2777
2789

تو خواب قلبم شکست همش اشک میریختم حتی بیدار شدم مث ابر بهار اشک میریختم سریع زنگ زدم ب پارتنرم ک خواب دیدم اینطوری بیچاره کپ کرده ساعت ۷ صبح چی شده نمیدونم چرا هرکی دلمو میشکنه ب هیشک زورم نمیرسه میام سراون خالی میکنم انگار تو کل دنیا اون فقط میتونه ارومم کنه

آدما با رویا وامید زنده اند.مراقب باشیم امید کسی رو ناامید نکنیم هرچند اگر میدونیم محاله.هیچوقت ارزوهاتو فراموش نکن ؛ارزوهات همه چیتن🥰

ولی گلم این کار بدیه اول صبحی میدونی چقدر بهش استرس وارد کردی و ممکنه تموم روز حالش بدباشه

فقط 21 هفته و 5 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

پروفایل کپی نشه پلیز ❌❌❌❌ خودمم . من فاطمم   از یه خونه ی دنج ک تموم دنیامه 🌎🌝 یه دونه 😁 شوهر دارم که پسرخالمه 👫 نزدیک یه ساله رسمی هم شدیم و ازدواج کردیم ازاون عشقای فامیلی 😁😁😁❤❤❤ توی ده باصفا کنار تموم فامیلام زندگی میکنم ( شاید فکر کنی رضایت دارم ولب نه چالش دارم 💔🤣)،سعی میکنم ادم خوبی باشم مگه چندسال قراره تو این دنیا باشیم 😘😘😘😘 من درونگرام از جمع اجتماع فراریم عاشق تنهایی خونه البته طبیعت عشقههههه😙 یه نیمچه اشپزم و عاشق غذا  تو تاپیکا اشپزی تگم کنین مرسی  عشقای من بوس به لپای تپلی تون 😌💋  همین دیگه 😅 بایییییی 👋 دارم گواهینامه میگیرم اگه تجربه ای از ازمون توشهری داری بگو بهم مرسی جیگر ❤🎀🫀 راستی قنادم  سوال داری بپرس

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

التماست میکنم‌صدقه بده چون‌ همچین خوابی دیدم‌ی اتفاق بد برامون افتاد کاش منم صدقه میدادم‌

تعبیرش بد نیس ی هشدارع

آدما با رویا وامید زنده اند.مراقب باشیم امید کسی رو ناامید نکنیم هرچند اگر میدونیم محاله.هیچوقت ارزوهاتو فراموش نکن ؛ارزوهات همه چیتن🥰

ولی گلم این کار بدیه اول صبحی میدونی چقدر بهش استرس وارد کردی و ممکنه تموم روز حالش بدباشه

اتفاقا دادگاهم داره خیلی حالم بد بود

چرا برا اون گفتی

کلا فقط اون میتونه ارومم کنه

تعبیرش فک نکنم بد باشه بیچاره سکته کرده سر صبی زنگ‌زدی

بچمم ساعت ۸ دادگاه داش گرخید اصلا.تعبیرش بد نیس

تعبیرش بد نیس ی هشدارع

عزیزم برعکس بیداری که زدن ودعوابدست توی خواب برعکسه ....اتفاقا تعبیرش خوبه خیالت راحت

لطفا برای شادی روح همسرعزیزم یه صلوات بفرستید ان شاءالله درزندگی خوشبخت وسلامت وعاقبت بخیربشین ......الهی آمین