2777
2789
امامکاظم مگه دارومیده

بله امامهامون معادن علم الهی هستن

این دارو هم واسه همه بیماریهاست

قرارمون چی شد  که بی قرار قرار هم باشیم   حسین هرچی که پیش اومد    باید کنارهم باشیم    من رویه خاک وتو سوار مرکبی    من تویه قلب تو     اما تو چشم زینبی     آهسته تر برو بزار منم باهات بیام    حسین دیگه نمیکشه پاهام که پا به پات بیام    کجا میخایی بری  حسین این دم اخری چقدر    شبیه مادری

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اسی عطاریا میدونن دارو امام کاظم چیه؟طرز استفاده ش هم بلدن؟

بله تو اینترت هم هست سرچ کن واست میاد

قرارمون چی شد  که بی قرار قرار هم باشیم   حسین هرچی که پیش اومد    باید کنارهم باشیم    من رویه خاک وتو سوار مرکبی    من تویه قلب تو     اما تو چشم زینبی     آهسته تر برو بزار منم باهات بیام    حسین دیگه نمیکشه پاهام که پا به پات بیام    کجا میخایی بری  حسین این دم اخری چقدر    شبیه مادری

یه سوال بپرسم؟؟؟؟

اگر قرار بود این دارو کرونایی ها رو خوب کنه الان دیگه کرونایی نداشتیم درسته؟؟؟

چرا سازمان طب سنتی این دارو رو اعلام نمیکنه تا همه استفاده کنند؟؟؟؟؟

چرا تمام پزشک ها و دکترها هنوز درگیرند؟

چرا متخصصین طب سنتی هیچ اشاره ای به این دارو نمیکندد

🧶درخواست دوستی قبول نمیکنم🧶منم و این صنم و عاشقی و باقی عمر❤️ساکن هلند🌴لطفا سوالات حقوقی خود را در تاپیک ها بپرسید به هیچ عنوان در خصوصی پاسخگو نیستم🙏
منم میخام از این به بعد تو تاپیکام بنویسم، اگه کسی مخالفه نظر نده، من راضی نیستم!!! فکر خوبیه

فکر خوبیه،  اما یکم به خودخواهی میزنه ، خب تاپیک محل گفتگو هست نظر موافق و مخالف ، من فکر میکنم اگه کسی علم و آگاهی داشته باشه از نظر مخالف نمیترسه ، به ی نحوی مخالف خودشو آگاه میکنه