2777
2789
یه چیز بگم به عنوان یه دوست یا خواهر یا هر چیزی که دوست داری، بنظر من به روش بیار اتفاقا و دربارش صح ...

واسه همون میخوام گوشی دومی رو که اونروز دستش دیدمو الکی گفت مال دوستمه رو هم پیدا کنم بعد بروش بیارم. که دیگه نتونه دروغ بگه 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

واسه همون میخوام گوشی دومی رو که اونروز دستش دیدمو الکی گفت مال دوستمه رو هم پیدا کنم بعد بروش بیارم ...

باشه فقط هر کاری میکنه مراقب روح و روانت باش هیچکس تو دنیا اندازه خودت مهم نیست سعی کن با آرامش تصمیم بگیری 

پسر قشنگم رهام   
آره خودشم طفلکی پسرم بیش فعاله انقدر که من حاملگی استرس کشیدم ، همش باباش میگه شکمت بترکه این چیه زا ...

😐😐 واقعا براش متاسفم که در مورد پسر خودش همچین نظری داره ، در ضمن بهش بگو این بچست نمی‌فهمه بزرگ بشه رفتارش تغییر می‌کنه ، ببین مادر تو چی زاییده که با این سن هنوز پی الواتی هستی ⁦⁩😐😐😐

دوای درد مرا هیچ کس نمی‌داند! فقط بگو به طبیبان دعا کنند مرا
قربونت برم الهی ،باشه خبر میدم، انشاالله که آخرش خیر باشه.

انشالله عزیزم 

ببین فقط خواستی جایی بری اقدام کنی باید بری خدمات الکترونیکی قضایی از یکی بپرس نزدیکترینش بهت کجاست 

انشالله کار به اونجاها نمیکشه من دلم روشنه مشکلت حل میشه 

پسر قشنگم رهام   
😐😐 واقعا براش متاسفم که در مورد پسر خودش همچین نظری داره ، در ضمن بهش بگو این بچست نمی‌فهمه بزرگ ب ...

مادرش پسرشو پیغمبر میدونه فقط قیافه افریطه دیدنیه وقتی بفهمه پسرش چه گوهی خورده 

مادرش پسرشو پیغمبر میدونه فقط قیافه افریطه دیدنیه وقتی بفهمه پسرش چه گوهی خورده 

میخوای چی بگه؟؟ اگه داماد بود می‌گفت دخترم گیر یه عیاش نامرد افتاده !! ولی چون پسرشه میخواد بگه عروسک کم گذاشته ! این پسر همون مادره، شوهر من گاهی بعضی رفتارا می‌کنه احساس میکنم مادرشوهرم جلوم وایساده، تو به مادرشوهرت فکر نکن حواست پیش پسرت باشه ضربه روحی نخوره⁦♥️⁩

دوای درد مرا هیچ کس نمی‌داند! فقط بگو به طبیبان دعا کنند مرا
میخوای چی بگه؟؟ اگه داماد بود می‌گفت دخترم گیر یه عیاش نامرد افتاده !! ولی چون پسرشه میخواد بگه عروس ...

نه آخه همش یه چیز گفتنی میگفت بچه های من فلانن و بیسار ببین چه پسری دادم بهت و ... واسه همون میگم. چه کم گذاشتنی خودش میدید که من چقدر برا زندگیم زحمت کشیدم. اگه بفهمه تف میکنه صورت پسرش. بچه هاش از مادرشون میترسن