2777
2789
عنوان

پره اکلامپسی در آزمایش غربالگری دوم

| مشاهده متن کامل بحث + 11008 بازدید | 62 پست
برام دعا کنین چیزی نباشه آخه اگه خدایی نکرده چیزی باشه تا آخر بارداری باید با استرس و ترس سر کنم

چند هفته ای عزیزم

تصورم از رابطه ادمای ظالم با خدا اینجوره که وقتی ی ادم ظالمی ظلم میکنه و کارای بد میکنه خدا از اون بالا تشویقش میکنه و لذت میبره و میگه بزن قَدِش خیلی باحال بود.بازم از این کارا بکن.وگرنه این حجم از ظلم و ظالم و به قدرت رسیدنشون و تاوان پس ندادنشون عادلانه نیست.

شکم ک واسه رشدشه.من ساق پا و مچ دست و پام خارشش بیچارم کرده بود.یک ماه عذاب کشیدم با اینکه غربالگری ...

منم خارش شدید داشتم رو شکم و پاهام و جوش زد.. دفع پروتیین و دیابت و فشارم داشت بچه امو تو 37 هفته از دست دادم

خدای مهربون دختر کوچولومو و آقا جونمو بتو سپردم😔

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

منم خارش شدید داشتم رو شکم و پاهام و جوش زد.. دفع پروتیین و دیابت و فشارم داشت بچه امو تو 37 هفته از ...

ای جانم انشالله بعدی من ۲۲ هفته تازه وارد ۶ ماه شدم گوش اسی از اتفاق ما کر باشه.دور باشع ازش.من تازه شده پنج ماه و از بارداری میترسم و مواظبم باردار نشم.تورو خدا دعا کتید باردار نباشم همش میترسم کا...دم سوراخ بوده من باردار شدم اخه شکم لعنتیم مث زنای باردار بزرگ شده

تصورم از رابطه ادمای ظالم با خدا اینجوره که وقتی ی ادم ظالمی ظلم میکنه و کارای بد میکنه خدا از اون بالا تشویقش میکنه و لذت میبره و میگه بزن قَدِش خیلی باحال بود.بازم از این کارا بکن.وگرنه این حجم از ظلم و ظالم و به قدرت رسیدنشون و تاوان پس ندادنشون عادلانه نیست.

ای جانم انشالله بعدی من ۲۲ هفته تازه وارد ۶ ماه شدم گوش اسی از اتفاق ما کر باشه.دور باشع ازش.من تازه ...

عزیزم هرچی خیره پیش بیاد

خدای مهربون دختر کوچولومو و آقا جونمو بتو سپردم😔
من ۲۴ هفته و سه روز

بلا دوره عزیزم.فقط استرس نداشته باش.کدوم شهری دکترت کیه

شکم ک واسه رشدشه.من ساق پا و مچ دست و پام خارشش بیچارم کرده بود.یک ماه عذاب کشیدم با اینکه غربالگری ...

منم حس میکنم دکترم گیجه خیلی با مریض حرف نمیزنه سوال بپرسم انگار عجله داره