2777
2789

۳ روزه بینیم عمل کردم 

هیچی نمیتونم کوفت کنم همه صورتم ورمههه چشمام محو شده اصلا سر گیجه دارم همش نمیتونم گریه کنم وای خدا😭

وصیتمم نوشتم

آدمی نیستم که بگم مجازی و مهم نیست...پس مراقب حرف زدنتون باشید

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

یه هفته دندون رو جیگر بذار میگذره

|•یاسمنم•| |•پیوسته در تاریخ ساعتی فرا می‌رسد که در آن، آنکه جرئت کند و بگوید دو دوتا چهارتا می‌شود، مجازاتش مرگ است•| |•از دور ریختن قواعدی که به من تلقین شده بود، آرامش مخصوصی در خودم حس می‌کردم•|   goftino.com/c/xJbnEE

اولش همینه

دوست منم عمل کرد اولاش همینو میگفت

الان شبیه اروپایی‌یا شده خودش بور بود با بینی زیبا...

ای پرچمت ما را کفن 🇮🇷ببخش باران، که تو میباری و ما شسته نمیشویم🍂تو زاده‌ای از جنس درد ولی سرشار از امید💕 به قول شاعر ( اهل هیچ برای هیچ بر هیچ مپیچ..! )..در تلاش داشتن زندگی خوب، حال خوب🦋همچو کرم پروانه در انتظار شکافتن پیله و پروانه شدن🦋🤍

منم ۳ماه پیش مثل تو بودم ..میگذره تحمل کن از بعدش لذت ببر

دلی که دریاست هواش همیشه ابریه.. 🤍✔️                               یه چیزایی هست که یهو تموم میشن. مثل صبر آدما، مثل اعتمادشون ، مثل محبتای از ته دلشون.... 🍃

😂😂😂😂اولا مبارکه

دوما خب اولشه انتظارنداری اسون باشه ک چن روز دیگ درست میشی 

خوشگلی دردسردارع

به حق دستای کوچیک باب الحوائج علی اصغر و دستای بریده شده عباس ام البنین به زودی تیکر بارداری اینجامشاهده خواهید کرد😍🙏🏻میشه باقلب مهربونت برا ارزوم یه صلوات بفرسین الهی صدبرابرش به خودتون برگرده❤