2777
2789
عنوان

خانوم گلیای متاهل میشه بیاین؟؟؟

299 بازدید | 48 پست

سلام خانوما خوبین میگم من دوتاسقط داشتم یع دونه خارج رحمی که یه لوله امو برداشتن بعد از سه ماه باردار شدم تو پنج ماه به دلیل مشکل قلبی از دستش دادم دکترم گفته به دلیل داشتن یه لوله اقدام کن بهد از سه ماه الان چهار ماه گذشته ولی دودلم همه دکترام گفتن که این مشکل یعنی جابه جایی عروق بزرگ قلب ژنتیکی نیس نذاشتن ازمایش بدم الان چیکار کنم؟؟؟میترسم

۹/۹/۹۹تو خونه خودم با نینی سالمی که تو شکممه روزی هزار بار خداروشکر می کنیم واسه رسیدن به ارزوهام واسم صلوات بفرست مهربون 😍😘
من بودم کلا قید بچه رو میزدم

خب شوهرم خیلی بچه دوست داره بعدم خیلی تنهام عاشق بچه ام

۹/۹/۹۹تو خونه خودم با نینی سالمی که تو شکممه روزی هزار بار خداروشکر می کنیم واسه رسیدن به ارزوهام واسم صلوات بفرست مهربون 😍😘

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

باردار شو بابا ناامید نباش چرا لوله تو خارج کردن؟

💙گروه آبی💙وزن اولیه 👈۷۵ 😮وزن شروع چالش پاییزی ۷۰😍وزن هدف چالش پاییزی  ۶۰ ❤تو مرا جان و جهانی 😍❤خداجون دورت بگردم جواب گریه هامو دادی 🥰🥰🥰🥰🥰آهای اونایی که دیسک کمر دارید هچوقت عقب نکشید هیچ وقت ناامید نشید هیچ وقت تسلیم نشید شما ها میتونید مثل من دوباره بهبودی کامل تون رو بدست بیارید 🥰🥰🥰🥰🥰روزگار صحنه غمگینی نیست بخند و بخند و شاد باش که عمر در گذر است همچوباد 🥰🥰🥰🥰🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸⁦❤️⁩⁦❤️⁩⁦❤️⁩

چند ماه دیگه صبر کن تا بدنت قویتر بشه 

چیزی رو که دشمنت نباید بدونه رو به دوستتم نگو  ••Some people just pretend to be sillyبعضیا سادگیشونم از سیاستشونه :))          گروه ۲(آبی) وزن فعلی ۶۶.وزن هدف ۶۰

فقط امیدبه خدااقدام کن🌹

هنگامی که خداانسان رااندازه میگیردمتررادورقلبش می گذاردنه دورسرش....🌹✌                                         بهترین جفت درجهان خنده وگریه ست آنها هیچگاه یکدیگرراهمزمان ملاقات نمی کنندولی اگرآن دویکدیگرراملاقات کردندآن لحظه بهترین لحظه شماست آرزومیکنم امروزبهترین جفت براشما اتفاق بیفتد 💗😍🌹گیرم غم روزگارسنگین باشد🌹گیرم دل بی قرارغمگین باشد🌹بایدبکنیدبیستونی درخویش🌹تاآخرشاهنامه شیرین باشد🌹...دوستان لطفا واسه خانه دارشدم صلوات من کاربری ۱۳۳هستم تعلیق شدم😐بااین کاربری امدم😍
باردار شو بابا ناامید نباش چرا لوله تو خارج کردن؟

بخاطر خارج رحمی بچه زد لوله رو ترکوند

صبر کن یه سال بگذره سریک سال حامله شو ناامید نشو

حب بخاطر یه لوله داشتن دکتر گفته سریع اقدام کن چون امکانش ۵۰درصده برام

چند ماه دیگه صبر کن تا بدنت قویتر بشه 

دوست دارم ولی خیلی نگرانم میترسم دور بشه

دوست دارم ولی خیلی نگرانم میترسم دور بشه

خب چون بدنت ضعیفه بچت مشکل دار میشه:/

چیزی رو که دشمنت نباید بدونه رو به دوستتم نگو  ••Some people just pretend to be sillyبعضیا سادگیشونم از سیاستشونه :))          گروه ۲(آبی) وزن فعلی ۶۶.وزن هدف ۶۰
حب بخاطر یه لوله داشتن دکتر گفته سریع اقدام کن چون امکانش ۵۰درصده برام

خب اقدام کن عزیزم ولی توکلت به خدا باشه تا خدا نخاد برگی ازدرخت نمیفته

⭐️هیچوقت دیوانه وار⭐️عاشق کسی نباش⭐️سعی کن صادقانه دوست داشته باشی⭐️تا اگر نامردانه رهایت کرد🌙تو ناعادلانه ویران نشوی . . .
اگه دکتر گفته اقدام کن دیگه ، اگرم خیلی نارحتو نگرانین میتونین ، آی یو آی ، یا ، آی وی اف ، کنین

ممنون گلم