2777
2789
عنوان

چطور به جاریم رُک و راست بگم دست از سر کچلم برداره

| مشاهده متن کامل بحث + 3572 بازدید | 90 پست
یا ابالفضل چقد رو اعصابن این جور آدما بهتره یه چند باری که اومد خودتو بزنی به مریضی و بی حالی بگی رف ...

من از روز مادر که قبل از عید بود زونا گرفتم زونا یه نوع دیگه از ویروس ابله مرغون دکتر دارو داد گفت باید استراحت کنی بخدا من تو جام خواب بودم میومد میدید خوابیم باز میومد تو و مینشست چون در میزدن بچم خوابش سبکه بیدار میشد اینا ام میگفتن که اخ جون بچت بیدار شد یه لحظه بیاایم دخترتو ببینیم

میگم تو  ظاهر الکی دخترمو خیلی دوست داره مثلا

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من از روز مادر که قبل از عید بود زونا گرفتم زونا یه نوع دیگه از ویروس ابله مرغون دکتر دارو داد گفت ب ...

اها اونم بهونشه ک بیاد مزاحمت بشه... روووش نده دیگه یرخووورد کن اه چ مادر ضعیفی... دعوا نکنا ولی حقتو نزار بخورن.. من امروز بچه خاهرشوهرم و جاریام خاستن بیان خونم طبق معمول اذیت با بچه من با پرویی جلو رو مادرشون گفتم ن لازم نکرده اونسری اونقذ خونرو بهم ریختید... ب درک بزا ناراحت شن

اها اینکارام برا من نتیجه داد وقتی میومد شروع میکردم ب کارای خونه ظرف نیشستم گردگیری و... 

این کارارو که اصلا نمیتونم کنم چون بچش بچمو اذیت میکنه باید حواسم به دخترم باشه تا میرم یه چایی میوه ای چیزی بیارم میام میبینم دخترم مجروح شده

حالا فکر کنم بچمو ول کنم 

اینا دلشون به بچم نمیسوزه بخدا

هیچی یه بار اومد بچتو تو اتاق یه چیزی میزاری جلوش تا سرش گرم شه نیاد بیرون تو راه پله وامیستی اومد د ...

بخدا راست میگی اگه همین طور سفت و سخت جلوش نه ایستم حقمه

منتظرم این سری بیاد ببینم میتونم خبر مرگم حقمو بعد هفت سال بگیرم

عزیز من اصلا خودت بگو اره دارم ولی خودم لاااااازم دارم  ای بابا اختیار مالتم نداریییییی

دقیقا دو سه هفته پیش ازم یه کیلو سیب زمینی گرفت بعد زنگ زد تخم مرغ خواست 

چون تو یخچالم دیده بود

گفتم دارم اما شام نداریم شاید برای شام پختم به خانم بر خورد اما فرداش باز اومد دنبال یه چیز دیگه

کلا گدایی کردن یاد گرفته

جالبه پس انداز میکنه طلا میخره

براش داستان بگو كه مامانم يك همسايه داشت بنده خدا يك تخم مرغ اگه ميگرفت مياورد پس ميداد نه كه با پر ...

عزیزم چند بار چیزی مجبور شدم گرفتم بعدا خریدم جاش پس دادم دیدم اون پس نمیده دیگه اینکارو نکردم هر چنذد بخدا راضی هستم گرسنه بمونم اما از کسی چیزی قرض نکنم

چند بار این کارو کردم تا به زشتی کارش پی ببره که دیدم این بی عار تر از این حرفاست

پستای همتونو خوندم مرسی که نظر دادید 

من صبر میکنم تا یه بار دیگه خودش بیاد تا جوابشو بدم هر کاری کردم میام تاپیک میزنم

بخدا داشتم خفه میشدم مرسی که تو تاپیکم بودید به همسرمم پیام دادم سر من عصابی شد که بی عرضگی خودته

حالا منتظرم تا جاریم پا پیش بذاره جوابشو بدم

بخدا راست میگی اگه همین طور سفت و سخت جلوش نه ایستم حقمه منتظرم این سری بیاد ببینم میتونم خبر مرگم ...

جو نگیرتت خواهر، دعوا راه بندازی 

به شما احترام می گذارم چون خودم محترم هستم 
داداش شوهرت آدم خوبیه؟ 

بد نیست سیاست داره 

مثلا خجالت خوب چیزیه زنش که عادت به گدایی کردن داره خودش برادر شوهرم بدتره 

یه بار جمعه صبح مارو از خواب بیدار کرده تا ازمون تایید بگیره فرش بشوره

درحالی که بیست متر اونور تر از خونمون مغازه هست

یا اون روز تو راه پله به من میگه رب انار دارید در حالی که خودش از سر کار میومد میتونست بخره

جو نگیرتت خواهر، دعوا راه بندازی 

بخدا نمیدونم چیکار کنم

الان مادرشوهرم اومد بالا دید خونمون نامرتبه دخترم کابینت ها رو ریخته بود بیرون نمکذدون شکونده بود جاروبرقیم وسط اشپزخونه بود 

دسته ی جارو برقی چیه دیگه جاریم به اونم رحم نمیکنه دسته ی جاروبرقی ام قرض میگیره

دیدم دخترم پشت مادرشوهرم گریه میکنه چادرمو پوشیدم بردمش حیاط بازی کنه سریع بچه ی جاریم اومد پشت سرشم جاریم اومد خونه ی مادرشوهرم منم دیدم اونا اومدن زود اومدم خونمون

بخدا نمیدونم چیکار کنم الان مادرشوهرم اومد بالا دید خونمون نامرتبه دخترم کابینت ها رو ریخته بود بیر ...

شده دعوا هم رابندازی پایه این زنرو از خونه زندگیت ببررررررررر

اولویت اول و اخر شما بچتونه حواست باشه بعدا داغت نکنن

الان داغ شو سر اون خالی کن 

یه مدتم کلا کات کن شده یه سال بچه هام میخوان بازی کنن فقط خونه ی مادرشوهرت 

دخترتم گریه کرد یا باید باهاش بازی کنی یا ببریش پارک ولی برا بازی هم نزار بچش بیاد اصلاااااااا

امیدوارم نتیجه بگیری روزهات بهتر سپری بشه 

کاربری چهارم                          هفده سال پیش بین خرید گوشی لمسی که تازه مد شده بودو تختخواب من تخت خوابو انتخاب کردم چون دلم زندگی و عشق و دوست داشتن میخواست ،نه کامپیوترو دوست داشتم نه گوشی نه بلوتوث نه کلیپ نه عکس نه فیلم ، من مجازی رو نمیخواستم من واقعیتو با خوبیها دوست داشتم چون احساسی و واابسته بودم اما ده سال بعد بالاخره دوتایی با چه شوقی گوشی خریدیم، با اومدن تلگرام ، واتساپ و اینستاااااا تو  باخیانتات ذاته واقعیتو نشون دادی، حس کردم ، باور کردم بعد ازون سرو صدا ها و دعواهایه شدید  تحقیر شدم  خورد شدم، حس کردم بازی خوردم، بچه رو وسیله زجرکش کردن من کردی  به خاطر بچم باید شاد بودم و میخندیدم و زندگی میکردم دو سال طول کشید تا سرپا شدم  اما شما رو از توی خونه ی دلم و قلبم انداختم بیرون، گذشت تا امروز من زنی شدم مستقل محکم و قوی ،سخت بود اما تونستم ، همه ی برنامه هایه موبایلو یاد گرفتم اما درست ازش استفاده میکنم به شما بارها گفته ام برو همه ی پولها و اموال را هم  بردار فقط برو بزار یه صبح که بلند میشم شمارو نبینم و از ته دل دوباره بخندم مگر چند بار زندگی میکنم اما شما مرا رها نمیکنی باشه این نیز بگذرد، میدانم گوشیم راپنهانی برمیداری حرفایه دلم را میخوانی پس بخون شما جوونیه منو به لجن کشیدین قطعا اگر عمرمن به این دنیا باشد پیری شما را به لجن خواهم کشید ، اما بدون شاید هیچ کس به اندازه ی من از اومدن فضایه مجازی خوش حال نیست  زندگی را به کامم زهر مار کردی  اما بهتر ازین بود که تو پیری میفهمیدم بهم خیانت کردی و اتش میگرفتم و کاری از دستم بر نمیامد پس خدایا بازم شکرت الان حداقل احساسم بزرگ ترین سرمایه ام را خرجت نمی کنم ارزوی بوسیدن و دوست داشتنت را تا ابد به دلت خواهم گذاشت 💏 💑  خانومی که امضامو میخونی من راز دلمو فقط برا این نوشتم که گذشتم  یادم نره و از یه سوراخ ده بار گزیده نشم ،پس ممنون میشم که به خاطر امضام منو لایک نکنین و سوال نپرسین چون دوست ندارم هر روز برام یاداوری بشه🌹
بد نیست سیاست داره  مثلا خجالت خوب چیزیه زنش که عادت به گدایی کردن داره خودش برادر شوهرم بدتره ...

نمیتونی دستشو رو کنی واسه شوهرت ؟ البته مستقیم نه ها 

چون گفتی شوهرت رو داداشش حساسه 

به شما احترام می گذارم چون خودم محترم هستم