2777
2789
عنوان

کی شوهرش منت سرش میذاره

672 بازدید | 45 پست

من شوهرم هرکار بکنه میگه ببین ببین اینکارو کردم

مثلا میوه میخره هی میگه ببین عمرا همچینچیزی تو عمرت خورده بشی

گل میخره عمرا کسه دیگه ای بود برات میخرید

یا حتی دهات مزخرف خونه مامانش میریم میگه عمرا اگه با کسی دیگه ازدواج میکردی میبردت جای به این خوبی

انقد میگه میگه میگه که واقعا زهرمارم میشه

چیکار کنم؟؟

تحملم طاق شده

اما اگر من یکار براش بکنما مثلا تیشرتی چیزی بگیرم انقد ایراد درمیاره ازش که حد نداره یا براش غذایی که دوس داره رو بپزم و بگم به عشق تو پختم 

ایراداشو میگه یا خانوادم کادو بخرن براخونم بیارن یا اصن برا خودم چیزی بگیرم فقط ایراااااد 

چه کنم با این دیوونه؟؟

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

عمرا تو عمرت میوه خورده باشی واااعایییی🤣🤣🤣

ادم اینجوری خودش ندیده و نخورده فکرمیکنه خیلی شاهکار میکنه واست.... 

ازش نخواه فلان چیزو برات بگیره یا واسه کارایی که میکنه ذوق نکن یا ایراد بگیر مثلا بگو وای این لباس که خریدی برام خوبه عزیزم ولی انگار یکم دهاتی و بنجله... یا بگو میوش انگاری ته بازاریه😁😁

اگر وسط بحث کردن دیدین دیگه ریپلای نکردم و پیامتون بی جواب موند بدونید که واقعا ارزش پاسخگویی و بحث ندارین🌹تنها زمان غروب خورشید اشعه بنفش به سطح صفر میرسد⛅یعنی میتوانی به نورش خیره شوی بدون آنکه چشمانت تار شود... تازه فایده هم دارد! 💜تو💜 غروب خورشید بودی که فایده کرد برای چشمایم...که خیره میشدم و برای لحظاتی از دیدنت لذت میبردمحال که آن غروب مه گرفته تمام شد و شب فرارسید در میان ستارگان می‌جویم صبرمیکنم تا طلوعی دیگربرای تو شاید ان هنگام آنجا نباشم شاید درمیان شب وستارگانش تمام شده باشم اما باز طلوع کن⛅💜این طلوع تو میتواند هرگز پایان نیابد و کسی جز من بخت دیدن ان نور کم رنگ لاجوردی را نداشته باشدچه زیبا تمام میشود دنیایی که غروبی از روی سعادت دیده باشد... "________❤️ همه ی من تا ابد این قلب از آن تو خواهد بود❤️

میدونی عزیزم با سیاست باش بگو مثلا مسلمه چیزی که شوهر ادم برای ادم میخره بیشتر به دهن ادم مزه میده ییا مثلا کلی که تو برام میخری از نظر من قشنک ترین گل دنیاست

خدا جونم سلام . خدایا خیلی ممنونم به خاطر تمام چیزهایی که بهم دادی . خدا جونم لطفا دوباره معجزتو نشونم بده .خدایا معجزه میخوام یا حضرت زهرا خودت قول دادی بهم  خدایا خودت میدونی منظورم چیه

این شخص کاملا معلومه توبچگیش همینجور رفتارشده باهاش اما به من بگه اینجوری اینقدر میخندم اینقدر میخندم که خودش پشیمون شه😂😂

تیکرم برای لاغرشدنم تا مهرماه من میتواااانممممممممم به وزن ۶۰ کیلویم برسم میتووووووونم😍😎😘