2777
2789
عنوان

منظورش از این جمله چیه

212 بازدید | 17 پست

تایپم کسیه که بشه روش شرط بست ونباخت

با یکی کات کردم حدود 15 روز، دیروز این جمله رو گذاشت بیوش

معنیش چیه؟ داره بهم تیکه میندازه؟ و چرا الان ذاره واکنش نشون میده بعد دو هفته؟ چرا قبلش واکنشی نشون نمی‌داد 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بنظرت چرا بعد دو هفته تازه داره واکنش نشون میده در صورتی که قبلش اصلا انگار براش مهم نبودم؟

یجورایی این بیو رو گذاشته که تو ببینیش

نمیدونم 

ته تابستون که میرسه حتی دل دریامیگیره

بنظرت چرا بعد دو هفته تازه داره واکنش نشون میده در صورتی که قبلش اصلا انگار براش مهم نبودم؟

حدس میزنم تو موقع کات صداقتشو زیر سوال بردی

و اون داره بهت میگه تو باختی منو پس مشکل از تو بوده 

حدس میزنم تو موقع کات صداقتشو زیر سوال بردیو اون داره بهت میگه تو باختی منو پس مشکل از تو بوده

بنظرت بهش پیام بدم دوباره؟ 

آخه ما دو ماه دوست بودیم البته همکارم هستیم و گاهی تو جلسات همو می‌بینیم ولی به طور فقد بهم سلام می‌کنیم بعد کات 😔

هنوزم دوسش دارم... ولی میترسم بهش پیام بدم سرد برخورد کنه 

بنظرت بهش پیام بدم دوباره؟ آخه ما دو ماه دوست بودیم البته همکارم هستیم و گاهی تو جلسات همو می‌بینیم ...

من نمیدونم بینتون چی گذشته ولی فارغ از هر چیزی اگر تقصیر داری اون بخش تقصیرتو هر چند کم به عهده بگیر مسئولیتشو و در قالب عذر خواهی بابتش پیام بده نه حرف از دوست داشتنت بزن نه گلایه بدهکاریه عذر خواهی اون

و براش ارزوی بهترین رو قلبا داشته باش و تمام بقیش هر چه پیش اید خوش آید. و تسلیم باش و بپذیر تقدیرو

من نمیدونم بینتون چی گذشته ولی فارغ از هر چیزی اگر تقصیر داری اون بخش تقصیرتو هر چند کم به عهده بگیر ...

بله مقصر بودم و عذرخواهی کردم بارها ازش 

و اونم گفت فراموش کرده و بخشید 

اون هم تقصیر هایی داشته که ازم عذرخواهی کرد و منم بخشیدم 

و در کمال احترام همیشه باهم صحبت میکردیم 

کات هم که میگم کردیم 

تو این 15 روز هیچ کدوم بهم پیام ندادیم... 

منتطر بودم پیش قدم بشه 

چون سریای قبلی من پیش قدم بودم 

از دیدگاه من منظورش اینه که آدم باید دنبال کسی باشه که اون طرف کاری نکنه که ته رابطه به جدایی ختم بشه 

یکی که روش شرط ببندی که مثلاً فلانی از اینکارا نمیکنه 

اهلش نیست 

ولی طرف مقابل همون کارو انجام میده 

از زخم‌های گذشته‌تون پرستاری نکنید... واقعا بعضی از اونها (بعضی!) دیگه خوب شده‌اند ولی شما همچنان اصرار دارید اونها را تر و خشک کنید و ازشون نگهداری کنید.
اگر ا دم درستی هست و قصدتون ازدواجه یک فرصت دیگه بدهاون بعد ۱۵ روز پیام داده اوایل انگار راحت شدن دو ...

😔😔نمیدونم چی بگم دیگه ذهنم یاریم نمیکنه تصمیم چی بگیرم

کلا فازشو نمی‌فهمم 

حتی اون اواخر یه بار همچین گرم باهم حرف می‌زد 

فرداش می‌دیدی همچین سرد حرف میزنه انگار مزاحمشی

تولدشو تبریک گفتم خشک و خالی گفت فقط ممنون کنم خیلی ناراحت شدم

در صورتی که چند روز بعدش چقدر گرم باهام حرف می‌زد و می‌گفت دوستت دارم و اینا 

منم میترسم ضایعم کنه 

بله مقصر بودم و عذرخواهی کردم بارها ازش و اونم گفت فراموش کرده و بخشید اون هم تقصیر هایی داشته که از ...

پس دیگه بهش فکر نکن و رها کن من فکر میکنم کم کم پیش قدم میشه ۱۵ روز زمان زیادی نیست عزیزم