2777
2789
عنوان

لطفا بیاید رفتم سونوی قلب

| مشاهده متن کامل بحث + 669 بازدید | 156 پست
مرسی از راهنماییت عزیزممممم.بهداشت نبرم نمیشه؟چون اولین ازمایششه خیلی مهمه ببرم همون بیمارستان

فداتشم گلم بسلامتی زایمان کردی؟مبااارکه😍😍😍😍نی نی چطوره،نمیدونم عزیزم میخای ازشون بپرس ببین کجا انجام میدن

💚اَلسلامُ عَلیکَ یا اَبا عَبدالله وَ عَلَی الارواحِ التی حَلَت بِفِنائک عَلیکَ مِنّی سَلامُ الله اَبَداً ما بَقیتُ و بَقی الیلُ والنّهار وَلا جَعَلَهُ اللهُ آخِرَ العَهدِ مِنّی لِزیارَتِکم السلامُ عَلَی الحُسَین وعَلیٰ عَلی بْنِ الحُسَین وَ عَلیٰ اَوْلادِ الحُسَین وعَلیٰ اَصحابِ الحُسَین💚
فداتشم گلم بسلامتی زایمان کردی؟مبااارکه😍😍😍😍نی نی چطوره،نمیدونم عزیزم میخای ازشون بپرس ببین کجا ا ...

اره عزیزممم فدات سلامت باشی.نی نی پدر دراورده اصلا نمیخابه همشم دلدرده😔😂😂😂

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اره عزیزممم فدات سلامت باشی.نی نی پدر دراورده اصلا نمیخابه همشم دلدرده😔😂😂😂

عزیزم خداحفظش کنه الان چن وقتشه؟؟یوخ کولیک نداره؟

💚اَلسلامُ عَلیکَ یا اَبا عَبدالله وَ عَلَی الارواحِ التی حَلَت بِفِنائک عَلیکَ مِنّی سَلامُ الله اَبَداً ما بَقیتُ و بَقی الیلُ والنّهار وَلا جَعَلَهُ اللهُ آخِرَ العَهدِ مِنّی لِزیارَتِکم السلامُ عَلَی الحُسَین وعَلیٰ عَلی بْنِ الحُسَین وَ عَلیٰ اَوْلادِ الحُسَین وعَلیٰ اَصحابِ الحُسَین💚
۱۶ شهریور میشه دوماهش.چرا عزیزم همون کولیک اذیت میکنه دیگه 

شهریور؟؟🤭🤔عزیزم هر بچه ای ی چیزی داره بچه منم حساسیت ب لبنیات داره دهنمو سرویس کرده

شهریور؟؟🤭🤔عزیزم هر بچه ای ی چیزی داره بچه منم حساسیت ب لبنیات داره دهنمو سرویس کرده

وای ببخشید انقد خسته ام حواسم به نوشتن نیس ۱۶ فروردین میشه دوماهش😂🤭همون دیگه منم ماست و شیر میخورم بچه هلاک میشه انقد دل درد میگیره.الان بیشتر شیرخشک میخوره چون هم شیرم خیلی کمه همم طبع جفتمون گرمه هی جوشای گرمی میزنه

وای ببخشید انقد خسته ام حواسم به نوشتن نیس ۱۶ فروردین میشه دوماهش😂🤭همون دیگه منم ماست و شیر میخورم ...

سلام عزیزم خوبی جوجه خوبه بهتر شد؟؟الان نزدیک چهارماهشه فک کنم اره؟؟😍

چ شیرخشکی میدی گلم وزنش چنده؟؟