2777
2789
عنوان

دوس پسر دوستم🙄

| مشاهده متن کامل بحث + 1307 بازدید | 80 پست
شما بودی روت میشد بگی بیا خواستگاریم🤨

وقتی دوست شما ارتباط با نامحرم داره(اینجور چون خودت گفتی)روش نمیشه بگه برا ادامه رابطه بیا خواستگاریم؟

پس در غیر این صورت به دوستت بگو منتظر هر چی باشه.چون شاید یه یال دیگه این پسره بزاره بره و یا خواستگارهای خوب رو از دست بده.

فازت چیه تاپیکت رو قفل کردی 

اینقدر حرص مده پاشو یه کاری بکن

میشه لطفا واسه خونه دار شدنمون و حل مشکلاتمون یه دعا یه صلوات یا هرچی که دوست داشتین انجام بدین 😊😊😊دوستای خوبم امیدوارم و از ته دلم میخواد شما هم به ارزوهای قشنگتون برسین و اگر مشکلی دارید برطرف شه😇😇😇

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نه دوست من مغروره خیلی زیاد جوری که پسره هزار بار گفته دوست دارم بدون تو نمیتونم اما دوستم میگ ...

ن بشینه خاستگاراشو بی دلیل رد کنه ایندشم خراب بشه اخرم پسره ولش کنه بره یا ننش واسش ی دختر پیدا کنه اینم بگه نمیتونم رو حرف مادرم حرف بزنم زحمتمو کشیده 

از ی پزشک بعیده واقعا چون محیط دانشگاهشون ی جور خاصیه ک راحت میتونن حرفاشونو بزننو نظراشونو بدن  نگه بیا خاستگاری بگه هدف دوستیمون چیه 

فازت چیه تاپیکت رو قفل کردی  اینقدر حرص مده پاشو یه کاری بکن

وا تاپیک خودشه دوس داشته قفل کنه بعدشم ندیدی چقدر بهش توهین میکردن درسته اشتباه کرده ولی این دلیل نمیشه هرکی رسید فحش بده و توهین کنه و...بعدشم تازه ناراحتم بسه تاپیکو قفل کرده در ضمن تاپیک زد که آروم بشه نه اینکه بیشتر اعصباش خورد شه،به شماهم همون قدر توهین میکردن قفل میکردین

وا تاپیک خودشه دوس داشته قفل کنه بعدشم ندیدی چقدر بهش توهین میکردن درسته اشتباه کرده ولی این دلیل نم ...

عزیزم شخصا باهاش بد صحبت کردم که بهش تلنگر بخوره اگه میخواد کاری بکنه الان بکنه تا اخر عمرش حسرت نکشه مطمئنا خیلیا همین دید رو داشتن

میشه لطفا واسه خونه دار شدنمون و حل مشکلاتمون یه دعا یه صلوات یا هرچی که دوست داشتین انجام بدین 😊😊😊دوستای خوبم امیدوارم و از ته دلم میخواد شما هم به ارزوهای قشنگتون برسین و اگر مشکلی دارید برطرف شه😇😇😇
عزیزم شخصا باهاش بد صحبت کردم که بهش تلنگر بخوره اگه میخواد کاری بکنه الان بکنه تا اخر عمرش حسرت نکش ...

اره عزیزم ولی متاسفانه بعضیاشونم خیلی بدرفتاری کردن و حتی فحش دادن میتوانید برین تاپیکو ببینین خب اینحوری بدتر عصبی میشع و عمرا بخواد کاری انجام بده☺استارتر رو میگم

اره عزیزم ولی متاسفانه بعضیاشونم خیلی بدرفتاری کردن و حتی فحش دادن میتوانید برین تاپیکو ببینین خب ای ...

راستش رو بخوای اعصابم رو خیلی بهم ریخت 

من جای اون دارم جوش میخورم

اره عزیزم ولی متاسفانه بعضیاشونم خیلی بدرفتاری کردن و حتی فحش دادن میتوانید برین تاپیکو ببینین خب ای ...

اگه دوستم بود میرفتم خونش با کتک میبردمش جای پسره

الان اسی کجاست میبینه پشتارو؟؟

انلاین نیست

منم اکه بجاش بودم از فرصت استفاده میکردم اگه واقعا اسی دوسش داره باید یکاری کنه

منم همین طور 

خودمو جاش گذاشتم دیدم به هر دری میزدم 

من خودم به شوهرم پیشنهاد دوستی دادم به اون بود اصلا رابطه ای شکل نمیگرفت

من عشقمو جای اون مرده گذاشتمو خودمم جای اسی گذاشتم دیدم بایددد برم😅😅

منم همین طور 

خدایایی تا الان وایساده فازش رو نمیدونم 

من بودم همون دیشب رفته بودم