2777
2789
عنوان

کنکوری دیدین با فیلم دیدن نتیجه بگیره

| مشاهده متن کامل بحث + 328 بازدید | 48 پست
نا امید نشو استمرار استمرار استمرار عزیزم یه چیزی که واسم ثابت شده اینه که اگه به دندون فکر کنی ، پز ...

مناینجوریم دیر بیدار شم اینقدرررر غصه دوساعت دیر بیدار شدنو میخورم ک کل اون روز انرژی منفی 

هرچی قبولی میبینم میگم حتما حتما پایه اش قویه من ضعیفم نمیشم 

خدا منو بکشه از فروردین مثلا شروع کردم ی پایه هم نبستم بس که وسواسی ‌و کمالگرام 

از هر مبحث دوتا سه تا منبع میزنم ب تحلیل هم نمیرسن

خاک تو سرم هزار بار دوسال عمرمو هم هدر دادم

چشم گلم ممنونم ازت❤🌱برام دعا کنید بتونم خیلی ضعیفم تازه بعد دوسال زیستم از منفی شده۴۰،۶۰ بقیه دروس ...

اره ، زمان خیلی مهم نیست فقط باید کتاب درسی رو فول باشی و تا میتونی نمونه سوال حل کن برای همه دروس 

من عربیم در طول سال خیلی ضعیف بود شاید نمره ۱۲ ،۱۳ میگرفتم ولی موقع امتحان نهایی شاید ۱۰ تا نمونه امتحان یا شایدم بیشتر دقیق یادم نیست حل کردم نمرم ۱۹.۷۵ شد 

ولی فیزیک که خیلی توش خوب بودم فقط کتاب رو خوندم و سوال حل نکردم ۱۸ شدم 

خواستم بگم نمونه سوال رو فراموش نکنی 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

مناینجوریم دیر بیدار شم اینقدرررر غصه دوساعت دیر بیدار شدنو میخورم ک کل اون روز انرژی منفی هرچی قبول ...

بنظرم یه منبع حل کن بعد ازمون ماز و قلم چی و .... مبحثی و زماندار بزن واسه من که خیلی بهتر بود 

بنظرم یه منبع حل کن بعد ازمون ماز و قلم چی و .... مبحثی و زماندار بزن واسه من که خیلی بهتر بود

برا زیست با ایکیو خوبه یا پینوکیو؟و بعد ازمونها چندباری با بودجه خود ازمون ارمان و زیستاز زدم و تحلیل کردم برا زیست

مناینجوریم دیر بیدار شم اینقدرررر غصه دوساعت دیر بیدار شدنو میخورم ک کل اون روز انرژی منفی هرچی قبول ...

نه به خدا همکلاسی من معدل یازدهمش چهارده بود ، 

امسال با معدل نوزده و خورده ای رتبه‌ش شد نهصد و خورده ای 

همیشه هم صب ها استراحت میکرد  از ساعت پنج عصر تا هفت صبح درس میخوند

همه عین هم نیستن 

یکی صبح ها گیرایی بالا داره یکی ظهر یکی عصر 

🦩خستم مثل مادرشوهری که دختره دم بخت داره ولی واسه عروسش خواستگار میاد😑

میخوای به هوش مصنوعی بگم که کامل تر راهنماییت کنه و جوابی رو که داد برات بفرستم ؟!

(قصدم فقط راهنمایی هست همین 🫠)

دوستانی که می پرسین چرا هی اینو میگی چون دوست دارم به بقیه کمک کنم و این منو خوشحال میکنه..

من برا فیزیک فقط فیلم میدیدم میرحسینی پول نداشتم دوره بخرم رایگان هاشو میدیدم بعدش تست میزدم اره جوا ...

من دوسال درسنامه خوندم رفت تو جووووب 

الان بعد دوسال رفتم سراغ فیلم فرهمند و شجاعی و فراهانی و کرمی 

هنوز ضعیفم ولی بالاخره از منفی تو ازمونها رسیدم ب حدودا۴۰و ۶۰ نمیدونم چکار کنم پایه ام داغونه اینجوریم وقت نمیکنم تست بزنم💔

رتبم۱۹۰۰ شد به دندون روزانه نمی‌خورد باید تعهدی میرفتم منم که فقط دارم میخونم که از این استان نجات پ ...

امیدوارم موفق ترین باشی عزیزم ❤

خیلی عالیه رتبت حتما بهترینو قبول میشی😍

من دوسال درسنامه خوندم رفت تو جووووب الان بعد دوسال رفتم سراغ فیلم فرهمند و شجاعی و فراهانی و کرمی ه ...

ببین حالا تو بیا از صبح تا شب تست بزن 

وقتی همرو منفی بزنی فایده داره برات ؟

یا پایه ت قوی بشه روزی یه ساعت تست بزنی همه درست ؟

دیگه گاهی انتخاب بین بد و بدتره 

البته که اینکه الان داری درس میخونی 

انتخاب بین خوب و خوب تره