2777
2789
عنوان

بابام مبخواد زن بگیره!

| مشاهده متن کامل بحث + 2902 بازدید | 192 پست
این شعارا چیه میدین؟ نشستین راحت سر زندگیاتون الکی حرف میزنین. اگه مثل من زجر کشیده بودی کارت به روا ...

عزیزم چون زن بابات طلا و. لباس خوب میخواد کارت به روانپزشک و دارو رسیده؟ 

مگه شما از شوهرت چیزی نمیخوای؟ و. نخواستی هیچوقت؟ 

چقد عجیبین بعضباتون

شعار نیست

تا وقتی مثل شماهایی میاین میگین فلان زن اینجور و اونجور و. برچسب میزنین 

به بقیه 

جامعه مون درست بشو م

نیست 

آدم عقل داره شعور داره 

میدونه 

شوهر زن بگیره برا پدرش داداشش یا هرکسی دیگه زن خدمتکارشون نیس 

نیاز هایی هم داره

خدا زده پس سرش دیوانه شده  نمیدونم اون همه دوس داشتنش چی شد . بخدا دارم دیوانه میشم همین الانشم ...

انشاله بچت که به دنیا بیاد معجزه بشه دلش نرم بشه برگرده

تا خدا بنده نواز است به خلقش چه نیاز....میکشم ناز یکی تا به همه نازکنم....🥰خدایا همیشه مواظب فرشته کوچولوهام باش😍 

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

اره اجیمم‌گفت . گفت الان ۱ مشکل بیاد ۱۰۰۰ مشکل! چکار کنم؟

اگه ی زنی پیدا کنید خودش مال و اموال داشته باشه، احتمالا کمتر چشمش دنبال مال پدرتونه ولی در هرصورت بهتره ی کم دست نگه دارید، در حال حاضر فقط خواهر برادرات نو با خودتون دشمن میکنید

عزیزم چون زن بابات طلا و. لباس خوب میخواد کارت به روانپزشک و دارو رسیده؟  مگه شما از شوهرت چیز ...

بحث طلا خواستنش نیس. من یه جمله گفتم فکر میکنی کل مشکل خانواده الان لباس خواستنه زن باباس! شما که عقل داری و شعور داری دور از جون مامانت اگه تو همچین شرایطی قرار گرفتی بیا بیانیه دفاع از حقوق زنان بده اونجا میتونم باهات یه دیالوگ پایاپای داشته باشم. خیلی بده که رنجهایی که چند نفر 14ساله دارن با پوست و گوشت و استخونشون میکشن رو با یه جمله به مسخره بگیری و قضاوت کنی! قدرت درکت خیلی بالاس!!

میتونین صیغه ، بخونین حالا دائم یا موقت مثلا بیاد کارای باباتون بکنه .من خیلی سردر نمیارم ولی به نظرم بهتره 

ولی خواهر برادرات خیلی نامردن ‌.نه کمک میکنن نه میزارن کمک کنی .

آخرشم ایشالله بابات می‌ره یه زن جوون میگیره یه خواهر برادر ارث خور نصیبتون میشه.

میتونین صیغه ، بخونین حالا دائم یا موقت مثلا بیاد کارای باباتون بکنه .من خیلی سردر نمیارم ولی به نظر ...

همونو بگو . من به خدا باهاشون دعوام شد سر این جریان دیگه شوهرمم‌گفت تو چرا نمیخوای درست بشی چه کردن ررات که انقدرررر داری حرصشونو میخوری تو چرا نمیتونی راحت زندگی کنی منم بی خیال شدم فدات بزار هر کاری میکنن بکنن 

همیشه،از قوی ترین بهونه ات، قوی تر باش!
همونو بگو . من به خدا باهاشون دعوام شد سر این جریان دیگه شوهرمم‌گفت تو چرا نمیخوای درست بشی چه کردن ...

الان یه نگاه به تاپیکات انداختم دیدم حق با شوهرته .نزار زندگیت متشنج شه.اگه از عهده ات براومد کمکی گاهی بکن .شده یه کارگر بگیر ماهی یه بار بره کارهای پدرتو انجام بده .پولی که خرج کردی بشه صدقه زندگیت و ذخیره اخرتت .یا به پدرت بگو پولشو بده .

پدرتم خودش قسمتی داره از عهده خودش برمیاد حالا از طریق دوستی ،خواهری کسی بالاخره زن میگیره .زندگی خودت مهمتره .اون خانومم یه ازدواج بهتری می‌کنه بالاخره.

الان یه نگاه به تاپیکات انداختم دیدم حق با شوهرته .نزار زندگیت متشنج شه.اگه از عهده ات براومد کمکی گ ...

اره فدات من تا حالام خیلی زیادی برای خانوادم‌گذاشتم... مرسی از راهنماییت عزیزم❤

همیشه،از قوی ترین بهونه ات، قوی تر باش!

شما میتونید در بود پدرتون اموال رو تقسیم کنید و برای این خانم هم چیزی در نظر بگیرین. در هرصورت اگه یک روز هم همسر پدرتون بشه حق قانونی و شرعی داره اگه بعدا پردخات نکنین گردنتونه. بزارین پدرتون خوشحال باشه چ ایرادی داره دست ی بنده خدایی رو هم میگیرین ثواب داره