2777
2789
عنوان

دوران عقد و خونه مادر شوهر موندن

396 بازدید | 26 پست

من عقدم شوهرم میگه بیا خونمون بخوابی خانوادم نمیزارن میگن رسم نداریم و از روز اولم طی کردیم باهاشون ک نمیزاریم ایقد خانوادم بهم سخت میگیرن ک هر لحظه اشکم در میارن 😔حتی عروسی هم بهمون سخت میگیرن 

دلم میخاد بدون خبر خانوادم با شوهرم بریم زندگیمون شروع کنم چون کار شوهرم ی شهر دیگری از ابرو خانوادم میترسم کمکم کنین 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

خانوادت کار خوبی میکنن ماهم رسم نداریم چ معنی میده دختر بره خونه مادر شوهرررررر شب بمونه اونم تو عقد ...

وا چ ربطی داره خب شوهرشه قانونا و شرعا رابطه هم بخواد مشکلی نداره بعدشم خوانوادش سخت میگیرن بنظرم خیلی

عقد دیگه تمامه ، بیشترا تو عقد رابطه دارن این دسگه چه رسم و رسوم مسخره ای هست ، فردای عقد من به شوهرم گفتم اجازمو از بابام بگیر بریم قشم  بابام هم یه ادم قدیمی و متاصب رفت بهش گفت اونم گفت زنته اختیارشو داری و ما رفتیم ، پدر شوهرم بیشتر سخت می‌گرفت به اون تا ما

بستگی به شما و خانواده همسرتون داره ولی تجربه نشون داده که هر چقدر دور تر باشی بهتره

اگر همسرتون خونه مجردی داشتند اشکال نداشت بمونید ( که باز هم بستگی به اعتماد و شناخت داره)

ولی الان که با خانواده زندگی می‌کنند، شب خونه پدر همسرتون نمونید.

با احترام، درخواست دوستی قبول نمی‌کنم. از شما آقایون محترم خواهش می‌کنم لطفا در تاپیک های من شرکت نکنید.

وا چ ربطی داره خب شوهرشه قانونا و شرعا رابطه هم بخواد مشکلی نداره بعدشم خوانوادش سخت میگیرن بنظرم خی ...

بدارین و وحشتناک ترین کاری که یه دختر میتونه بکنه در حق خودش رابطه در دوران عقده مخصوصا تو خانواده تعصبی