الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
نه اینجوری نیست که تا درخواست میدی سریع بری طلاق بگیری میتونی احضاریه طلاق و مهریه بفرستی بترسه شاید درست شد اگه درست شد میتونی دیگه پیگیری نکنی اگرم خواست طلاق بگیره که اون باز کلی مراحل داره
ایشالله. همه اینارو جواب دادم ک فک نکنی میخوام نصیحتت کنم که آخر سر بهت بگم همه این راه ها هست اما سعی کن فقط بترسونیش طلاق راهکاره آخره آخره اگه میتونی سعی کن درستش کنی میدونم سخته اما سعیتو بکن ک بعدها پشیمون نشی
ایشالله. همه اینارو جواب دادم ک فک نکنی میخوام نصیحتت کنم که آخر سر بهت بگم همه این راه ...
کاش ۳ سال پیش که خیانت کرده بود میترسوندمش خیلی زود بخشیدم و دروغهاشو باور کردم. مرسی عزیزم که راهنمایی میکنی آخه با یه دروغگوی فریبکار پول پرست مگه میشه زندگی کرد ، ما طلاق عاطفی گرفتیم دیگه از چشمم افتاده فکنکنم این دیگه زندگی بشه
هنوز خیانتشو بروش نیاوردم تاپیکهای قبلیمو بخون. میخوام مهرمو بذارم اجرا بعدم طلاق بگیرم. امروز که خو ...
یه چیز بگم به عنوان یه دوست یا خواهر یا هر چیزی که دوست داری، بنظر من به روش بیار اتفاقا و دربارش صحبت کن شاید دلیل قانع کننده ای داشته باشه و اینکه یه کارت دلیل خیانت نیست شاید واقعا سوتفاهم پیش آمده زود قضاوت نکن