2777
2789
نه آخه همش یه چیز گفتنی میگفت بچه های من فلانن و بیسار ببین چه پسری دادم بهت و ... واسه همون میگم. چ ...

عزیزم ماه که همیشه پشت ابر نمی‌مونه ، بالاخره روزی میرسه که صبر خدا تموم میشه و همه میفهمن ، اونوقت رو سیاهیش میمونه واسه خیانتکارا ، امیدوارم آخر قصه ت خوش باشه ، خبر بده چیکار کردی ما رو هم تگ کن⁦♥️⁩

دوای درد مرا هیچ کس نمی‌داند! فقط بگو به طبیبان دعا کنند مرا

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

یکی از نزدیکانم جدا شده من باهاش همه مراحل رو رفتم پیشش بودم واسه همین حفظم 

اگر مهریه رو گذاشت اجرا، هیچ اما و اگری برای همسرش نداره که پرداخت نکنه؟

ملزم هست برای پرداخت؟

چرا عزیزم 

اگر زن تقاضای طلاق کنه مهریه بهش تعلق نمیگیره

تو دادگاه بگو فقط مهرم رو می‌خوام طلاق نمیخوام

از نظر و حرف زدنت خوشم نیاد، باهات بحث نمی کنم، ✋ ریپلایم هم بکنی نظرت رو نمیخونم 😼 چون برام مهم نیست👎

در ضمن دوست همسر شما وکیله خیلی راهکار بهش یاد میده شما هم از یه وکیل مشورت بگیر

از نظر و حرف زدنت خوشم نیاد، باهات بحث نمی کنم، ✋ ریپلایم هم بکنی نظرت رو نمیخونم 😼 چون برام مهم نیست👎
چرا عزیزم 

فقط مهریه کفایت میکنه

بعدش خود شوهرت برای طلاق اقدام میکنه.

فقط جلو قاضی خانواده باید بگی من مهریه ام میخوام و دوسش دارم و میخوام زندگی باهاش کنم و ازش تعهد هم میخوام.

اسمی از طلاق توی دادگاه نیار

چون به چشم تیغ زن نگاهت میکنن و واسه مهریه هم اذیتت میکنن

مهرمو بده خودش طلاقم میده یعنی ؟ میترسم اذیتم کنه خودمو  یا بچمو ، خیلی روانیه

با یه وکیل مشورت کن 

بله ممکن هست اذیت کنه تا شما فقط مهرت رو ببخشی و طلاق بگیری 

در ضمن دوست همسر شما وکیله خیلی راهکار بهش یاد میده شما هم از یه وکیل مشورت بگیر

خدا ازشون نگذره ، خونه و ماشینش قولنامست سند اصلی هنوز به نام نیومده ،میترسم بکنه به نامش بعد بگه من هیچی ندارم مهریه بدم