2777
2789
عنوان

تب تب تب تب تب تب

198 بازدید | 28 پست

سلام الان شش روزه تب داره.مرتب تب بر میدم.دکترم بردم.دیشب تب نداشت.تا دو شب نشستم بالا سرش.دما ی بدنش 36بود.باز برای اطمینان استامینوفن دادم و به خیال خودم که دیگه خوب شده ،خولبیدم.صب پنج و نیم یهو دیدم بدنش داغ داغه.بازم می‌خوام ببرمش دکتر .

کی ؟؟؟

دیشب همه شب در برم آن سلسله مو بود             من بودم و او بود           می بود و سه تاربود و صبا بود و سبو بود  من بودم و او بود   دامان چمن پر گل و در دامن گلزار        من بودم و دلدار   مه دلکش و گل نغز و هوا غالیه بو بود    من بودم و او بود

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

بین من اتامینوفن کدیینو خورد کردم ریختم تو آب دادم خورد 

پنج دقیقه ای اکی شد 

بقول خودش بعدرچند روز تونست چند ساعت راح بخوابه بدون تب 

از اون مکقع هم دیگه تب نکرد 

همون یکی رو دادم

🚫⛔️سلام نینی یار عزیز. من کامنت و تاپیک میزنم هشدار میده که به زودی منتشر میشود . خواهشا برام درست کنید. چند بارم گفتم.. @niniyar

چند سالشه ؟ منم دو بار بردمش دکتر.آموکسی داده

آموکسی که قوی هست اگه عفونتی هم بوده باید خوب میشده

آزمایش ببرش،و اینکه این ویروس جدید هست و خیلی بدجوره

خجالت.....ضرر نداره تفریحی بکشید🤞🤞سر "افعی"و سر "شیخ"بکوبید به سنگ،،که در آن زهر و در این اوهام است.

آموکسی که قوی هست اگه عفونتی هم بوده باید خوب میشدهآزمایش ببرش،و اینکه این ویروس جدید هست و خیلی بدج ...

شما نزدیکتون،بچه ای گرفته ای ویروسو؟ چقدر طول کشید خوب شه؟

دخترمه.

آخی عزیزم ،

اگه ادم معتقدی هستین ، سوره سجده براش بخونین 

از خواص سوره سجده رفع تب هست 

دیشب همه شب در برم آن سلسله مو بود             من بودم و او بود           می بود و سه تاربود و صبا بود و سبو بود  من بودم و او بود   دامان چمن پر گل و در دامن گلزار        من بودم و دلدار   مه دلکش و گل نغز و هوا غالیه بو بود    من بودم و او بود

چند سالشه ؟ منم دو بار بردمش دکتر.آموکسی داده

۶

خب خوبه 

استامینوفن هم قرصشو بده خوب خوب میشه

🚫⛔️سلام نینی یار عزیز. من کامنت و تاپیک میزنم هشدار میده که به زودی منتشر میشود . خواهشا برام درست کنید. چند بارم گفتم.. @niniyar