دوستم یه ساله با یه پسر دوسته پسره پزشک هست البته هنوز استاجر هس خانواده دار اصیل مودب باشخصیت و همچنین پولدار . دوستم هی دو دله میگه چرا تو این یه سال یه کلمه از اینده حرف نزده از زندگی اینده نامزدی هیچی بهش خیلی ابراز علاقه و اینا میکنه اما هیچ حرفی نزده دوستمم الانم یه خواستگار دندون پزشک داره ردش کرده میگه نمیدونم چیکار کنم میگم بش بگو منو برا چی میخوای میگه روم نمیشه و زشته بنظرتون چجور بهش بگه . اینی که خواستگارش بود واقعا عالی بود نمیدونم شاید پسره نخواست ولی دوستم خیلی اونو دوس داره بخاطر اون به این خواستگارش جواب رد داد
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
میشه لطفا واسه خونه دار شدنمون و حل مشکلاتمون یه دعا یه صلوات یا هرچی که دوست داشتین انجام بدین 😊😊😊دوستای خوبم امیدوارم و از ته دلم میخواد شما هم به ارزوهای قشنگتون برسین و اگر مشکلی دارید برطرف شه😇😇😇
اره دقیقا ابنحوری دیگه حسرت نمیشه تو دلت با خودت بگی یعنی اگه میرفتم قبولم میکر؟
اره دیگه میگی من رفتم نشد به درک که نشد
ولی نری همش میگی شاید اگه میرفتم میشد
میشه لطفا واسه خونه دار شدنمون و حل مشکلاتمون یه دعا یه صلوات یا هرچی که دوست داشتین انجام بدین 😊😊😊دوستای خوبم امیدوارم و از ته دلم میخواد شما هم به ارزوهای قشنگتون برسین و اگر مشکلی دارید برطرف شه😇😇😇