2777
2789
عنوان

نمیدونم چرا تا یه دهه هشتادی تاپیک میزنه میریزن سرش میترکوننش

| مشاهده متن کامل بحث + 557 بازدید | 53 پست

منم مخالف توهین هستم ...امااینکه بگیم یه سری چیزا فقط به خود فرد بستگی داره غلطه چون اون کار ها روی زندگی بقیه وفرهنگ بقیه ی جامعه وناخوداگاه تشویق شدن بقیه تاثیر میزاره

هرکی هم بگه فقط به خودم ربط داره بنظرم باید توی غار زندگی کنه چون انسان اجتماعی هستش وکاراشون روی زندگی هم تاثیر داره

انصاف نیست یکبار به دنیا آمدن واین همه مردن..

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

توهمونی هستی که شوهرت بهت خیانت کرده بود خب عزیز من 15سالگی ازدواج کردی زود دوتا بچه م آوردی معلومه ...

بله عزیزم زود ثضاوت نکن من با دوتا بچه هم خیلی به شوهرم میرسم هم خیلی به خودم هر روز تایم خاصی دارم برا اشپزی و تمیز کردن خونه و ورزش کردن و ارایش کردن خیلی به خودم میرسم الهی مردی نخواد به زنش خیانت کنه یعضی چیزا ربطی نداره 

چقدر گفتیم نه فلانی اینجوری نیست و فلانی چقدر همونجوری بود   
توهمونی هستی که شوهرت بهت خیانت کرده بود خب عزیز من 15سالگی ازدواج کردی زود دوتا بچه م آوردی معلومه ...

نمیدونن چرا خانوادم اینقدر هول بودن من خودم خیلی دلم میخواست درسم رو ادامه بدم 

چقدر گفتیم نه فلانی اینجوری نیست و فلانی چقدر همونجوری بود   
بابا هیچ کس ترشیده نیست این یه تفکر غلطه مگه زن خوراکیه که فاسد بشه یا ترشی بشه 😐😕

عزیزم رو این حساب میگن ترشیده برای اینکه هرچی سن بالا تر بره شانس بچه دار شدن کم میشه

پای عشق باشه عزیزم خودتم زیاده خواهی ❤️زندگی ادما از دورقشنگه، واقعیت زندگیشون تلخه...  برام دعا کنین بعد اینهمه... منم دعاتون میکنم بهترینارو براتون آرزو میکنم با دلای پاکتون برام دعا کنین ❤️😍🧿(تیکر بارداری نیست) روز تولدمه