سناخانومي مدیر عضویت: 1398/07/20 تعداد پست: 849 عنوان لطفا بیاید رفتم سونوی قلب | مشاهده متن کامل بحث + 669 بازدید | 156 پست سلام دوستان من رفتم سونوی قلب بهم گفت هماتوم داری من اصلا خونریزی یا لکه بینی ندارم میشه لطفا از تجربیاتتون بگید🙏❤ 1399/04/17 | 11:41 1 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
mhsw عضویت: 1398/07/09 تعداد پست: 7690 سلام گلم قربونت تو خوبی😍😍😍😍فدات شم عزیزم اره اولش خیلی ترسیدم بعد که به دکتر گفتم گفت این همون پ ... فدات خاهری شکر خدا منم میگذرونم فردا اکو قلب جنین دارم خیلیییی میترسم گلم،نه عزیزم منم خ میترسیدم ولی با رعایت زودی از بین میره عزیزم 💚اَلسلامُ عَلیکَ یا اَبا عَبدالله وَ عَلَی الارواحِ التی حَلَت بِفِنائک عَلیکَ مِنّی سَلامُ الله اَبَداً ما بَقیتُ و بَقی الیلُ والنّهار وَلا جَعَلَهُ اللهُ آخِرَ العَهدِ مِنّی لِزیارَتِکم السلامُ عَلَی الحُسَین وعَلیٰ عَلی بْنِ الحُسَین وَ عَلیٰ اَوْلادِ الحُسَین وعَلیٰ اَصحابِ الحُسَین💚
mhsw عضویت: 1398/07/09 تعداد پست: 7690 ای زبل از کجا فهمیدی🤔🤔🤔😂😂😂خودم فعلا نمیتونم تشخیص بدم حس شیشم لاناتی😁🤓 💚اَلسلامُ عَلیکَ یا اَبا عَبدالله وَ عَلَی الارواحِ التی حَلَت بِفِنائک عَلیکَ مِنّی سَلامُ الله اَبَداً ما بَقیتُ و بَقی الیلُ والنّهار وَلا جَعَلَهُ اللهُ آخِرَ العَهدِ مِنّی لِزیارَتِکم السلامُ عَلَی الحُسَین وعَلیٰ عَلی بْنِ الحُسَین وَ عَلیٰ اَوْلادِ الحُسَین وعَلیٰ اَصحابِ الحُسَین💚
سناخانومي مدیر استارتر عضویت: 1398/07/20 تعداد پست: 849 فدات خاهری شکر خدا منم میگذرونم فردا اکو قلب جنین دارم خیلیییی میترسم گلم،نه عزیزم منم خ میترسیدم ول ... اکوی قلب برای چیه گلی همه باید برن🤔بخدا این ازمایشا و دکترا پدرمونو با استرس درمیارن
سناخانومي مدیر استارتر عضویت: 1398/07/20 تعداد پست: 849 حس شیشم لاناتی😁🤓 جوووونم به حس ششمت جیگر😂😂😂♥️
mhsw عضویت: 1398/07/09 تعداد پست: 7690 اکوی قلب برای چیه گلی همه باید برن🤔بخدا این ازمایشا و دکترا پدرمونو با استرس درمیارن نمیدونم فداتشم دکتر من گف برم اجی 💚اَلسلامُ عَلیکَ یا اَبا عَبدالله وَ عَلَی الارواحِ التی حَلَت بِفِنائک عَلیکَ مِنّی سَلامُ الله اَبَداً ما بَقیتُ و بَقی الیلُ والنّهار وَلا جَعَلَهُ اللهُ آخِرَ العَهدِ مِنّی لِزیارَتِکم السلامُ عَلَی الحُسَین وعَلیٰ عَلی بْنِ الحُسَین وَ عَلیٰ اَوْلادِ الحُسَین وعَلیٰ اَصحابِ الحُسَین💚
mhsw عضویت: 1398/07/09 تعداد پست: 7690 جوووونم به حس ششمت جیگر😂😂😂♥️ 😁❤❤ 💚اَلسلامُ عَلیکَ یا اَبا عَبدالله وَ عَلَی الارواحِ التی حَلَت بِفِنائک عَلیکَ مِنّی سَلامُ الله اَبَداً ما بَقیتُ و بَقی الیلُ والنّهار وَلا جَعَلَهُ اللهُ آخِرَ العَهدِ مِنّی لِزیارَتِکم السلامُ عَلَی الحُسَین وعَلیٰ عَلی بْنِ الحُسَین وَ عَلیٰ اَوْلادِ الحُسَین وعَلیٰ اَصحابِ الحُسَین💚
سناخانومي مدیر استارتر عضویت: 1398/07/20 تعداد پست: 849 نمیدونم فداتشم دکتر من گف برم اجی ایشالا که همه چی اوکیه به خودت استرس نده نصف راهو رفتی بقیشم ایشالا به سلامتی میگذره🥰🥰🥰🥰🙏
mhsw عضویت: 1398/07/09 تعداد پست: 7690 ایشالا که همه چی اوکیه به خودت استرس نده نصف راهو رفتی بقیشم ایشالا به سلامتی میگذره🥰🥰🥰🥰🙏 خداااکنه بخدا دگ چلمون کردن اینقد استرس کشیدیم😢😢😢 💚اَلسلامُ عَلیکَ یا اَبا عَبدالله وَ عَلَی الارواحِ التی حَلَت بِفِنائک عَلیکَ مِنّی سَلامُ الله اَبَداً ما بَقیتُ و بَقی الیلُ والنّهار وَلا جَعَلَهُ اللهُ آخِرَ العَهدِ مِنّی لِزیارَتِکم السلامُ عَلَی الحُسَین وعَلیٰ عَلی بْنِ الحُسَین وَ عَلیٰ اَوْلادِ الحُسَین وعَلیٰ اَصحابِ الحُسَین💚
سناخانومي مدیر استارتر عضویت: 1398/07/20 تعداد پست: 849 خداااکنه بخدا دگ چلمون کردن اینقد استرس کشیدیم😢😢😢 چاره ای نیست دیگه باید تحمل کنیم😂❤رفتی اکوی قلب بیا خبر خوششو بده جیگر فکرم میمونه پیشت
mhsw عضویت: 1398/07/09 تعداد پست: 7690 چاره ای نیست دیگه باید تحمل کنیم😂❤رفتی اکوی قلب بیا خبر خوششو بده جیگر فکرم میمونه پیشت باش عشقم حتمنننننن الان منتظرم یکی دونفر مونده تا نوبتم بشه😢😢😢قلبم تودهنمه 💚اَلسلامُ عَلیکَ یا اَبا عَبدالله وَ عَلَی الارواحِ التی حَلَت بِفِنائک عَلیکَ مِنّی سَلامُ الله اَبَداً ما بَقیتُ و بَقی الیلُ والنّهار وَلا جَعَلَهُ اللهُ آخِرَ العَهدِ مِنّی لِزیارَتِکم السلامُ عَلَی الحُسَین وعَلیٰ عَلی بْنِ الحُسَین وَ عَلیٰ اَوْلادِ الحُسَین وعَلیٰ اَصحابِ الحُسَین💚
انجیرخشک عضویت: 1399/04/22 تعداد پست: 101 عزیزم منم هماتوم دارم نگران نباش فقط استراحت کن و دارواتو استفاده کن و استرس نداشته باشپله نرو کارای خونه نکن نزدیکی نداشته باش دراز بکش فقط دستشویی و حموم برو دستشویی فقط فرنگی حموم خیلی خیلی کوتاه اینا توصیه دکترم ب خودم بود
سناخانومي مدیر استارتر عضویت: 1398/07/20 تعداد پست: 849 باش عشقم حتمنننننن الان منتظرم یکی دونفر مونده تا نوبتم بشه😢😢😢قلبم تودهنمه ای بابا انقد استرس نداشته باش گلی ایشالا که صحیح و سالمه
سناخانومي مدیر استارتر عضویت: 1398/07/20 تعداد پست: 849 عزیزم منم هماتوم دارم نگران نباش فقط استراحت کن و دارواتو استفاده کن و استرس نداشته باش پله نرو کار ... مرسی عزیزم بابت گفتن تجربه هات به من دکترم فقط شیاف داده کار خونه ام نمیکنم اکثرا درازکشم
سناخانومي مدیر استارتر عضویت: 1398/07/20 تعداد پست: 849 باش عشقم حتمنننننن الان منتظرم یکی دونفر مونده تا نوبتم بشه😢😢😢قلبم تودهنمه منم رفتم دکتر الان اومدم گفت قندت بالاست لب مرزه رژیم قندی بگیر😑
mhsw عضویت: 1398/07/09 تعداد پست: 7690 ای بابا انقد استرس نداشته باش گلی ایشالا که صحیح و سالمه فدات عزیزم اجی رفتم گف خداروشکر درحد سونو سالمه ولی بازم فردا ببرم دکترم ببینم چی میگ 💚اَلسلامُ عَلیکَ یا اَبا عَبدالله وَ عَلَی الارواحِ التی حَلَت بِفِنائک عَلیکَ مِنّی سَلامُ الله اَبَداً ما بَقیتُ و بَقی الیلُ والنّهار وَلا جَعَلَهُ اللهُ آخِرَ العَهدِ مِنّی لِزیارَتِکم السلامُ عَلَی الحُسَین وعَلیٰ عَلی بْنِ الحُسَین وَ عَلیٰ اَوْلادِ الحُسَین وعَلیٰ اَصحابِ الحُسَین💚