2777
2789
عنوان

چطور به جاریم رُک و راست بگم دست از سر کچلم برداره

| مشاهده متن کامل بحث + 3572 بازدید | 90 پست
دقیییقا درکت میکنممنم جاریم این رفتارارو داشت چن بتری در باز نکردم گفتم حموم بودم و.. از سرش، افتاد

خوشبحالت که به جاریت بر خورده 

جالبه به این بر نمیخوره و از سرش نمیافته چند بار سر دردشو بهونه کرد خودشو دعوت کرد شام

باورت میشه حتی تو جمع کردن سفره ام کمکم نکرد گفت حالم خوب نیست بعد شام هم عین اینکه میری رستوران کشید کنار و نشست 

منم با یه بچه خیلی اذیت میشدم

یه بار مادرشوهرمم بود این خانمم شام دعوت بود بالش گذاشته بود زیر سرش دراز کشیده بود 

من رفتم براشون چایی بیارم یهو دیدم مادرشوهرم جیغ میکشه بچت خفه شد 

جاریم حتی پانشد ببینه چی شده فقط گفت نترسید بیسکوییت پریده گلوش بچم کبود شده بود برعکسش کردم زدم پشتش درست شد

بشین ساکت باش بزار خودش حرف بزنه چیزیم نیار واسه پذیرایی..اگه هم گفت بگو انقدر همو میبینیم ک غریبه ن ...

خودش میگه ارزو یه چایی میاری

بچش میگه زن عمو گشنمه میوه بیار 

بخدا اینا عجوبه هایی هستن 

بدتر از همه بچش به بچم جیغ زدن و....یاد میده یا اسباب بازی های دخترمو از دسش میگیره بچم عصبانی میشه پسر جاریم 8سالشه دختر من یه سالشه

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

گفتم خواهش میکنم هر چی به ذهنتون میرسه بگید من دیگه مغزم کار نمیکنه

ماهرچی بهت بگن‌فایده نداره ایندفعه بهش رک پیام‌بده دیگه خوشم نمیادمرتب بیای خونم حوصله ندارم هر رفتی آمدی داره بیای خونم میام خونت احترام گذاشتی احترام میزارم باایندفعه ازفرداازصبح بابچت۳یا۴ساعت بروبشین خونش بدون استثنازنگ زدگفت دارم میام توسریع اماده شووسایلی واسه بچتم ببربروخونش بشین نکنی دیگه به مامربوط نیس

🤲🥰به لطف خداوندعزیزم تا۹/۹/۹۹شغل ودرآمدعالی،ازدواج وعشق موفق🥰🤲خدایاشکرت
خوشبحالت که به جاریت بر خورده  جالبه به این بر نمیخوره و از سرش نمیافته چند بار سر دردشو بهونه ...

ببخشیدا هر چی بیشتر می نویسی بیشتراعصابم خوردمیشه از بی عرضگی هات

یکی دوبار که محلش ندی و روبهش ندی دیگه دست از سرت برمیداره...

بخدا همین کارو کردم این بشر غیرت نداره چیزی بهش بر نمیخوره

با مادرشوهرم قهر کرد یه ماه تقریبا نرفت خونه ی مادرشوهرم بعد اومد گفت میخواییم از این ساختمون بریم بهم بی احترامی شده بخدا از خوشحالی نمیدونستم چیکار کنم خودش دوباره رفت منت کشی و الانم باز میره میاد حتی اگه تحویلش نگیرن

خودش میگه ارزو یه چایی میاری بچش میگه زن عمو گشنمه میوه بیار  بخدا اینا عجوبه ههستن  ...

ببین وقتی میاد یخچالو خالی کن ..هی هم اگه گفتن با خشرویی بگو باشه..ولی نیار..اسباب بازیم وقتی میبینی میکشه ازش بگیر بگو تو ک دیگه بچه نیستی ک اینکار میکنی حرفی بزن بزار جاریت ضایع شه..

❤️همسر و دو فرشته ی زیبایم بودنتان ابدی❤️
جاری منم پرو...یا باید مثل خودش پرو باشی..یا اصلا. تحویلش نگیری...تا اومد بشین اصلا چیزی نیار بعد بر ...

باورت میشه همرو امتحان کردم

یه بار داشتم با چرخ خیاطیم چیزی میدوختم اینا اومدن بچم خواب بود 

گفت ای بابا بیا بشین پیش ما ما رفتیم برو به کارت برس

یا وقتی میگم میخوام برم حموم میگه بچتو بده من نگه دارم اما راسشو بخواهید بهش اعتماد ندارم

چند بار بچم جلوی چشمم داشت خفه میشید چیزی پریده بود تو گلوش اما این عین خیالش نبود

یه بار قبل از به دنیا اومدن دخترم دم غروب رفته بودم حموم دو سه بار اومد جلوی در گفتم ببخشید حمومم&nb ...

دلم میخاددد ب فوش بکشمش...میدونه چیزی بش نمیگی پرو شده

❤️همسر و دو فرشته ی زیبایم بودنتان ابدی❤️
بخدا همین کارو کردم این بشر غیرت نداره چیزی بهش بر نمیخوره با مادرشوهرم قهر کرد یه ماه تقریبا نرفت ...

پس خیلی بیشخصیته....مثل خودش باهاش رفتار کن

یروز بگو میخوام بخوابم

یبار بگو کار خونه دارم میخوام انجام بدم

کم گم از سرت واکنش...بذار بدش بیاد بهتره که تو خودتو اذیت کنی

چیزی نمیگم چون دلم خیلی از این دنیا پره...میخوام ازت هر چی بگم بغضم گلومو میبره...آدم یوقتا از خودش بی حرف باید بگذره...این روزهای آخرو ساکت بمونم بهتره...
ببین هیییچی مهمتر از ارامش خودت و بچتنیس بخدا منم شرایط تو رو داشتم 3 سال دم نزدم و سواری دادم ولی ت ...

بجون خودم بخدا بهش گفتم فلانی شوهرم باهام دعوا میکنه میگه به زندگیت نمیرسی چرا همش پایینی(خونه ی جاریم)منظورم این بود که چرا همش اونا اینجا هستن

گفتم شوهرم دعوا کرده از فردا درو میخواد قفل کنه لطفا نیالید در بزنید بچتم نفرست یه وقت پشت در نمونید گفت باشه

داداشم به چه چیزایی گیر میده

بعد دو روز پیام داد به داداش بگو درو قفل نکنه ما دیگه نمیاییم

حالا چون خیلی پیگیر من بود من تا شوهرمو بدرقه میکردم درو از داقل قفل میکردم چون صدای درو میشنید قفله

یکی دو روز بعد دیدم نمیاد دیگه درو نبستم بخدا بتز سرو کله اش پیدا شد. گفت دیدم قفل نیست درتون

بخدا کمر همت بسته زندگیمو داغون کنه

بجون خودم بخدا بهش گفتم فلانی شوهرم باهام دعوا میکنه میگه به زندگیت نمیرسی چرا همش پایینی(خونه ی جار ...

تقصیر خودته 

چرا محکم نیستی؟ دنبال چی هستی ؟ 

به شما احترام می گذارم چون خودم محترم هستم 
خدا صبرت بده  جونتو بردار فرار کن  بمیرم برات  همه ش تو عذابی

خدانکه فداتشم

تو رو خدا دعا کن برام شوهرم منو از اینجا ببره

حالا پدرشوهرم میگه یه زمین بخریم بسازیم همه بریم اونجا من که به شوهرم میگم من غلط کردم پامو گذاشتم این خونه تو رو خدا بیا جدا بشیم

میگه منو از پدر مادرم جدا نکن 

میگم خب تو خانوادتو میخوای عیبی نداره لااقل اونا از این ساختمون برن

جون همسرم به جون برادرش بنده

همیشه ام میگه کاری نکنی که زن داداشم، داداشمو پر کنه و از من زده بشه