2777
2789
عنوان

پره اکلامپسی در آزمایش غربالگری دوم

| مشاهده متن کامل بحث + 11008 بازدید | 62 پست

تورو خدا بچه ها دعا کنید من باردار نباشم.واقعا اولین باریه ک با وجود کلی مشکل که دارم هیچ وقت اینجوری اینجا التماس دعا نداشتم تورو خدا دعا کنید حامله نباشم

تصورم از رابطه ادمای ظالم با خدا اینجوره که وقتی ی ادم ظالمی ظلم میکنه و کارای بد میکنه خدا از اون بالا تشویقش میکنه و لذت میبره و میگه بزن قَدِش خیلی باحال بود.بازم از این کارا بکن.وگرنه این حجم از ظلم و ظالم و به قدرت رسیدنشون و تاوان پس ندادنشون عادلانه نیست.

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

منم حس میکنم دکترم گیجه خیلی با مریض حرف نمیزنه سوال بپرسم انگار عجله داره

عزیزم اگه میتونی زیر نظر پرناتولوزیست باش.متخصص بارداری های پر خطر

تصورم از رابطه ادمای ظالم با خدا اینجوره که وقتی ی ادم ظالمی ظلم میکنه و کارای بد میکنه خدا از اون بالا تشویقش میکنه و لذت میبره و میگه بزن قَدِش خیلی باحال بود.بازم از این کارا بکن.وگرنه این حجم از ظلم و ظالم و به قدرت رسیدنشون و تاوان پس ندادنشون عادلانه نیست.

وای من داداشم یه سطل پر ادرار که برد ۲۴ ساعت بود برد آزمایشگاه 🤣هنوزم فک میکنم بزرگترین فدا کاریو ک ...

🤣🤣🤣

دقیقا اره.طفلی

حالا این ازمایشمو ببرم ببینم چجوریع چی بهم میگه

انشالله که هیچی نیست نسبتت  خدارو شکر خوبه.۱۶ هفته دیگه منتظر تاپیک خودتک نی نیت هستیم.شب خوش عزیزم

بار اول که خوردم بچه اصلا تکون نمیخور .خیلی ترسیدم

وا چ ربطی داره دختر بخور وقتی دکترت تجویز کرده صلاح دونسته سرخود نباش واس بچت ضرره

من هم سر بچه ای اولم هم دومی ک باردارم الان اسپرین میخورم

وا چ ربطی داره دختر بخور وقتی دکترت تجویز کرده صلاح دونسته سرخود نباش واس بچت ضرره من هم سر بچه ای ...

واقعا.ممنون که گفتی آخه فک کردم خودم تنها اینجوریم😅

لطفا کاربران آقا پست های منو لایک و ریپلای نکنن تو هیچ پستی. درخواست دوستی هم پذیرفته نمیشود