2777
2789
عنوان

Ivf ناموفق و شرایط روحی بعد از آن

9065 بازدید | 21 پست

سلام دوستان من ۴۱ سالمه تهران برای بار اول با کلی شوق و ذوق ivf کردم و ۳ جنین برام انتقال دادند توی این مدت ۱۴ روز بعد از انتقال جنین ها خیلی مراقبت کردم کلی دارو کلی آمپول زدم همه بهر امیدی . ولی نمیدونم چرا نشد آزمایش بتا بارداری نبود از لحاظ روحی خوب نیستم فکر نمیکردم من مشکل ناباروری داشته باشم اینقدر جدیه. دور نافم از شدت این آمپول ها درد داره دلم گرفته.ب خدا توکل کردم .چطور خودمو قوی کنم برای دوره دوم خودمو آماده کنم . 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

منم انتقالم منفی شد 

من زیاد اذیت نشدم.

ولی شوهرم خییییلی اذیت شد😊

ولی عزیز جان منم بعد انتقال منفی طبیعی باردار شدم

ان شاالله قسمت شما بشه دامنتون سبز بشه

میدونی ب من ک گفتن دو تا لوله هات بسته ن🙄

قبل انتقال هم دکتر تو مطبش برا هیستروسکوپی انجام داد

نمیدونم اون تو طبیعی باردار شدنم کمک کرد یا تشخیص اشتباه برا داده بودن

بعدشم ک ریلکس بودم.تفریح و اینا میکردیم ک روحیه داشته باشم واسه انتقال بعدی

تو اون زمان هم ک انتقال و تخمک کشی اینا بودیم.زیاد رابطه نداشتیم.برا همین ماه بعد انتقال رابطه زیاد داشتیم

لحظه شماری نمیکردم ک مثلا کی تخمک گذاری دارم.اروم بودم

💖💖💖💖💖

اللهم  صلی علی محمد و ال محمد و عجل فرجهم🌹
منم انتقالم منفی شد  من زیاد اذیت نشدم. ولی شوهرم خییییلی اذیت شد😊 ولی عزیز جان منم بعد انت ...

ممنون دوستم ممنون از توصیه های خوبت 

من دیروز داروهامو قطع کردم ب نظرتون چند روز بعدش پریود میشم؟

ببخشید عزیزم شما وقتی جنین دفن شد فهمیدی علایم دفن چنین چیه میشه بگی چون من الان تو روز ۴ انتقال چنینم ولی هیچ حسی ندارم یا دردی براهمین خیلی دلشوره دارم ک نکنه منفی بشم منم😭😭😭

ببخشید عزیزم شما وقتی جنین دفن شد فهمیدی علایم دفن چنین چیه میشه بگی چون من الان تو روز ۴ انتقال چنی ...

عزیزم علائمی نداشت ببخشید دیر جواب میدم امیدوارم جواب گرفته باشید

ذخیره تخمدانی تون چند بود

دلم برای پسرای عزیزم که با رفتنشون داغ بزرگ بر دلم گذاشتن هیچوقت نتونستم بغلشون بگیرم کاش فقط یک لحظه میددمشون تا منم باوم میشد  مامان  شدم.خدایا دیگه تحمل مطب دکترا و آمپول و تخمک کشی و انتقال رو ندارم خودت به دل زخم خوردمون نگاه کن ولطف و معجزه ات رو شامل حالمون کن.نه به خاطر من به خاطرهمسرم