2777
2789
عنوان

کی شوهرش منت سرش میذاره

| مشاهده متن کامل بحث + 672 بازدید | 45 پست

استاتر یه راهکار

یه مدت هر کاری کرد انقدررررر ازش تعریف کن که کیف کنه.مردا عاشق قدردانی هستن،کارهاشو پیش خودش بزرگ جلوه بده و خیلی تشکر کن ببین دیگه انقدر ازخود مچکر نمیشه.

احتمالا ازش تقدیر و تشکر نمیکنی بابت کاراش که مجبوره خودش هی بگه.منت نیستا ذاتا مردا نیاز دارن به قدردانی

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

میدونی عزیزم با سیاست باش بگو مثلا مسلمه چیزی که شوهر ادم برای ادم میخره بیشتر به دهن ادم مزه میده ی ...

همش فک میکنم ازبس همیشه اینو گفتم پرو شده و الان دیگه میگه بابات عمرا برات اینکارو کرده باشه

سیاستم خوب بود طرفم آشقال از آب دراومد

عزیزم اگه همسرت مدام کاری که کرده رو به چشم میاره فقط یه علت داره اونم اینه که کاراش از سوی شما تایید نمیشن قدردانی نمیکنین برای همون. من و شما برعکس همیم. منم مدام خوبی هامو توسر همسرم میزنم. چون هر وقت میاد سر میز و غذا میخوره نمیگه دستت درد نکنه‌ لباساشو میشورم اتو میکشم نمیگه مرسی. تو مایحتاج خونه شریکم باهاش اما نمیگه ممنونتم. نه تنها قدر نمیدونه بلکه وظیفه تلقی میکنه برا همون من مدام تو سرش میزنم و دعوامونم بالا میگیره و میگه منت نذار‌ 

شمام خوب فک کن ببین ازش قدردانی میکنی

خدایا اونی رو که بی ارزشم کرد رو نمیبخشمش 
میگما ولی یجوری میرینه بهم که نمیدونم این ایرادا رو از کجاش در میاره

من اگر جات بودم باهاش صحبت میکردم میگفتم مثلا این حرفو میزنی من ناراحت میشم و اذیت میشم

کلا منو همسرم بیشتر مشکلاتمونو اینجوری حل میکنیم

خیلی صحبت میکنیم

همیشه هم اون ک مقصره زود قبول میکنه و خلاص

پشت دیوار دلم یه صدای پا میاد 😍🤰🏻تاپیک دورهمی مامانای آذر99
من اگر جات بودم باهاش صحبت میکردم میگفتم مثلا این حرفو میزنی من ناراحت میشم و اذیت میشم کلا منو همس ...

شوهرم اصلن نمیشینه حرف بزنیم

فوق العاده زود جوشه

چقد بدبختم که حرف دلمو نمیتونم بزنم،مشاور رفتیما همینم گفت ولی اصلن نمیتونه بشینه گوش بده باید برینه با تمام هیکل آدم تا عقدهاش خالی بشه بعد برا سه چهار ماه دماغش کج بشینه جلوم

تو این سه سال تمام موهام سفید شده

عزیزم اگه همسرت مدام کاری که کرده رو به چشم میاره فقط یه علت داره اونم اینه که کاراش از سوی شما تایی ...

من همیشه تشکر میکنم همیشه حتی وقتی سر سفره پامیشه میگه مرسی میگم از شماممنونم که سفرمو پر میکنی

ممنونم بردیم بیرون

ممنونم بردیم خرید 

انقد میگم انقد تعریف میکنم که یکم یاد بگیره برام مهمه اما تاثیری تو رفتارش نداره

من همیشه تشکر میکنم همیشه حتی وقتی سر سفره پامیشه میگه مرسی میگم از شماممنونم که سفرمو پر میکنی ممن ...

آهان پس باید بگردی مشکل رو از جای دیگه ریشه یابی ونی مثلا تربیت خانوادگی. ممکنه این نوع رفتار تو خونه شون ارثی باشه. یا ممکنه از یه رفتار شما ناراحت باشه و نتونه مستقیم بگه و از جای دیگه بهت اعتراض کنه‌ ممکنه شوخی بدونه اینارو.به خودش گفتی که چرا اینطور میگه ؟

خدایا اونی رو که بی ارزشم کرد رو نمیبخشمش 
استاتر یه راهکار یه مدت هر کاری کرد انقدررررر ازش تعریف کن که کیف کنه.مردا عاشق قدردانی هستن، ...

از  روزی که نامزدم بود تا الان بابت همه کاری تشکر کردم و ازش تعریف کردم 

مدلش اینه که فقط خودش به چشم میاد و خونواده مزخرفش

منو نه میبینه نه حساب میکنه

چون نه مادر درست درمونی داشته که بهش محبت کنه مادرش فوق العاده سنگ دل بوده براشون و ناشنوا بوده از بچگیش و باباشونم فقط  کار میکرده و درآمدشو به این و اون میبخشیده،زیر دست و پای پدربزرگ مادربزرگ  بزرگ شده