2777
2789
عنوان

خدا منو بکشه که دور باسن بچم کرم سوختگی نزدم

| مشاهده متن کامل بحث + 345 بازدید | 27 پست

رکوبیزول بزن معرکه هست 

پسر من خیلی عرق میکنه پشتش میسوزه همین پماد رو میزنم یک ب یکه

کاربری هفتمم هست😑😑کاربر قدیمی هستم...برای سربه راه شدن همسرم صلوات میفرستین؟ ...خدایا شادی رو نصیب زنان سرزمینم کن...به امید روزی که اشک شوق از چشمام بیاد برای رسیدن به آرزوهام

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

پماد کلوتریمازول و تریامسینولون اگه دون دون داره خیلی سریع خوب میکنه، زینک و کالاندولا هم قرمزی

عشقم پسرم بهترینم نفسم بنده به نفسات.مامان خیلی منتظر اومدنت بودم فدای دستای کوچولوت بشم.پسر خوشگلم داداشی شدنت مبارک دورت بگردم تو انقد مهربونی چه داداشی خوبی میشی برا کنجد تو دلم❤❤❤

بچه نوزاده   شیرخشکی است

دخمل کوچولویه مامانی  مامانی اگه لایق باشم تو بهشت تو رو بهم میدن ❤❤❤❤ هرچند تو صدای خندههای مادرتو نشنیدی اما مادر تو بخند چون قرار است مادر از صدای خنده های تو بمیرد یاحسین جانم ممنونم من رو به الله وصل کردی (خداجونم شکرت نی نی منم داره مییاد 👶❤ ) نینی منم اومد  به لطف امام زمان و امام حسین و الله قادرمتعال . روش گرفتن حاجتم تو تاپبکام هست 

میخوای به هوش مصنوعی بگم که کامل تر راهنماییت کنه و جوابی رو که داد برات بفرستم ؟!

(قصدم فقط راهنمایی هست همین 🫠)

دوستانی که می پرسین چرا هی اینو میگی چون دوست دارم به بقیه کمک کنم و این منو خوشحال میکنه..

من پودر بچه میزدم 

عالی بود 

🇵🇸🇮🇷 یا صاحب الزمان اغثنی یا صاحب الزمان ادرکنی❣️اللهم عجل لولیک الفرج بحق زینب الکبری س  ختم قرآن در گروه قرآنی ایتا👈دستتون رو روی لینک نگه دارین بعد گزینه باز رو بزنید https://eitaa.com/joinchat/2844198203C1920725403

طفل معصوم

اول از همه که باید حتما بچه رو بشورین، یا تو آب بنشونید. پوشک نکنین، بدن بچه رو بعد شستن خشک کنین و سودو کرم بزنین.

سودو کردم، زینک اکساید، وازلین، کالاندولا

من اینا رو میدونم

ولی بچه رو تا میتونین پوشک نکنین. به تشک مشما و پارچه پهن کنین زیرش، برای خودش دست و پا بزنه 🥹🥹🥹🥹

دلا تا کی در این دنیا فریب این و آن بینی/ کمی از چاه ظلمانی برون آ تا جهان بینی .                                                                                مناجات نامه خواجه عبدالله انصاری. 

بچم وقتی کوچیک بود از 11 ماهگی تا 18 ماهگیش به خاطر دندون درآوردنش یکسره پاش ناجور میسوخت و من بالای 10 بار بردمش متخصص اطفال و هر کدوم یه پمادی تجویز میکردن دقیقا همین هایی که دوستان برات کامنت گذاشتن. انواع کرم های پای بچه و ترکیب انواع کورتون و ... ولی هیچکدوم جواب نداد و من در آخر بردمش پیش متخصص پوست نوزادان و ایشون بهش کرم پای بچه ماتیلدا و کرم ترمیم کننده سیکالدرم داد که معجزه کرد علی الخصوص همون سیکالدرم و کلا دکتر نظرش این بود که داروهایی مثل بتامتازون و ان ان و هیدروکورتیزون فقط تا 2 روز خوبه ولی بعدش بیشتر پوست و حساس و نازک میکنه. ترمیم کننده سیکالدرم سخت پیدا میشد و وقتی نبود من از ترمیم کننده آلفا میزدم