2777
2789
یه سوال بپرسم؟؟؟؟ اگر قرار بود این دارو کرونایی ها رو خوب کنه الان دیگه کرونایی نداشتیم درسته؟؟؟ چ ...

واسه اینکه علم پزشکی الان طب اسلامی وسنتی رو قبول نداره 

ولی همینجا یه پرستار میگف خودم دیدم کسایی که این دارو رو میخوردن سریع خوب میشدن

قرارمون چی شد  که بی قرار قرار هم باشیم   حسین هرچی که پیش اومد    باید کنارهم باشیم    من رویه خاک وتو سوار مرکبی    من تویه قلب تو     اما تو چشم زینبی     آهسته تر برو بزار منم باهات بیام    حسین دیگه نمیکشه پاهام که پا به پات بیام    کجا میخایی بری  حسین این دم اخری چقدر    شبیه مادری

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

چن تا داروی گیاهی چیکاربه امام کاظم داره اخه،یعنی اگه اسمش داروی امام کاظم نبود اثر نمیکرد😐

زمان های قدیم یکی بیمار شدن رفتن پیش امام کاظم اینو براش تجویز کرده و فرمودن برای درمان و پیشگیری بیماری ها مناسبه

یه سوال بپرسم؟؟؟؟ اگر قرار بود این دارو کرونایی ها رو خوب کنه الان دیگه کرونایی نداشتیم درسته؟؟؟ چ ...

عزیزم من اصلا نمی‌دونم این دارو چیه و چون نمی‌دونم اعتمادی هم بهش ندارم .

ولی تو مملکت ما اصلا نباید منتظر تاییدیه از یک مقام و مرجع باشیم .

مثلا توی چین با یک داروی طب سنتی ، دارن بیمارانشان رو درمان میکنن و بشدت نتیجه گرفتن .

به ایران هم پیشنهاد دادن ولی ماشاالله مسیولای ما امروز اعلام فرمودن هیچ دارویی از طب سنتی ، اثری روی کرونا نداره . حتی واکسنی که دنیا داره براش تلاش می‌کنه ، رییس انستیتو پاستور ایران ، کلا واکسن هارو هم از اساس زیر سوال بردن 

⁦♥️⁩⁦♥️⁩
واسه اینکه علم پزشکی الان طب اسلامی وسنتی رو قبول نداره  ولی همینجا یه پرستار میگف خودم دیدم ک ...

خب طب سنتی تو ایران به رسمیت شناخته شده چطور اونها علم نمیکنند؟؟؟

🧶درخواست دوستی قبول نمیکنم🧶منم و این صنم و عاشقی و باقی عمر❤️ساکن هلند🌴لطفا سوالات حقوقی خود را در تاپیک ها بپرسید به هیچ عنوان در خصوصی پاسخگو نیستم🙏
زمان های قدیم یکی بیمار شدن رفتن پیش امام کاظم اینو براش تجویز کرده و فرمودن برای درمان و پیشگیری بی ...

خب حالا این ی چیزی،پس بگیم امام تو طب سنتی سررشته داشتن و پیدا کردن دیگه به اعتقاد ربط ندیم

پی دی اف،تایپ ،پاورپوینت،هرکس خواست درخدمتم😍
واسه اینکه علم پزشکی الان طب اسلامی وسنتی رو قبول نداره  ولی همینجا یه پرستار میگف خودم دیدم ک ...

شایدم اونا قرار بوده خوب بشن . حتی بدون خوردن اون دارو .

همه که با کرونا نمیمیرن . خیلی ها هم بهبود پیدا میکنن . حالا چه با این دورو چه بی دارو

دنیا اگه عدالت داشت ... مرد هم بکارت داشت ...       
وقتی چیزی رو قبول دارید و بهش ایمان دارید پسمیتونید منطقی جواب بدید و مخالفا رو قانع کنید

نمیخام تاپیکم الکی درگیر بشه هرکی قبول نداره نخوره

به همین راحتی دوست خوبم

قرارمون چی شد  که بی قرار قرار هم باشیم   حسین هرچی که پیش اومد    باید کنارهم باشیم    من رویه خاک وتو سوار مرکبی    من تویه قلب تو     اما تو چشم زینبی     آهسته تر برو بزار منم باهات بیام    حسین دیگه نمیکشه پاهام که پا به پات بیام    کجا میخایی بری  حسین این دم اخری چقدر    شبیه مادری
وقتی چیزی رو قبول دارید و بهش ایمان دارید پسمیتونید منطقی جواب بدید و مخالفا رو قانع کنید

عزیزم توی احادیث هست ماهم چون خدا و امامارو قبول داریم همه چیزیم که میگن قبول داریم و بهشون ایمان داریم دیگه نمیدونم این منطقیه یا نه دیگه چجور باید قانع کرد طرفو

۱:

تو همین نی نی سایت تا ادم اسم این دارو رو میاره هزار نفر میریزن سرش و بدوبیرا میگن

وقتی خودمون حاضر نیستیم چیزی رو ک اگه فایده نداره،ضرر هم نداره رو استفاده کنیم،چجوری میتونیم ب جهان معرفیش کنیم؟

۲:

کار دلالای دارو و ادمایی ک سودشون تو تخریب داروهای گیاهی برای سود بیشترشونه هم نباید نادیده گرفت😉

عزیزم توی احادیث هست ماهم چون خدا و امامارو قبول داریم همه چیزیم که میگن قبول داریم و بهشون ایمان دا ...

من اماکا رو قبول دارم و بهشون ایمان دارم ولی خیلی چیزا رو الکی میچسبونن به اماما و از اعتقاد و ایمان مردم سواستفاده میکنن

این دارو معجزه می‌کنه .

و هر کس هم که مصرف کرده خوب شده .

کسایی ک مسخره میکنند در جهل و ناآگاهی هستند و لیاقتشون همینه ک در جهل بمونند .

دوستانی که میخوان اطلاعات کافی در مورد این دارو داشته باشند تاپیک آخر منو بخونند .

کاربر قدیمی هستم.