2777
2789
عنوان

به شوهرم شک دارم کمکم کنید دارم اذیت میشم

| مشاهده متن کامل بحث + 3467 بازدید | 132 پست
هیچی من حال و حوصله نداشتم وگرنه باهاش یه قرار میزاشتم ببینم میاد سر قرار یا نه و حالش رو میگرفتیم و ...

من بهت پیشنهاد میکنم حتما بایه متخصص مشورت کنی.اگر میتونی حتما حضوری برو اگر هم که نه تلفنی صحبت کن توحتما احتیاج به مشاورداری.این رابطه ان شاءالله احتیاج به ترمیم اساسی داره به راه کارهای بلندمدت احتیاج داره.مشاور هزاران مراجعه کننده رفتن پیشش وازانواع اقسام راه حلها خبر داره.

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

میدونم کار اشتباهیه ولی چون منم خودم دچار شک شدم و میدونم خیلی اذیت میشی و اصلا نمیشه زندگی کنی درکت ...

چه راهی 

چقدر گفتیم نه فلانی اینجوری نیست و فلانی چقدر همونجوری بود   
من خر دوسش دارم و میخوامم باهاش زندگی کنم ولی اون هر یه یه مدتی یه بازی در میاره من خیییل خییللی درو ...

ایشاالا اهت دامنشو بگیره بیشعور 

بچه هم داری

❌️کلاس مکالمه و گرامر از پایه❌️ قسطی❌️ بعداز رضایت شهریه رو بده 🤓  با روش ابداعی خودم سریع و اسون و کم هزینه  اینم  نطر شاگردای نی نی سایتم https://www.ninisite.com/discussion/topic/3625153/کی-دوست-داره-زبان-فول-بشه-پولشم-بعداز-رضایت?postId=116182736
ای بابا لعنتی مریضه 

فعلا ک منو داره مریض میکنه.ی عمه داشتم دور از ما و جمع از جوونیش شوهرش زن صیغه میکرد عمم دو سال الزایمر گرفت الانم دوماهه فوت کرده شوهر وباش مثل گرگ پیر داره سر حار واسه خودش میچرخه

تصورم از رابطه ادمای ظالم با خدا اینجوره که وقتی ی ادم ظالمی ظلم میکنه و کارای بد میکنه خدا از اون بالا تشویقش میکنه و لذت میبره و میگه بزن قَدِش خیلی باحال بود.بازم از این کارا بکن.وگرنه این حجم از ظلم و ظالم و به قدرت رسیدنشون و تاوان پس ندادنشون عادلانه نیست.

خوب اگه شوهرش اصلا نفهمه میشه. اما اگه بفهمه از این بدتر میشه...اونوقت شوهرشم زبون دار میشه 

نه نمیفهمه شوهر من خودش تو کار موبایل و تعمیرات موبایله منم دقیقا یکسال پیش به شوهرم شک کردم همین برنامه رو نصب کردم و تونستم مچش رو بگیرم تا حرف طلاقم پیش رفتم بعد دیگه پشیمون شد و معذرت خواست بعدشم تا مدت ها چکش میکردم ولی نفهمید 

گمم نکنی 😊

ن دارمت

تصورم از رابطه ادمای ظالم با خدا اینجوره که وقتی ی ادم ظالمی ظلم میکنه و کارای بد میکنه خدا از اون بالا تشویقش میکنه و لذت میبره و میگه بزن قَدِش خیلی باحال بود.بازم از این کارا بکن.وگرنه این حجم از ظلم و ظالم و به قدرت رسیدنشون و تاوان پس ندادنشون عادلانه نیست.

نه نمیفهمه شوهر من خودش تو کار موبایل و تعمیرات موبایله منم دقیقا یکسال پیش به شوهرم شک کردم همین بر ...

تورو خدا یاد من بده 

من بهت پیشنهاد میکنم حتما بایه متخصص مشورت کنی.اگر میتونی حتما حضوری برو اگر هم که نه تلفنی صحبت کن ...

حتما اینکار رو میکنم اونبار هم رفتم پیش مشاور خیلی بهم کمک کرد و حال روحیم خوب شده دوباره میرم پیشش 

چقدر گفتیم نه فلانی اینجوری نیست و فلانی چقدر همونجوری بود   
من بلد نیستم از کجا میشه اینجا فقط به خودت پیام بدم؟

دوستیمو قبول کن