2777
2789
عنوان

بابام مبخواد زن بگیره!

| مشاهده متن کامل بحث + 2902 بازدید | 192 پست
شوهرمم همینو میگه میگه بنویس مالمو بخشیدم به اون خانمه بده برادرت و خلاص. اقلا اگر طوریش شد عذاب وج ...

چی بکم عزیزم....دخترهای دلسوز مثل شما همیشه از حقشون میگذرن تا خانواده آب تو دلش تکون نخوره

پدرت مسنه دیگه ..خودتون یه کم بهش برسید.ان شاا..که طول عمر داشته باشن ولی زن گرفتن واسه این سن وسال ...

جدی؟ چی بگم اینم حرفیه

همیشه،از قوی ترین بهونه ات، قوی تر باش!

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

ای کاش ندیشون به اون مامان بابات نمیتونن نگهشون دار بری خونه اونا؟؟؟ بچه ها گناه دارن 

نه پدر ندارم . نمیتونمم با ۳ بچه خودمو بندازم رو مامانم نهایتش خودم تنها بتونم اینجا باشم و هفته ای ۲ روز ببینمشون 

آره خب، آخه زن روستایی میارن که بعدا راحت حقشو بخورن. البته منظورم خانواده شما نیست. ولی طبیعیه اونم ...

کسی نمیخواد حق کسیو بخوره. روستایی میارن که به طمع پول نیاد که همیشه هم بدتر بوده. اون به اندازه خودش حق نخواسته. مامان من یه عمررر کار کرد جمع کرد خرج زندگی و بچه هاشو داد ما رو به دندون کشید خونه خرید خونه به نام مامانمه ولی همون روستایی که میخوان حقشو بخورن! از راه که رسید یه کاری کرد ما از اون خونه فرار کنیم و الان صاحبشه

جوش اونا رو نزن. از همه زرنگتر و پولکی تر اونان

چی بکم عزیزم....دخترهای دلسوز مثل شما همیشه از حقشون میگذرن تا خانواده آب تو دلش تکون نخوره

این کار درستیه؟ شوهرم نمیدونم تعارف کرد . این زندگی فقط مال من نیس . مغزم واستاد دیگه کاری به ذهنم نمیاد😅

عزیزم پدرش زن می خواد زن و گرنه از اون همه اموال می تونه یه نوکر بگیره حتما نیاز جنسی داره چرا نباید ...

عزیزم این نظر من بود وواسه استارتر بود .نه بقیه...

خدای خوبم،من به رحمتت ایمان دارم...خدایا من خیلی وقته منتظرم...دارم کم میارم 😔
کسی نمیخواد حق کسیو بخوره. روستایی میارن که به طمع پول نیاد که همیشه هم بدتر بوده. اون به اندازه خود ...

اینم هست .‌نمیشه بگی هر کی روستاییه خیلی خوبه اونیکه شهریه نه

برام جالبه ..شما چرافک میکنید باباتون زودتر از زنش میمیره؟؟مگه رو سن خدا جون ادما میگیره ؟؟..شاید اص ...

اینم حرفیه . ولی اونا بخاطر همون پنجاه درصد که ممکنه مالشونو ببره اینهارو نمیزارن انجام بشه 

چشمتون زدن . ولی بچه ها گناه دارن دعا میکنم بیاد ب پات بیفته و درست بشه..

ممنونم اره سر کتابم گرفتیم گفتن طلسم سیاه به زندگیتون کردن باطلم نمیشه هرچیم قرآن میخونم . منم گفتم هرچی خدا بخواد دیگه زور نمیزنم که درست بشه فقط خدا صبرم بده بدترین روزای عمرمو دارم میگذرونم

جدی؟ چی بگم اینم حرفیه

ولی استارتر قرار نیست که پدرتون همه مال و اموالشو بین بچه هاش تقسیم کنه. خیلیا هستن 50-60 سالشونه جز خونه و یه ملک کوچیک که برای روز مبادا نگه میدارن برای خودشون بقیه اموالشونو بین بچه ها تقسیم میکنند اینجوری هم خواهر برادرات خیالشون راحت میشه و هم اینکه پدرت برای خودش خونه داره و ترس این که ببرندش خانه سالمندان نیست. و هم اینکه کل اموال پدرتو زن بابات نمیتونه تصاحب کنه

این کار درستیه؟ شوهرم نمیدونم تعارف کرد . این زندگی فقط مال من نیس . مغزم واستاد دیگه کاری به ذهنم ن ...

نه چرا شما سهم ارثت رو ببخشی؟!! چرا خب براش یه خانومی حالت پرستار نمیارین؟ خب تا وقتی هستن حقوقش رو میگیره ، حقوقش هم بین بچه ها تقسیم میشه. صاحبخونه ما همینکارو کردن بچه هاش. البته ۹۲ سالشه ولی روپاس. یه خانمی آوردن میانساله حدود ۵۰، الان دو ساله به همین منوالن 

ولی استارتر قرار نیست که پدرتون همه مال و اموالشو بین بچه هاش تقسیم کنه. خیلیا هستن 50-60 سالشونه جز ...

نمیتونم بهش بگم چرا بچه ها مخالف کار منن . روم نمیاد دلم نمیاد دلشو بشکونم . شایدم بدونه همه چیزو خودش بده من دلم نمیخواد بیش ازین عذابش بدیم... 

جدی؟ چی بگم اینم حرفیه

این دقیقا چیزی بود که من دیدم.همسایه ما خانومش فوت شد .مرده هم سنش بالا بود بچه ها واسش زن گرفتن یکسال ونیم بعد مرده فوت کرد...تو این مدت هم زنه زره زره وسیله های خونه شوهرشو دوراز چشم بچه ها وشوهره میفروخت.فرش وقالیچه وظروف مسی و.....بعدم مهریه وحق الارث گرفت ورفت حتی چهلم مرده هم تو مراسمش نیامد.

خدای خوبم،من به رحمتت ایمان دارم...خدایا من خیلی وقته منتظرم...دارم کم میارم 😔