سلام دوستان من ۴۱ سالمه تهران برای بار اول با کلی شوق و ذوق ivf کردم و ۳ جنین برام انتقال دادند توی این مدت ۱۴ روز بعد از انتقال جنین ها خیلی مراقبت کردم کلی دارو کلی آمپول زدم همه بهر امیدی . ولی نمیدونم چرا نشد آزمایش بتا بارداری نبود از لحاظ روحی خوب نیستم فکر نمیکردم من مشکل ناباروری داشته باشم اینقدر جدیه. دور نافم از شدت این آمپول ها درد داره دلم گرفته.ب خدا توکل کردم .چطور خودمو قوی کنم برای دوره دوم خودمو آماده کنم .
دلم برای پسرای عزیزم که با رفتنشون داغ بزرگ بر دلم گذاشتن هیچوقت نتونستم بغلشون بگیرم کاش فقط یک لحظه میددمشون تا منم باوم میشد مامان شدم.خدایا دیگه تحمل مطب دکترا و آمپول و تخمک کشی و انتقال رو ندارم خودت به دل زخم خوردمون نگاه کن ولطف و معجزه ات رو شامل حالمون کن.نه به خاطر من به خاطرهمسرم
من ivf کردم و جوابی نگرفتم بارداری نشد ولی بلافاصله ماه بعدش ب طور طبیعی باردار شدم
خدا روشکر. ذخیره تخمدانی تون چند بود
دلم برای پسرای عزیزم که با رفتنشون داغ بزرگ بر دلم گذاشتن هیچوقت نتونستم بغلشون بگیرم کاش فقط یک لحظه میددمشون تا منم باوم میشد مامان شدم.خدایا دیگه تحمل مطب دکترا و آمپول و تخمک کشی و انتقال رو ندارم خودت به دل زخم خوردمون نگاه کن ولطف و معجزه ات رو شامل حالمون کن.نه به خاطر من به خاطرهمسرم
من ivf کردم و جوابی نگرفتم بارداری نشد ولی بلافاصله ماه بعدش ب طور طبیعی باردار شدم
چند سالگی باردار شدید و اینکه چند تخمک داشتین خدا رو شکر که باردار شدین
ذخیره تخمدانم چهاردهم بود خیلی پایین بود و در سن ۴۱ سالگی ولی خداروشکر میکنم لطفش شامل حالم شد.
خدا رو شکر.
منم انتقالم منفی شد من زیاد اذیت نشدم. ولی شوهرم خییییلی اذیت شد😊 ولی عزیز جان منم بعد انت ...
سلام عزیزم میبخشی شما مشکل ایمنی و انعقادی نداشتین؟ من خودم دوبار طبیعی هم باردار شدم سقط شد، ivf هم کردم ساک دفرمه بود و سقط شد. اگر طبیعی باردار شم هم بازم باید دارو و امپول مصرف کنم؟