2777
2789
عنوان

از مهمون ناخونده متنفرمممممم

504 بازدید | 50 پست

الان زنک زدننن گفتن یازده شب میرسننننننن وااای خدایااا کلی کار دارممم تازه از شیفت اومدم مثل سگگگ خوابم میاد اینقدرم متنفرم ازشون فقط میان چرتو پرت و متلک و ازار روحی روانی میدن خونمم خیلی کثیفه خدا بکشدشون میدونن من یه زن تنهام حتی اگر تعدادشونو بپرسم بهشون برمیخوره

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نمیدونستم میخوان بیان که خبر مرگشووون چه تحویلی نگیرم الان سی ساله همینجورین لذت میلرن تنو‌بدن منو ب ...

بنظرم اگه ادمای خوبی نیستن بچینشون

چمیدونم مثلا بگو کاری برام پیش اومد باید برم خونه فلانی و ..

بنظرم اگه ادمای خوبی نیستن بچینشونچمیدونم مثلا بگو کاری برام پیش اومد باید برم خونه فلانی و ..

میگن کلید بده خودت برو خونه خواهرمونه اونجا … حالا مادرم سی ساله مرده و این خونه رو خودم خریدم چون مجردم اینجوری سرم شیر میشن 

بدشون میاد ؟بدرک به کلیه هات توهم از مهمون سرزده بدت میاد چرا اینقد خوشایندو تنفر کسی برات مهمه باید ...

بحث شام نیست بحث اینه مثلا پتو بالشت به اندازه ندارم خونم اتاقام نامرتبطه معذب میشم غذا نهایت از بیرون سفارش میدم خدا لعنتشون کنه فقط سوهان روحن لذت میبرن منو عذاب بدن

بحث شام نیست بحث اینه مثلا پتو بالشت به اندازه ندارم خونم اتاقام نامرتبطه معذب میشم غذا نهایت از بیر ...

خب این مشگل اوناس نه تو عزیزم بعدم سوسیس درس کن با خیارشور نوشابه غدای مهمون سرزده همینه بذار بفهمن اشتباهه سرزده اومدن همش سرویس دادی وضعت همینه دیگه

وای هیچ وقت یادم نمیره که مامان بزرگ بابا بزرگم با عموهام وقتی که اون یکی مامان بزرگم با بزرگم و خاله‌ها و دایی و همه خونمون بودن یهو سرزده اومدن یعنی مامانم می‌خواست منفجر بشه بنده خدا بعد تو فکر کن مثلاً واسه یه عده شام پخته بود و اینا حالا مثلاً اینطوری بودیم که باید چیکار کنیم خیلی بد بود وای خیلی درکتون می‌کنم ولی همه مونده بودیم