنی. تو احترام میزاری خوبی میکنی طرف فک میکنه وظیفتع ک ...

خوبی کردم بهش  ولی پشیمونم  خیلی    مثل مادرم میدونستم ولی اون منو مثل دخترش نمیدونه مثل هوو میدونه

وقتی مادرش زنگ میزنه حرف نا مربوط میزنه به کی بگم مثلا شوهرم هر شب میره بهش سر میزنه اون وقت مادرش ...

برای رفع شکت یکبار بگی کافیه این موضوع 

ببین مادرشوهرا لذت میبرن پسرشون با عروس دعوا کنه شاد میشن به ارزوش نرسونش

خوبی کردم بهش ولی پشیمونم خیلی مثل مادرم میدونستم ولی اون منو مثل دخترش نمیدونه مثل هوو میدونه

هعییی عزیزممم چی بگم که حرف برا گفتن زیاده. خیلی احتراما دیدن و نباید میدیدن متاسفانه. خدا ب راه راست هدایتشون کنه انشاءالله. بابت کارایی که کرده و حرفایی ک زده من یکی ک ب شوهرم گفتم تااخر عمرم اصلا نمیخام چشمم بهشون بیفته ولی تو خونوادته شاید بخای بری ببینیشون ولی هیچوقت از من نخاه ببخشمشون اونم قبول کرده 

برای رفع شکت یکبار بگی کافیه این موضوع ببین مادرشوهرا لذت میبرن پسرشون با عروس دعوا کنه شاد میشن به ...

بهش گفتم من هیچ شکی ندارم به شوهرم میدونه میاد خونه شما تازه دیشب که رفته بود اونجا رفتم خونش  گفتم شما که میگید پسرتون نمیاد این که اینجاست  گفت من حواس‌پرتی دارم گفتم نه ندارین میخواین دعوا بندازین تو زندگی ما   بعدش هم تو راه خونه به خواهر شوهرم زنگ زدم و گفتم

هعییی عزیزممم چی بگم که حرف برا گفتن زیاده. خیلی احتراما دیدن و نباید میدیدن متاسفانه. خدا ب راه راس ...

خدا نبخششون  من میگه   خانواده ای که باعث این حرف ها بین پسر و عروسیشون میشه  پسرشون را دوست ندارن اگه دوست داشته باشن این حرف ها رو نمیزنن

بهش گفتم من هیچ شکی ندارم به شوهرم میدونه میاد خونه شما تازه دیشب که رفته بود اونجا رفتم خونش گفتم ...

خوب بوده حالا هم دیگه باهاش س سنگین باش و رو باز نکن 

خدا ما را هدایت می کند خدا بر امر خود غالب است خدا امر خود را به انجام می رساند خدا نور خود را کامل می کند دست خدا بالاتر از همه دست هاست خدا تنها قدرت کل هستی است رب من خداست مالک و صاحب اختیار من خداست