2777
2789

دیروز یکی از فامیلامون که دخترش هم سن منه اومده بود ملاقات بابام . میگفت همین که بیست سالش شد براش هدیه ماشین xخریدیم کشور yفرستادیمش ۲۲ سالگی z کیلوگرم طلایی که براش جمع کرده بودیم فروختم پولشو دادم به خودش گفتم هرکاری میخوای بکن . وضعیت مالیشون متوسطه دقیقا مشابه ماست. بعد کلی به مامانم غر زد که تو چرا برای بچه هات هیچی جمع نکردی؟ چرا طلا نداره دخترت ؟ چرا پشت هم بچه آوردی به جای اینا میذاشتی یکی یا دوتا داشته باشی به همه شون برسی . 

دیشب به مامانم گفتم دیدیی مردم چفدب به بچه هاشون میرسن مامانمم امروز صبح گفت اصلا دلم نمیخواد با تو و آیلین روبرو بشم من زن بودن بلد نبودم خیلیی کارها براتون نکردم . 

الهی 😢

فقط 21 هفته و 6 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

پروفایل کپی نشه پلیز ❌❌❌❌ خودمم . من فاطمم   از یه خونه ی دنج ک تموم دنیامه 🌎🌝 یه دونه 😁 شوهر دارم که پسرخالمه 👫 نزدیک یه ساله رسمی هم شدیم و ازدواج کردیم ازاون عشقای فامیلی 😁😁😁❤❤❤ توی ده باصفا کنار تموم فامیلام زندگی میکنم ( شاید فکر کنی رضایت دارم ولب نه چالش دارم 💔🤣)،سعی میکنم ادم خوبی باشم مگه چندسال قراره تو این دنیا باشیم 😘😘😘😘 من درونگرام از جمع اجتماع فراریم عاشق تنهایی خونه البته طبیعت عشقههههه😙 یه نیمچه اشپزم و عاشق غذا  تو تاپیکا اشپزی تگم کنین مرسی  عشقای من بوس به لپای تپلی تون 😌💋  همین دیگه 😅 بایییییی 👋 دارم گواهینامه میگیرم اگه تجربه ای از ازمون توشهری داری بگو بهم مرسی جیگر ❤🎀🫀 راستی قنادم  سوال داری بپرس

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

مشکل ما اینه که با تقدس زایی مادر خیلی تروماها برای بچه هامون درست کردیم. مادرا فداکارن و احترامشون واجبه. ولی همه ی مامانا معصوم و بی گناه نیستن مثل مامان من که هی پشت هم بچه اورد و اخرم برای هیچ کدوم وقت نذاشت. تنها هنرش زایمان بود وگرنه خب زحمتمونو کشیده میدونم ولی خب مامانا بعضا میتونستن به جای اینکه اولویت اولو لذت خودشون کنن به بچه هایی که به دنیا اوردن و اینکه چه سرنوشتی پیدا میکنن فکر کنن

🌸

اون خانم چه قدر بد ذات بوده 

هرکاری کاری برا بچه خودت کردی چرا میایی فخر میفروشی

اسی چند سالته؟

درستو بخون خودتو به یه جایی برسون مایه افتخار پدرمادرت باش

فقط 25 هفته و 6 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
اون خانم چه قدر بد ذات بوده هرکاری کاری برا بچه خودت کردی چرا میایی فخر میفروشیاسی چند سالته؟درستو ب ...

دقیقا ... چه آدمای کثیفی پیدا میشن که راحت دل یه مادر دیگه رو میشکونن ...

شما چندتا بچه این اونا چندتا 

ببین شاید شرایط یکسان نداشتن اونا کمک خرجی، یا ارث داشتن یا مثلا میشناسم یکی از الان برای بچه نوزاد طلا جمع میکنه ولی بدهی مردم رو نمیده میگه به من چه دیگه همینطوری پول مردم رو خورد 

انقدری که ترقوه ؛ رگ ؛ ته ریش ؛ سینه ؛ باسن ؛             چال لپ ؛ گودی کمر ؛                                               و بقیه پستی بلندی های بدنمون طرفدار داره،            عقاید و اخلاق و خط فکریمون طرفدار نداره!                  توعصر حاضر حتما باید یه چیزیت زده باشه بیرون       یارفته باشه تو                                                        تاشایسته بشی