2777
2789
عنوان

پره اکلامپسی در آزمایش غربالگری دوم

| مشاهده متن کامل بحث + 11016 بازدید | 62 پست
مسمومیت بارداری ربطی ب فشار نداره ولی خوب باید نمک کم بخوری مال دفع پروتئین هست 

ببخشید دفع پروتئین با آزمایش ادرار نیس مگه؟.غربالگری که فقط آزمایش خون

لطفا کاربران آقا پست های منو لایک و ریپلای نکنن تو هیچ پستی. درخواست دوستی هم پذیرفته نمیشود   
بله ممکنه من بارداری اولم سر ۳۸ هفته آزمایشم مشخص شد دفع پروتتین میکنم و همون لحظه دکتر گفت برم اورژ ...

اگه من تو این هفته معلوم بشه دفع پروتئین دارم پس چی؟؟؟؟؟

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بله من دقیقا الان همین مشکل رو دارم از همون موقع بهم آسپرین دادن و از ۱۸ هفته فشارم بالا رفت الان روزی ۱۰ تا قرص متیل دوپا می خورم

هفته ای دوبار آزمایش دفع پروتیین میدم 

نمک رو حذف کردم و کلی رژیم دارم که وزنم خیلی بالا نره

و مناسفانه بچه م هم کم وزنِ .علتش هم فشار بالای منه

اگه من تو این هفته معلوم بشه دفع پروتئین دارم پس چی؟؟؟؟؟

یا دارو میده کنترل کنی یا خودت مراقب تغدیه ات باشی یا فشارسنجم بگیر هر روز خودت فشارتو چک کن که خدایی نکرده مشکلی پیش نیاد

اسی تو کدوم قسمت غربالگری فهمید؟ازمایش خونش یا سونو؟؟

با بخشیدن، واقعیت های گذشته عوض نمی شوند زیرا گذشته را نمی توان تغییر داد. ما فقط می توانیم دیگران را ببخشیم تا به آرامش بیشتری برسیم. بخشش به ما اجازه می دهد با گناه، سرزنش و احساس شرم خداحافظی کنیم و به ما یاد می دهد که با دوست داشتن دیگران از شر ترس های گذشته رها شویم
جوش ریز و خارش شکم منظورتونه؟

شکم ک واسه رشدشه.من ساق پا و مچ دست و پام خارشش بیچارم کرده بود.یک ماه عذاب کشیدم با اینکه غربالگری نشود داد ۱ ب ۲ دکتر گیجم یک ماه تشخیص نداد خودم چون کادر درمانم انزیمای کبدیمو چک کردم و دکترمو عوض کردم سریع بستریم کردن.دور باشه از همه مامانای باردار

تصورم از رابطه ادمای ظالم با خدا اینجوره که وقتی ی ادم ظالمی ظلم میکنه و کارای بد میکنه خدا از اون بالا تشویقش میکنه و لذت میبره و میگه بزن قَدِش خیلی باحال بود.بازم از این کارا بکن.وگرنه این حجم از ظلم و ظالم و به قدرت رسیدنشون و تاوان پس ندادنشون عادلانه نیست.

عدد ریسکشو نشون میده تو ازمایش

بله میدونم ریسکشو مینویسع.ولی من بارداری اولم آزمایشای دفع پروتین فقط ادرار بود.خون نمیگرفت

لطفا کاربران آقا پست های منو لایک و ریپلای نکنن تو هیچ پستی. درخواست دوستی هم پذیرفته نمیشود