2777
2789
عنوان

به شوهرم شک دارم کمکم کنید دارم اذیت میشم

| مشاهده متن کامل بحث + 3468 بازدید | 132 پست
نمیدونم عزیزم  ولی هیچی بهتر از روراستی نیست  راحت بگید میخوام مدتی چک کنم شما رو  ...

یه روانشناس گفت برعکس زن و شوهرا یه حریم خصوصی دارن و باید به هم احترام بزارید. ببین شک خیلی بده.

دو حالت داره یا این زندگیت رو دوست داری و میخوای ادامش بدی

یا زندگیت رو دوست نداری و خسته ای و میخوای جدا بشی

اگه زندگیت رو دوست داری سعی کن باهاش مهربون باشی. پیامهای عاشقونه بدی. خوشحال باشی. اهنگ بزاری . مردها از ادمهای شاد خوششون میاد همونطور که ما خوشمون میاد. چک کردن گوشی فقط خودتو ناراحت میکنه. مخصوصا اگه بفهمه که گوشیشو چک کردی. هیچ وقت نگو همچین کاری میکنم. هزارتا راه واسه ارتباط هست. اگه بفهمه گوشیش چک میشه میره سمت راههای بعدی...

پس کاری نداشته باش. سعی کن تو زندگی خودتو شاد کنی. اونم اگه حتی پیش یکی دیگه بره وقتی ببینه انقدر تو زندگیش ارامش هست برمیگرده....اما اگه همش نغ بزنی و گیر بدی و شک کنی....اگه کسی هم نباشه تو زندگیش مطمن باش میره سمت یکی دیگه.

اسی صبح شد ما همچنان درگیری روحی فکری ذهنی داریم شوهرامونو اون هرزه ها راحت گرفتن خوایدن.

تصورم از رابطه ادمای ظالم با خدا اینجوره که وقتی ی ادم ظالمی ظلم میکنه و کارای بد میکنه خدا از اون بالا تشویقش میکنه و لذت میبره و میگه بزن قَدِش خیلی باحال بود.بازم از این کارا بکن.وگرنه این حجم از ظلم و ظالم و به قدرت رسیدنشون و تاوان پس ندادنشون عادلانه نیست.

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اسی صبح شد ما همچنان درگیری روحی فکری ذهنی داریم شوهرامونو اون هرزه ها راحت گرفتن خوایدن.

بمیرم الاهی🙈

❌️کلاس مکالمه و گرامر از پایه❌️ قسطی❌️ بعداز رضایت شهریه رو بده 🤓  با روش ابداعی خودم سریع و اسون و کم هزینه  اینم  نطر شاگردای نی نی سایتم https://www.ninisite.com/discussion/topic/3625153/کی-دوست-داره-زبان-فول-بشه-پولشم-بعداز-رضایت?postId=116182736
چی شد؟یعنی تو ازیه خط دیگه بعد از اون باری که ازش خیانت دیدی پیامک دادی مثلا یه ادم غریبه ای بعد بهت ...

هیچی من حال و حوصله نداشتم وگرنه باهاش یه قرار میزاشتم ببینم میاد سر قرار یا نه و حالش رو میگرفتیم ولی چون حال و حوصله نداشتم بهش گفتم ک من بودم و اونم خیلی پرو پرو گفت من میدونستم تویی برا همین میخووستم سر به سرت بزارم 

چقدر گفتیم نه فلانی اینجوری نیست و فلانی چقدر همونجوری بود   
بمیرم الاهی🙈

خدا نکنه عزیزم انشالله هر کی نامردی میکنه بمیره.

تصورم از رابطه ادمای ظالم با خدا اینجوره که وقتی ی ادم ظالمی ظلم میکنه و کارای بد میکنه خدا از اون بالا تشویقش میکنه و لذت میبره و میگه بزن قَدِش خیلی باحال بود.بازم از این کارا بکن.وگرنه این حجم از ظلم و ظالم و به قدرت رسیدنشون و تاوان پس ندادنشون عادلانه نیست.

سلام میشه یه خواهش کنم و بخوام ازتون که تمام تاپیک های من رو بزنید گزارش ) ریپورت( میخوام حذف بشه ولی خودم نمیتونم حذفشون کنم

الان کلی شماره از جیبش پیدا کردم برداشتم ولی باز گذاشتم سر جاش.گفتم تا بیدار نشده بذارم تا جنگ اعصاب ...

ای بابا لعنتی مریضه 

❌️کلاس مکالمه و گرامر از پایه❌️ قسطی❌️ بعداز رضایت شهریه رو بده 🤓  با روش ابداعی خودم سریع و اسون و کم هزینه  اینم  نطر شاگردای نی نی سایتم https://www.ninisite.com/discussion/topic/3625153/کی-دوست-داره-زبان-فول-بشه-پولشم-بعداز-رضایت?postId=116182736
 سلام میشه یه خواهش کنم و بخوام ازتون که تمام تاپیک های من رو بزنید گزارش ) ریپورت( میخوام حذف ...

الان میزنم

میدونم کار اشتباهیه ولی چون منم خودم دچار شک شدم و میدونم خیلی اذیت میشی و اصلا نمیشه زندگی کنی درکت میکنم اگه خواستی یه راه میشناسم که اگه بتونی برای نیم ساعت به گوشی شوهرت دسترسی داشته باشی یه برنامه نصب میکنی پیام هایی که برای شوهرت میاد چه تو گوشی چه تلگرام و... رو گوشی تو هم میاد  

هیچی من حال و حوصله نداشتم وگرنه باهاش یه قرار میزاشتم ببینم میاد سر قرار یا نه و حالش رو میگرفتیم و ...

هیییییییی وایییی  

چند سالشه همسرت؟

میدونم کار اشتباهیه ولی چون منم خودم دچار شک شدم و میدونم خیلی اذیت میشی و اصلا نمیشه زندگی کنی درکت ...

خب ب منن بگو لطفا

ممنونم عزیزم

چقد زیاده از خواب بیدار شدم میزنم الان یکیشو زدم

میدونم کار اشتباهیه ولی چون منم خودم دچار شک شدم و میدونم خیلی اذیت میشی و اصلا نمیشه زندگی کنی درکت ...

خوب اگه شوهرش اصلا نفهمه میشه. اما اگه بفهمه از این بدتر میشه...اونوقت شوهرشم زبون دار میشه 

یه روانشناس گفت برعکس زن و شوهرا یه حریم خصوصی دارن و باید به هم احترام بزارید. ببین شک خیلی بده. د ...

من خر دوسش دارم و میخوامم باهاش زندگی کنم ولی اون هر یه یه مدتی یه بازی در میاره من خیییل خییللی درون گرا هستم اصلا مشکلاتم رو پیش کسی برزو نمیدم و با کسی از نزدیکان درد و دل نمیکنم هر کی دور و ورمه فک میکنه من چقدر ارامش دارم ظاهرم رو خیلی اروم و خوشحال و شاد گرفتم با همه شوخی میکنم حتی تو اوج ناراحتیم نمیزارم کسی از درونم با خبر بشه حتی مادرمم نمیدونه من چه مشکلاتی دارم چون نمیخوام غصه بخوره ولی از درون خیلس داغونم گاهی وقتا ک خیلی دیگه دلم پر میشه میرم سر خاک شهدای گم نام یکم با اونا درد و دل میکنم  

چقدر گفتیم نه فلانی اینجوری نیست و فلانی چقدر همونجوری بود