2777
2789
عنوان

به شوهرم شک دارم کمکم کنید دارم اذیت میشم

| مشاهده متن کامل بحث + 3464 بازدید | 132 پست
 شوهرم یه گوشی دیگه برده بود سر کار و با اون گوشی پیام میداده به طرف من خودمم میدونستم یه گوشی ...

وااای عجب رفیق اشغالی داشتی شوهرت پابندت نبود رفیق دیگ چقد میتونه پست باشه

خدایا شکرت بابت خوشبختی ای ک نصیبم کردی

نه این خیلی فکر بدیه ک بخواب جواب بدی رو با بدی بدی ادم باید گذشت داشته باشه یا اگه ننیتونه ببخشه خو ...

بله درسته عزیزم منم در جواب اون خانم ک گفتن تحریکش کن بهت شک کنه گفتم ادم میتونه با یه اشتباه خودشم به لجن بکشه ارزش نداره ادم بخاد اینجوری تلافی کنه فوقش تهش طلاق بگیری سرت بالاس ک کاری نکردیو اون خیانت کرده.

اون خانمی ک گفتم چنان به راه بد کشیده شده ک میگفت با خیانتی هم ک به همسرش کرده بازم راضی نیست میخاد زن بفرسته سراغ شوهر سابقش میخاد مواد بزاره تو ماشینش

اون دلش خیلی سیاهه خیلی درستم نمیشه اون حتما باید واسه ارامشش به دکتر بره

من با همین شکام اگ بلایی سر همسرم بیاد میمیرم هرچی باشه ناراحتم از دستش ولی فعلا مرده منه بابایی بچه منه

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بله درسته عزیزم منم در جواب اون خانم ک گفتن تحریکش کن بهت شک کنه گفتم ادم میتونه با یه اشتباه خودشم ...

منم همینجوری با اینکه بهم خیانت کرد و پشتمو خالی کردم با اینکه دلمو بد جور شکست ولی با این حالا نمیتونم ببینم مثلا یه روز سرش درد بگیره 

چقدر گفتیم نه فلانی اینجوری نیست و فلانی چقدر همونجوری بود   
مشکل اینجاست پرروهستن همیشه یواشکی چک میکردم فهمید گفت ب خودم بگی گوشیو میدم بعد ی مدت پریشب گفتم گو ...

متاسفم که اینقدر رک و بی پروا درمورد مخفی کاری صحبت میکنن و متاسفم موارد گذشته رو هنوز دارن 

امیدوارم مدیریت کنید و امیدوارم همسرتون بهتون متعهد باشه چنانکه اصلا نیاز به چک کردن نباشه گرچه که چک کردن تاثیری روی رفتار آدم خطاکار نداره 

اگر بدونید که خدایی نکرده مشکلی هست چیکار میکنید؟

اگر میخواید بسوزید و بسازید بهتره فکر و خیال درست نکنید برای خودتون و دست از کنترل بردارید به هر حال اول و آخر شما همسر قانونی ایشون هستید 

از خیلی هاتون متنفرم ولی یادم نمی‌مونه که کدومتون اینقدر غیر قابل تحمل بودید! پس اگر جای دیگه ای و‌ توی تاپیک دیگه ای باهاتون صحبت کردم بگذارید به حساب بی توجهی و نه اینکه شما خوبی !!!
یه روانشناس گفت برعکس زن و شوهرا یه حریم خصوصی دارن و باید به هم احترام بزارید. ببین شک خیلی بده. د ...

ایده ها و استراتژی های متفاوتی وجود داره 

من بدون حریم خصوصی بودن همسران رو توصیه میکنم 

و پیگیری مساله تا حل اشکال 

تو زندگی هر خانوم و آقایی ممکنه دل زدگی از رابطه و یا حتی سردی و فاصله پیش بیاد 

اگر همسران بر پایه صداقت رفتار کنن یا مساله حل میشه و یا رابطه با کمترین استرس و تنش به پایان می رسه 

و اگر این صداقت به معنای واقعی جریان پیدا کنه فکر میکنم مساله حل شدنی هست 

از خیلی هاتون متنفرم ولی یادم نمی‌مونه که کدومتون اینقدر غیر قابل تحمل بودید! پس اگر جای دیگه ای و‌ توی تاپیک دیگه ای باهاتون صحبت کردم بگذارید به حساب بی توجهی و نه اینکه شما خوبی !!!
ایده ها و استراتژی های متفاوتی وجود داره  من بدون حریم خصوصی بودن همسران رو توصیه میکنم  ...

بدی رابطمه ما اینکه از اولش صداقت تو کارش نبود و گفته شده ک کلید همه گناه ها دروغ هست متاسفانه 

چقدر گفتیم نه فلانی اینجوری نیست و فلانی چقدر همونجوری بود   
نه من اصلا سرد ک نیستم هیچ خیلی گرم تر از شوهرم هستم همه کار هم تو رابطه براش انجام ک چیزی کم نداشته ...

افرین 

بنظرم اگه چاق بشی خیلی خوبه سعی کن یذره پرتر بشی 

اگه استعداد چاقی  نداری  سیپرو هپتادین یک مدت بخور عالی میشی عزیزم مردا زن توپور دوستدارن 

مثل بچه ها می مون باید ببینی چ کمبودی داره چی جوری دوستداره یهو میبینی یک مسئله کوچیک ک بنظرتو خیلی ساده میومده برای اون بزرگه و تبدبل ب مشکل میشه 

از دعا و قران هم کمک بگیر خیلی خیلی تاثیر داره من بهش ایمان دارم و با چشم خودم معجزشو تو زندگی و رابطه باهمسرم دیدم 

اگر اعتقاد قلبی داری برات بفرستم عزیز دلم 

از ته قلبم دعا میکنم همسرت قدرتو بدونه و مثل خودت ماه بشه . 

❌️کلاس مکالمه و گرامر از پایه❌️ قسطی❌️ بعداز رضایت شهریه رو بده 🤓  با روش ابداعی خودم سریع و اسون و کم هزینه  اینم  نطر شاگردای نی نی سایتم https://www.ninisite.com/discussion/topic/3625153/کی-دوست-داره-زبان-فول-بشه-پولشم-بعداز-رضایت?postId=116182736
اره چهار سال ازدواج کردم دوتا بچه دارم 

عزیزم خداحفظشون کنه

❌️کلاس مکالمه و گرامر از پایه❌️ قسطی❌️ بعداز رضایت شهریه رو بده 🤓  با روش ابداعی خودم سریع و اسون و کم هزینه  اینم  نطر شاگردای نی نی سایتم https://www.ninisite.com/discussion/topic/3625153/کی-دوست-داره-زبان-فول-بشه-پولشم-بعداز-رضایت?postId=116182736
نه نمیفهمه شوهر من خودش تو کار موبایل و تعمیرات موبایله منم دقیقا یکسال پیش به شوهرم شک کردم همین بر ...

عزیزم منم درخواست برات فرستادم میشه اون برنامه  رو به منم بگی درخواست دوستیمو بگیر لطفا

خدایا هر چه تو خواهی راضی ام به رضایت 

عزیزم بیا برو پیش یک مشاوره خانواده خوب تا قشنگ بهت کمک کنه. هرکس اینجا فقط نظر شخصیشو میگه که بهت کمک خاصی نمیکنه. من کلی مشاور و روانشناس عوض کردم هیچ کدومشون به درد نخوردن فقط الکی پولمو دور ریختم اما بالاخره یدونه خوبشو پیدا کردم که مشکلمو حل کرد. شمارشو واست میذارم ازش وقت بگیر. 09351305590 دکتر خشایار نعماوی زاده