2777
2789
عنوان

بابام مبخواد زن بگیره!

| مشاهده متن کامل بحث + 2902 بازدید | 192 پست
نه چرا شما سهم ارثت رو ببخشی؟!! چرا خب براش یه خانومی حالت پرستار نمیارین؟ خب تا وقتی هستن حقوقش رو ...

اخه اون باباشون سرزنده و جوان دل نبوده این ممکنه بشینه زیر پاشو بدتر بشه! همه چیزشو بکشه بالا و بره اونوقت از گیر اونها جون به در نمیبرم میریزن سرم 😅

همیشه،از قوی ترین بهونه ات، قوی تر باش!
این دقیقا چیزی بود که من دیدم.همسایه ما خانومش فوت شد .مرده هم سنش بالا بود بچه ها واسش زن گرفتن یکس ...

بله اینم هستش . 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اخه اون باباشون سرزنده و جوان دل نبوده این ممکنه بشینه زیر پاشو بدتر بشه! همه چیزشو بکشه بالا و بره ...

آره ، چقدر پیچیده شد😄 الاهی بگردم تو زن حامله چقدر درگیری فکری پیدا کردی 

اخه اون باباشون سرزنده و جوان دل نبوده این ممکنه بشینه زیر پاشو بدتر بشه! همه چیزشو بکشه بالا و بره ...

راستم میگی دوسته مامانم بیچاره زن گرف برا باباش الان خواهر برادرا باهاش قهرن میگن تو با زنه دستت تو یه کاسه اس ک مالشو بکشی بالا. حتی زن باباهه ام با این لجه بدبخت 

راستم میگی دوسته مامانم بیچاره زن گرف برا باباش الان خواهر برادرا باهاش قهرن میگن تو با زنه دستت تو ...

وای چه ابعاد فاجعه بدتره از اونه که  من فکر میکردم اینها همه محتمله

راستم میگی دوسته مامانم بیچاره زن گرف برا باباش الان خواهر برادرا باهاش قهرن میگن تو با زنه دستت تو ...

خواهر برادارام همینجوریم دل خوشی از من ندارن مرسی نظرتون خوب بود فدات 

عزیزم شما ۳۸ سالته و همسر هم سن سال خودت داری. ایشون ۳۹ سالشه با مرد همسن باباش و شاید بابا بزرگش قر ...

نه متولد ۳۹ الان ۶۰ سالشه

خب اونم مشکلی نداره ی کاغذ بنویسین تمام مال و اموالش رو فروخت ب شما بچه ها اصلا نه ارثیه ک بعدا روش ...

حرف خوبیه حساب اینه برادرای من زیادی عوضین ! اونها فرداش میرن با همون کاغد اموال میفروشن ...

آره ، چقدر پیچیده شد😄 الاهی بگردم تو زن حامله چقدر درگیری فکری پیدا کردی 

فدات عزیزم . خوشبختی که بود جن و ما بسم الله دیگه عادت کردیم که اب خوش نباید از گلومی ما پایین بره . بازم به بزرگی خدا شکررررررر❤ مرسی از دل مهربونت

اوه اوه بس خودتو درگیر نکن با این داداشات

اره خودمم همین فکر میکنم شوهرم گفت یا مال خودتو بنویس بخشیدم به اونو به بابات نگو و بده به اونها به عنوان مدرک براشون یا منو با برادارای... درگیر نکن 😅

نوک دماغمو نمیبینم  میدونم جو سایت رو که اکثر تاپیک ها دروغه خیلی این قضیه ثابت شده  از ...

من. کاری به سایت ندارم 

چه بسا خیلی از تاپیک هام راسته

ولی کم ندیدم تو جامعه