2777
2789
شایدم اونا قرار بوده خوب بشن . حتی بدون خوردن اون دارو . همه که با کرونا نمیمیرن . خیلی ها هم بهبود ...

اون پرستاره میگف به چشم خودم دیدم دوتا بیمار یکسان ولی اونیکه خورد سریع خوب میشد تجربش هم مال یکی ودوتا نبوده

قرارمون چی شد  که بی قرار قرار هم باشیم   حسین هرچی که پیش اومد    باید کنارهم باشیم    من رویه خاک وتو سوار مرکبی    من تویه قلب تو     اما تو چشم زینبی     آهسته تر برو بزار منم باهات بیام    حسین دیگه نمیکشه پاهام که پا به پات بیام    کجا میخایی بری  حسین این دم اخری چقدر    شبیه مادری

بعدم انقد علمو وزارت بهداشتو اینا نکنید خدای مهربون از بس مردم به خودشون مغرور شدن و پیشرفت پیشرفتو منم منم کردن یجوری نشونشون داد که علمشون هیچوقت کامل نمیشه که الان یکساله نتونستن بفهمن کرونا چیه اصلا

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عزیزم من اصلا نمی‌دونم این دارو چیه و چون نمی‌دونم اعتمادی هم بهش ندارم . ولی او مملکت ما اصلا نبای ...

تو چین اگر جواب میداد اینهمه مرگ و میر نداشت چین فقط با قرنطینه ی به موقع بقیه ی شهرهای خودش رو نجات داد 

دوما رئیس انستیتو پاستور واکسنی رو زیر سوال نبرد واکسن روسیه به خودی خود زیر سوال هست چزا که هیچ مقاله ای از نتایج و مراحل کارشون انتشار ندادن درست کردن دارو و واکسن مطابق با دستورات خاصی هست...مثلا اون اقایی که تو شبکه پنج تبلیغ نمک رو میکردند تو تلویزیون ملی!!!! در صورتیکه همه میدونند ویروس با نمک از بین نمیره!!!!

🧶درخواست دوستی قبول نمیکنم🧶منم و این صنم و عاشقی و باقی عمر❤️ساکن هلند🌴لطفا سوالات حقوقی خود را در تاپیک ها بپرسید به هیچ عنوان در خصوصی پاسخگو نیستم🙏
من اماکا رو قبول دارم و بهشون ایمان دارم ولی خیلی چیزا رو الکی میچسبونن به اماما و از اعتقاد و ایمان ...

عزیزم اگه اعتقاد به این دارو نداری نخور وتمام....

قرارمون چی شد  که بی قرار قرار هم باشیم   حسین هرچی که پیش اومد    باید کنارهم باشیم    من رویه خاک وتو سوار مرکبی    من تویه قلب تو     اما تو چشم زینبی     آهسته تر برو بزار منم باهات بیام    حسین دیگه نمیکشه پاهام که پا به پات بیام    کجا میخایی بری  حسین این دم اخری چقدر    شبیه مادری
بعدم انقد علمو وزارت بهداشتو اینا نکنید خدای مهربون از بس مردم به خودشون مغرور شدن و پیشرفت پیشرفتو ...

خیلی خوب فهمیدن عزیزم .

فعلا مافیای دارو و واکسن باید از ترس مردم ، نون بخورن 

⁦♥️⁩⁦♥️⁩
من اماکا رو قبول دارم و بهشون ایمان دارم ولی خیلی چیزا رو الکی میچسبونن به اماما و از اعتقاد و ایمان ...

شما اگر با اعتقاد قلبی به خود امام کاظم مصرف کنی نتیجه اشو میبینی حتی اگه الکی بهش بچسبونن تو به نیت استفاده کن

یه سوال بپرسم؟؟؟؟ اگر قرار بود این دارو کرونایی ها رو خوب کنه الان دیگه کرونایی نداشتیم درسته؟؟؟ چ ...

طب سنتی این دارو رو تجویز نکرده ؟؟؟ کی گفته ؟؟؟ 

من دارم طب سنتی میخونم و اساتید طب سنتی بارها و بارها از معجزات این دارو گفتند ولی کو گوش شنوا؟؟؟؟

اینکه چرا همه استفاده نمی‌کنند بخاطر اینه که خیلیا با طب سنتی سر جنگ دارند بی دلیل. 

یارو بدون اینکه اصلا بدونه ترکیبات این دارو چیه میاد نظر مخالف کارشناسانه میده .

کاربر قدیمی هستم.   
یه سوال بپرسم؟؟؟؟ اگر قرار بود این دارو کرونایی ها رو خوب کنه الان دیگه کرونایی نداشتیم درسته؟؟؟ چ ...

شاید منافعشون بخطر میوفته،شما فکر کن درآمد حاصل از داروهای گرون قیمت کرونا و واکسن احتمالی،من که از این دارو اثر فوق العاده دیدم

من طب اسلامی رو قبول ندارم.درباره روایاتی که این دارو رو از امام کاظم نقل کرده هم جستجویی نداشتم.اما اگر دستورش رو نگاه کنید ترکیباتی داره که برای بالا بردن سیستم ایمنی بدن بسیار مفیده

یاد بگیریم در مقابل هر حرفی بلافاصله جبهه نگیریم

سخت است فهماندن نکته ای به کسی که منافعش در نفهمیدن است.......دیندار آن است که در کشاکش بلا دیندار بماند وگرنه در هنگام راحت و فراغت و صلح و سلم چه بسیارند اهل دین، آنجا که شرط دینداری جز نمازی غراب وار و روزی چند گرسنگی و تشنگی و طوافی چند برگرد خانه ای سنگی نباشد....
ممنون از اشتراک تجربیاتت.. چ چیزایی باید مخلوط کنیم ب چ نسبت؟ داخل گوگل سرچ کنم درسته؟ 

بله عزیزم تونت هست و فک کنم امادش رو هممه عطاریها داشته باشن

من خودم همین دارو رو به ۲ تا از اقواممون که کرونا داشتن دادم، سریع خوب شدن، خودشون که میگفتن برامون ...

منم معجزشو دیدم