2777
2789

قبلا از دعواهای خانگیمون تاپیک زدم 

امروز تاپیک زدم  گفتم بابام جراحی قلب باز داره و استرس دارم 

یکی اومده میگه ایشالا بابات بمیره که مامانت راحت بشه 

واقعا نمیتونم درک کنم تا چه حد ممکنه یکی بی‌شعور باشه ؟! 

نینی یار هم که رسما هیج کاری نمیکنه 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

خدا نکنه انشالله ب سلامت میاد بیرون

اینجا ادم عقده ای نفهمم داره

یکی از بهترین سریالایی ک دیدم سریال ترکی چوکور بوده البته فقط زیرنویس ،  😍                             وقتی یه نابینا درمان میشه          اولین چیزی ک دور میندازه عصاشه........                                                                                                                                                               میگن ادمارو از بدیای گذشتش قضاوت نکن شاید سحر توبه کرده باشه اما من میگم ادمارو از خوبیای گذشتشون نشناسید ممکنه همین امروز صب کثیف شده باشه، میدونی بحثه روحه.****تتلو****                                 ❤️کار بر no aks هستم❤️   

خودتو ناراحت نکن با حرف یه بیشعور پدرت طوری نمیشه. انشالا به سلامتی میاد. بعضیا همینقدر بی شعورن. کا ...

اخه دقیقا تو تاپیک نوشتم من خوابگاهم تا برسم به بابام عصر شده و الان استرس دارم بعد اومده چنین حرفی میزنه 

دقیقا تاپیک قبلیمه آخرین کامنت