سلام خانوما خوبین میگم من دوتاسقط داشتم یع دونه خارج رحمی که یه لوله امو برداشتن بعد از سه ماه باردار شدم تو پنج ماه به دلیل مشکل قلبی از دستش دادم دکترم گفته به دلیل داشتن یه لوله اقدام کن بهد از سه ماه الان چهار ماه گذشته ولی دودلم همه دکترام گفتن که این مشکل یعنی جابه جایی عروق بزرگ قلب ژنتیکی نیس نذاشتن ازمایش بدم الان چیکار کنم؟؟؟میترسم
۹/۹/۹۹تو خونه خودم با نینی سالمی که تو شکممه روزی هزار بار خداروشکر می کنیم واسه رسیدن به ارزوهام واسم صلوات بفرست مهربون 😍😘
ای وای خدا انشاالله بهت یه نی نی ناز بده چند سالته گلم ؟ منم دیسک کمر دارم بدن مو باید تقویت کنم دک ...
عزیزم دیسکم سخته مادر منم با دیسک ماهارو باردار شده شما باید استراحتت زیاد باشه اب درمانی وپیاده رویم عالیه انشالله خدا به زودی با کمترین اذیت شدن بهت نینی بده
۹/۹/۹۹تو خونه خودم با نینی سالمی که تو شکممه روزی هزار بار خداروشکر می کنیم واسه رسیدن به ارزوهام واسم صلوات بفرست مهربون 😍😘
من ۲۱عزیزم اگر شرایط پزشکی نداشتم حتما یه دوسالی صبر میکردم الان هرموقع میرم پیش پزشکم میگه اقدام کن
منم ۲۱سالمه همسنیم چند ساله ازدواج کردید؟
💙گروه آبی💙وزن اولیه 👈۷۵ 😮وزن شروع چالش پاییزی ۷۰😍وزن هدف چالش پاییزی ۶۰ ❤تو مرا جان و جهانی 😍❤خداجون دورت بگردم جواب گریه هامو دادی 🥰🥰🥰🥰🥰آهای اونایی که دیسک کمر دارید هچوقت عقب نکشید هیچ وقت ناامید نشید هیچ وقت تسلیم نشید شما ها میتونید مثل من دوباره بهبودی کامل تون رو بدست بیارید 🥰🥰🥰🥰🥰روزگار صحنه غمگینی نیست بخند و بخند و شاد باش که عمر در گذر است همچوباد 🥰🥰🥰🥰🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸❤️❤️❤️
عزیزم دیسکم سخته مادر منم با دیسک ماهارو باردار شده شما باید استراحتت زیاد باشه اب درمانی وپیاده روی ...
خیلی سخت بوده نه؟
💙گروه آبی💙وزن اولیه 👈۷۵ 😮وزن شروع چالش پاییزی ۷۰😍وزن هدف چالش پاییزی ۶۰ ❤تو مرا جان و جهانی 😍❤خداجون دورت بگردم جواب گریه هامو دادی 🥰🥰🥰🥰🥰آهای اونایی که دیسک کمر دارید هچوقت عقب نکشید هیچ وقت ناامید نشید هیچ وقت تسلیم نشید شما ها میتونید مثل من دوباره بهبودی کامل تون رو بدست بیارید 🥰🥰🥰🥰🥰روزگار صحنه غمگینی نیست بخند و بخند و شاد باش که عمر در گذر است همچوباد 🥰🥰🥰🥰🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸❤️❤️❤️
مادرم میگف استراحت میکرده بیشتر تاراحت تر باشه یکم سخت تره ولی خب مامانیم دوتا بارداری با دیسک داشته ...
وایییی خدا خونه ما هم تمام پله است 😭😭😭😭
عزیزم انشالله خوشبخت باشی انگار مجبوریم دلو بزنیم به دریا توکل کنیم واقدام کنیم
آره والا خخخخ
چند ماه دیگه صبر کن " بعدم تو این چندماه فقط بدنتو قوی کن " عصاره گوشت زیاد بخور " مایکی از اقوام بعد از ۷ الی ۸ ماه بعذش بازدار شد ک مشکلی دیگه براش پیش نیومد