2777
2789
حرفو بنداز زمین صاحبش برمیداره به روایت تصویر

کسی به خودش شک نداره درضمن من مجردم تو که خیلی ادای با نجابتی داری شوهرت خبر داره داری بامردها کل انداختی

عمه جونم دلم برات تنگ شد چقد زود رفتی پیش خدا روزی نیست که یادت نباشم 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

۶۴ تا درخواست از طرف مردا داشتم تازه خیلیاشو رد کردم این ۶۴ تا رو نه رد کردم نه پذیرفتم به نظرت با م ...

اصلا مهم نیست چه کاری دارن یا چه قصدی دارن همینطور که کاربر مرد با نظرات مفید توی این سایت هست مردای مریض هم هستن و همینطور زنای مریض که از قضا بیشترن انگار 

من تازه عروسی کرده بودم و توی رابطم مشکل داشتم یه کاربر خانم به بهانه راهنمایی درخواست دوستی داد و بعد از چرت و پرتایی که گفت فهمیدم طرف ل زه 🫢

وقتی مردا فقط میتونن درخواست بدن و ماهم میتونیم قبول نکنیم پس واقعا اسیبی ندارن 

اگه در زمینه دکوراسیون و چیدمان ، خرید جهیزیه و انواع کارای هنری سوال داری بپرس حتما جواب میدم 😉.                                     اگه مشکل 🛑واژینیسموس داری پیج vaginismus .ir راه حل مشکلته خودم بعد از یکسال با اطلاعات همین صفحه درمان شدم فقط یکم اراده میخواد پشت گوش نندازی خیلی زود موفق میشی 🫶🏻

چرا قیمه ها رو میریزید تو ماستا؟ نمیخواین کاربر اقا وارد بشه روی تیتر تاپیک بنویسین نشه. سایر حرف ها ...

من که تاپیک خاصی نمی زنم که کاربر مرد وارد نشه ولی اذیت شدن و معذب شدن و ناراحت شدن هم جنس هامو از طرف مردهای سایت که می بینم ،خونم به جوش میاد 😤 یه جا ما خانم ها رو راحت بذارید نمیشه ؟! به خدا ما اگه می خواستیم توی مجازی هم مرد ببینیم می رفتیم تلگرام و اینستا و.... 

اینجا یه محیط زنانه ی امن مثلاً پیدا کردیم یکم از دست شما مردا راحت باشیم و نفس بکشیم 😮‍💨 با احترام البته 😅

کسی به خودش شک نداره درضمن من مجردم تو که خیلی ادای با نجابتی داری شوهرت خبر داره داری بامردها کل ان ...

والا من عین تو نیستم پاچه خواری کنم دارم به حضورشون توی سایت اعتراض میکنم مثل تو سنگشون به سینه نمیزنم

اصلا مهم نیست چه کاری دارن یا چه قصدی دارن همینطور که کاربر مرد با نظرات مفید توی این سایت هست مردای ...

ندیدی تو تاپیکا میان مزه میریزن؟ من درخواست دوستی خانوما هم قبول نمیکنم

من خود بلای خویشم، از خود کجا گریزم...

والا من عین تو نیستم پاچه خواری کنم دارم به حضورشون توی سایت اعتراض میکنم مثل تو سنگشون به سینه نمیز ...

والا زن سنگین به حرمت شوهرش با مرد وارد گفتگو نمیشه تو خیلی با نجابتی حرمت شوهرتو بگیر چون راضی نیست گناه تو که اینقد تلاش گری چرا چیزی نشدی تو اجتماع چشماتو باز کن بهش گفتم تاپیک ترک کنه مثل تو گفتگو نکردم 

عمه جونم دلم برات تنگ شد چقد زود رفتی پیش خدا روزی نیست که یادت نباشم