2777
2789
عنوان

نمیدونم چرا تا یه دهه هشتادی تاپیک میزنه میریزن سرش میترکوننش

| مشاهده متن کامل بحث + 557 بازدید | 53 پست

من خودم دهه هشتادیم چهار سال ازدواج کردم دوتا هم بچه دارم  ولی نه کسی تشویق میکنم و نه سر زنش فقط هر کی از دوستام میخواد ازدواج کنه از تجربه هام میگم براش ک استفاده کنه 

چقدر گفتیم نه فلانی اینجوری نیست و فلانی چقدر همونجوری بود   

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بابا هیچ کس ترشیده نیست این یه تفکر غلطه مگه زن خوراکیه که فاسد بشه یا ترشی بشه 😐😕

دقیقا 

من خودم دهه هشتادیم چهار سال ازدواج کردم دوتا هم بچه دارم  ولی نه کسی تشویق میکنم و نه سر زنش ف ...

انشاءالله خوشبخت باشی عزیزم 

هیچ کس حق توهین و قضاوت نداره چون توی زندگی اون طرف نبوده شما هم مراقب خودتو همسرتو بچه هات باش اگه کسی هم چیزی بهت گفت برات مهم نباشه😍

خدایا شکرت ...  

کسی که زیر سن قانونی ازدواج کرده قربانیه ، قربانی فرهنگ و قوانین غلط ،قربانی والدین ناآگاه و... قربانیها نیاز به حمایت و دلسوزی دارن نه سرزنش . اما کسی که با هر دلیل وانگیزه ای سعی در ترویج کودک همسری داره باید با تمام قدرت جلوش ایستاد . کودک همسری یک آسیب اجتماعی بسیار پرخطره و اصلا جای توجیه و مماشات نداره

خدارامی شناسم ازشمابهتر/شماراازخدابهتر/خداازهرچه پنداری جداباشد/خداهرگزنمیخواهدخداباشد/نمی خواهدخدابازیچه دست شماباشد/که اوهرگزنمیخواهدچنین آیینه ای وحشت نماباشد
انشاءالله خوشبخت باشی عزیزم  هیچ کس حق توهین و قضاوت نداره چون توی زندگی اون طرف نبوده شما هم ...

فدات عزیزم 

کسی که زیر سن قانونی ازدواج کرده قربانیه ، قربانی فرهنگ و قوانین غلط ،قربانی والدین ناآگاه و... قربا ...

چقدررر درست و‌ مفید صحبت کردین👏👏👏👏👏

احسنت🌷🌷🌷🌷🌷

کسی که زیر سن قانونی ازدواج کرده قربانیه ، قربانی فرهنگ و قوانین غلط ،قربانی والدین ناآگاه و... قربا ...

بله درسته طبق تجربه ی خودم یه بچه ی 14 ساله هر چی هم اگاه و عاقل باشه بازم خیلی چیز ها هست ک نمیدونه و توی ذهنش نمیگنجه اصلا 

بله درسته طبق تجربه ی خودم یه بچه ی 14 ساله هر چی هم اگاه و عاقل باشه بازم خیلی چیز ها هست ک نمیدونه ...

هیچ بچه ی ۱۴ ساله ای آگاه و عاقل نیست. تعریف واقعی عقل و آگاهی با چیزی که تو جمعهای خاله زنگی و کوچه بازاری بیان میشه خیلی خیلی متفاوته

خدارامی شناسم ازشمابهتر/شماراازخدابهتر/خداازهرچه پنداری جداباشد/خداهرگزنمیخواهدخداباشد/نمی خواهدخدابازیچه دست شماباشد/که اوهرگزنمیخواهدچنین آیینه ای وحشت نماباشد
من خودم دهه هشتادیم چهار سال ازدواج کردم دوتا هم بچه دارم  ولی نه کسی تشویق میکنم و نه سر زنش ف ...

الان خوشبختی واقعنی؟راستشو بگو

به عکس پروفایلم گیر نده  استارتر عزیزی که نظر ما رو میخونی یه لایکی یه کامنتی بفهمیم خوندی بابا