الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
آره خودشم طفلکی پسرم بیش فعاله انقدر که من حاملگی استرس کشیدم ، همش باباش میگه شکمت بترکه این چیه زا ...
😐😐 واقعا براش متاسفم که در مورد پسر خودش همچین نظری داره ، در ضمن بهش بگو این بچست نمیفهمه بزرگ بشه رفتارش تغییر میکنه ، ببین مادر تو چی زاییده که با این سن هنوز پی الواتی هستی 😐😐😐
دوای درد مرا هیچ کس نمیداند! فقط بگو به طبیبان دعا کنند مرا
مادرش پسرشو پیغمبر میدونه فقط قیافه افریطه دیدنیه وقتی بفهمه پسرش چه گوهی خورده
میخوای چی بگه؟؟ اگه داماد بود میگفت دخترم گیر یه عیاش نامرد افتاده !! ولی چون پسرشه میخواد بگه عروسک کم گذاشته ! این پسر همون مادره، شوهر من گاهی بعضی رفتارا میکنه احساس میکنم مادرشوهرم جلوم وایساده، تو به مادرشوهرت فکر نکن حواست پیش پسرت باشه ضربه روحی نخوره♥️
دوای درد مرا هیچ کس نمیداند! فقط بگو به طبیبان دعا کنند مرا
میخوای چی بگه؟؟ اگه داماد بود میگفت دخترم گیر یه عیاش نامرد افتاده !! ولی چون پسرشه میخواد بگه عروس ...
نه آخه همش یه چیز گفتنی میگفت بچه های من فلانن و بیسار ببین چه پسری دادم بهت و ... واسه همون میگم. چه کم گذاشتنی خودش میدید که من چقدر برا زندگیم زحمت کشیدم. اگه بفهمه تف میکنه صورت پسرش. بچه هاش از مادرشون میترسن